رفتن به مطلب

آیا شرکت گارانتی TECHBOARD وجود داره؟

nemo367
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان...

امروز 1 هارد 1 ترا سامسونگ می خواستم بخرم , یک چیزی برام خیلی عجیب بود

هارد کارت گاراتی نداره و روی هارد فقط یک برچسب(هولوگرام) از شرکت

TECHBOARD بود..

کسی از دوستان تا بحال با این شرکت کار کرده یا اطلاعی از این شرکت داره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من که همچین شرکتی ندیدم.شاید از این کارانتی های شرکتی باشه.

خود شرکت سامسونگ هم در قسمت هارد در شرکت سیگیت ادغام شده و 2 سالی هست هارد تولید نمیکنه.

شرکت سیگیت تا کنون سه تا از شرکت های هارد سازی رو بلعیده.

اولی سمپترونیکز بود.دومی مکستور خدا بیامرز و سومی هم سامسونگ.فرض بر این که گارانتی هم معتبر باشه برای گارانتی کردن هاردتون دیگه سامسونگی در کارنیست!؟ولی اگر گارانتی کننده معتبر باشه در صورت خرابی با مدلی از سیگیت شاید براتون تعویض کنند.

لینک به دیدگاه

ممنون از توضیحتون.......این دوستمون هارد رو از مشهد گرفته...و اون شرکت گفته هر موردی بود بیار پیش خودم.....(یعنی گارانتیش شرکتیه؟)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از توضیحتون.......این دوستمون هارد رو از مشهد گرفته...و اون شرکت گفته هر موردی بود بیار پیش خودم.....(یعنی گارانتیش شرکتیه؟)

دقیقا.

چون معمولا هارد در شرایط استاندارد باشه(ضربه نخوره،جاش خنک باشه،پاور مناسبی هم تغذیه کنه اونرو)تقریبا میشه گفت خراب نمیشه مگر به اسرار خود کاربر!

لینک به دیدگاه

معنی این حرف فروشنده این هست که گارانتی اصلی و معتبری نیست و اینکه حالا شما این هارد رو بخر ، حالا اگر خراب شد بعدا یک فکری براش میکنیم. :lol: :D

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...