رفتن به مطلب

کمک در بوت نشدن سیستم

_Shayan_
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود 

سیستم از دیروز به مشکلی خورده که وقتی دکمه پاور رو بزنی فن ها شروع به کار کردن میکنن ولی تصویر نداره ( فن استاپ گرافیک هم فعال نمیشه ) ، امروز رفتم یدونه بازر گرفتم اما بوقی نمیزنه ( بازر سالمه ) ، البته لازم به ذکره که آخری کاری که با سیستم انجام دادم rgb fusion 2.0  رو نصب و rgb گرافیک رو خاموش و سیستم رو خاموش کردم و بعد نیم ساعت به سراغش رفتم این مشکل پیش اومد ( قبل از خاموش کردن مشکلی نداشت )

مشخصات

I5 3570

1* 8GB

+Power : Green 750w oc

اگر به مشکل مشابه یا نظری و ایده ایی دارید ممنون میشم به اشتراک بذارید .

لینک به دیدگاه

مادربوردت چیه؟ یک بار clear CMOS کنید و مجدد تست کنید‌.

لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، masooyan گفته است:

مادربوردت چیه؟ یک بار clear CMOS کنید و مجدد تست کنید‌.

Asus P8H61 rev 2.01

انجام دادم و فرقی نکرد .

لینک به دیدگاه

سلام وقت بخیر

یکبار رم سیستم رو دربیار پین هاش رو تمیز کن(با الکل یا اسپری خشک) بدون اینکه آسیب ببینه و اسلات رم روهم اگر بلوور داری یه باد بگیر.

فقط دقت کن اسیبی نرسه .

اتصالات برقی به برد روهم یه فشاری بده

کارت گرافیک رو هم همینطور.

قبل از این کار دکمه پاور هم خاموش باشه.

امیدوارم مشکلت حل بشه با اینکار

ویرایش شده توسط Ali Salati
لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، Ali Salati گفته است:

سلام وقت بخیر

یکبار رم سیستم رو دربیار پین هاش رو تمیز کن(با الکل یا اسپری خشک) بدون اینکه آسیب ببینه و اسلات رم روهم اگر بلوور داری یه باد بگیر.

فقط دقت کن اسیبی نرسه .

اتصالات برقی به برد روهم یه فشاری بده

کارت گرافیک رو هم همینطور.

قبل از این کار دکمه پاور هم خاموش باشه.

امیدوارم مشکلت حل بشه با اینکار

ممنون ، با اسپری خشک ناهید اسلت رم و pcie رو تمیز کردم ، سیپیو رو در آوردم و اونم تمیز کردم . اتصالات رو چند بار در آوردم و دوباره جا زدم و بازم همینه ، سیستم فن ها کار میکنن ولی تصویر ندارم . 

لینک به دیدگاه

مادربورد بدون رم ها و و بدون گرافیک استارت کن ببین بازر بوق میزنه؟

لینک به دیدگاه

سلام. باتری مادربرد رو در بیارید برای 5 الی 10 دقیقه بعد جا بزنید ببینید درست میشه. راه دیگه هم استفاده از گرافیک آنبرد خود سی پی یو هستش که تصویر بگیرید و برید کارهایی که کردید رو برگردونید( اول گرافیک اصلی را خارج کنید بعد بوت کنید.). قبل از در اوردن باتری برق سیستم کاملا قطع باشه و دکمه پشت پاور هم خاموش.

لینک به دیدگاه

27 دقیقه قبل، masooyan گفته است:

مادربورد بدون رم ها و و بدون گرافیک استارت کن ببین بازر بوق میزنه؟

بله ، بدون رم و گراف یک بوق طولانی و دو بوق کوتاه

10 دقیقه قبل، pedi9004 گفته است:

سلام. باتری مادربرد رو در بیارید برای 5 الی 10 دقیقه بعد جا بزنید ببینید درست میشه. راه دیگه هم استفاده از گرافیک آنبرد خود سی پی یو هستش که تصویر بگیرید و برید کارهایی که کردید رو برگردونید( اول گرافیک اصلی را خارج کنید بعد بوت کنید.). قبل از در اوردن باتری برق سیستم کاملا قطع باشه و دکمه پشت پاور هم خاموش.

باتری رو نیم ساعتی در آوردم با پیچ گوشتی هم دو تا پین clear rtc رو 20 ثانیه به تماس دادم ، متاسفانه این مادربرد خروجی آنبورد گرافیک نداره و بازم همونه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...