رفتن به مطلب

کدام یک از این دو مانیتور بهتر است

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بین این دو مدل مانیتور برای بازی و فیلم دیدن بهتر است

کولر مستر ga271

کولر مستر ga2711

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، soroushd12 گفته است:

کولر مستر ga271

کولر مستر ga2711

برای فیلم ga271 کنتراستش بالاست و روشنایی خوبیم داره....برای گیم 2711 چون 271 (black smearing) داره ممکنه توی بعضی بازیا اذیت کنه....اچ دی آر جفتشون فیکه...., و همچنین 10 بیت بودنشون

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، phoenixia گفته است:

برای فیلم ga271 کنتراستش بالاست و روشنایی خوبیم داره....برای گیم 2711 چون 271 (black smearing) داره ممکنه توی بعضی بازیا اذیت کنه....اچ دی آر جفتشون فیکه...., و همچنین 10 بیت بودنشون

یه نکته دیگه ga271 با پنل va رسپونس تایم 1 میلی داره.ولی ga2711 با پنل ips رسپونس تایم 4 میل داره این یعنی کدومشون گوستینگ دارن ؟.انتخاب سخت شد ؟

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، soroushd12 گفته است:

یه نکته دیگه ga271 با پنل va رسپونس تایم 1 میلی داره.ولی ga2711 با پنل ips رسپونس تایم 4 میل داره این یعنی کدومشون گوستینگ دارن ؟.انتخاب سخت شد ؟

271 یک میلی ثانیش دروغه...و 2711 ازش سریعتره...در کل جز سری اودیسه سامسونگ بقیه va ها سرعتشون از ips های توی بازار کمتر....271 مانیتور خوبیه کنتراستش عالیه ولی خوب مشکل black smearing داره سرچ کن نمونه هاشو ببین اگر باش کنار میای 271 بگیر وگرنه 2711 بهتره....در کل اگر میخوای مانیتور بگیری از برندایی بگیر که یه عمر تولید مانیتور کارشونه مثل الجی برای ips ویا سامسونگ برای va ...ایسوزم خوبه در حد اینا هست....

ویرایش شده توسط phoenixia
لینک به دیدگاه

اگر میتونی یه 2 تومن بیشتر هزینه کن و این مانیتور رو تهیه کن ،ترکیب مناسبی برای فیلم و بازی هست.

https://www.displayspecifications.com/en/model/2913364a

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، soroushd12 گفته است:

ریسپان تایم رو خیلی جدی بگیر من خودم تازگی مانیتور گرفتم اولویت اولم کنتراست بود اما الان میفهمم ریسپان تایم از همه ی همه مهم تره اگه در درجه اول گیم میزنی . من خودم فیلم میبینم طراحی میکنم گیم هم میزنم اما گیم اولویت اولم بود

1ms بیشتر باشه اذیت میشی برا من 4ms هست 

حتما هم به gtg یا mprt توجه بکن اشتباه نکنی مانیتورایی که gtg زیادی دارن روشون نمیشه بگن میرن سراغ mprt  اون رو میزنن D;

اما نه اینکه دیگه پنل TN بگیری 

خیلی هم مهم نیست چونکه وقتی نتونی OLED بگیری دیگه مهم نیست هرچی بگیری یه ایرادی داره 

لینک به دیدگاه

48 دقیقه قبل، SSIINNAA گفته است:

ریسپان تایم رو خیلی جدی بگیر من خودم تازگی مانیتور گرفتم اولویت اولم کنتراست بود اما الان میفهمم ریسپان تایم از همه ی همه مهم تره اگه در درجه اول گیم میزنی . من خودم فیلم میبینم طراحی میکنم گیم هم میزنم اما گیم اولویت اولم بود

حتما هم به gtg یا mprt توجه بکن اشتباه نکنی مانیتورایی که gtg زیادی دارن روشون نمیشه بگن میرن سراغ mprt  اون رو میزنن D;

خیلی هم مهم نیست چونکه وقتی نتونی OLED بگیری دیگه مهم نیست هرچی بگیری یه ایرادی داره 

نظرت چیه راجه به فایل ضمیمه شده

48 دقیقه قبل، SSIINNAA گفته است:

IMG_20241226_162721.jpg

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، soroushd12 گفته است:

نظرت چیه راجه به فایل ضمیمه شده

IMG_20241226_162721.jpg

دقیقا برا مانیتور منم همینه 

mprt 1 gtg 4

من هیچ ذهنیتی از تاخیر 4ms نداشتم اما چونکه 12 سال مانیتور 1ms جلو چشمم بود الان خیلی رو اعصابمه 1 هفته هست خریدم تازه قبلی 60hz بود این 144hz 

ولی قبلی بهتر بود 

تاخیر گوستینگ ایجاد میکنه میشه یه چیزی تو مایه هایه گزینه Motion Blur توی بازی ها که روی مانیتورای 60hz معمولا فعال میکردیم که 60hz بودنش کمی بهتر نمایش داده بشه 

اما وقتی روی 144 hz گوستینگ داری عملا fps بالات حس خوبی نمیده انگار همون 60fps داری میگیری با Motion Blur

کاربر phoenixia خیلی اطلاعاتش بالا هست توی ضمینه مانیتور به نظرم از ایشان کمک بگیرید 

تا 15 میلیون هم فکر نکنم توی پنل های va چیزه خوبی پیدا کنی 

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، phoenixia گفته است:

271 یک میلی ثانیش دروغه...و 2711 ازش سریعتره...در کل جز سری اودیسه سامسونگ بقیه va ها سرعتشون از ips های توی بازار کمتر....271 مانیتور خوبیه کنتراستش عالیه ولی خوب مشکل black smearing داره سرچ کن نمونه هاشو ببین اگر باش کنار میای 271 بگیر وگرنه 2711 بهتره....در کل اگر میخوای مانیتور بگیری از برندایی بگیر که یه عمر تولید مانیتور کارشونه مثل الجی برای ips ویا سامسونگ برای va ...ایسوزم خوبه در حد اینا هست....

شما بین ga271 با بلک اسمیرینگ و ga2711 با کنتراست پاینن کدومش رو انتخاب میکنی نسبت به تجربه ؟

ویرایش شده توسط soroushd12
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۰/۴ در 17:29، soroushd12 گفته است:

کولر مستر ga271

کولر مستر ga2711

درود دوست گرامی

واقعا چرا میخواید 14 میلیون بدید برای این مدلها

یه برسی کردم دیدم نه رفرش‌ ریت درست حسابی دارن, و نه پوشش رنگ مناسبی.. یعنی برای P3 چیزی حدود 75 درصد می‌زنن حالا مقدار واقعیش از این پایین تر باشه یا نه خدا میدونه, درسته رده اقتصادین ولی دیگه توی این قیمت فاجعه‌ست.

شما اگر انتخابتون ips باشه این مورد رو درنظر داشته باش:

Xiaomi G27Qi

اگر هم VA میپسندی، این مدل:

PHILIPS 275M8/89

هردو Srgb بالای 120 درصد و P3 بالای 90 درصد دارن, رفرش‌ ریت بالا و قیمت مناسب توی همون بازه زیر 15 تومان

هرچند این اعداد و ارقام بازهم بیشتر جنبه تبلیغاتی دارن و نمیشه روشون استناد کرد, منتها اینجا دیگه میشه گفت که يقيناً کیفیت پنل این مدلها باهم فرق داره و خرید اون کولر مستر ها این وسط واقعا منطقی نیست.

لینک به دیدگاه

مسخره ترین چیز ممکن اینه به واحد فنی کولر مستر تیکت زدم و میگن این دو مدر جفتش یکی هست ولی مد باربریش فرق داره !!!!

ولی تو سایتش دو محصول مجزا هست و پنل هاشون متفاوته

Screenshot_2024-12-27-13-43-30-831_com.google.android.gm.jpg

لینک به دیدگاه

به نظرم تا 11 تومن یک فول اچ دی عالی بگیر که بهتر از ایناست. بهترین مدل AOC 24G4 است که Hardware Unbox اونم بهترین مدل در رده 125 دلاری معرفی کرده :

https://www.youtube.com/watch?v=sHd-mmDd0gQ

مشخصات :

https://www.displayspecifications.com/en/model/b5ed35c2

فقط فروشگاه تکتاز شاپ همین مدل داره.

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، BehrouzSedigh گفته است:

به نظرم تا 11 تومن یک فول اچ دی عالی بگیر که بهتر از ایناست. بهترین مدل AOC 24G4 است که Hardware Unbox اونم بهترین مدل در رده 125 دلاری معرفی کرده :

https://www.youtube.com/watch?v=sHd-mmDd0gQ

مشخصات :

https://www.displayspecifications.com/en/model/b5ed35c2

فقط فروشگاه تکتاز شاپ همین مدل داره.

من برای تهیه مانیتور full hd 24 چند وقت پیش درگیرش بودم ،بهترینش Asus tuf vg249qm1a  بود بعد از اونم Msi g244pf E2 که مونتاژ ماتریس هست که کیفیت خیلی خوبی داشته(3ماه الان مورد استفاده شخصیم هست) .

حالا میخواستم به این برسم که مدل مذکور از مانیتور aoc نمیتونه گزینه مناسبی در این محدوده قیمتی و رقابتی باشه چون پنلش 8bit+frc هست که یعنی در اصل پنل 6 بیت هست برخلاف اینکه رقبا 8 بیت واقعی بدون شبیه سازی هستند (حداقل روی کاغذ).

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

من برای تهیه مانیتور full hd 24 چند وقت پیش درگیرش بودم ،بهترینش Asus tuf vg249qm1a  بود بعد از اونم Msi g244pf E2 که مونتاژ ماتریس هست که کیفیت خیلی خوبی داشته(3ماه الان مورد استفاده شخصیم هست) .

حالا میخواستم به این برسم که مدل مذکور از مانیتور aoc نمیتونه گزینه مناسبی در این محدوده قیمتی و رقابتی باشه چون پنلش 8bit+frc هست که یعنی در اصل پنل 6 بیت هست برخلاف اینکه رقبا 8 بیت واقعی بدون شبیه سازی هستند (حداقل روی کاغذ).

اون ایسوس 16 تومن و این AOC قیمتش 11 تومن. در ضمن وجود پنل 6 بیتی دلیل بر بد بودن نیست مثلا BenQ مدل های XL جز بهترین های گیمینگ محسوب میشن ولی پنل 6 بیتی هستن

لینک به دیدگاه

45 دقیقه قبل، BehrouzSedigh گفته است:

اون ایسوس 16 تومن و این AOC قیمتش 11 تومن. در ضمن وجود پنل 6 بیتی دلیل بر بد بودن نیست مثلا BenQ مدل های XL جز بهترین های گیمینگ محسوب میشن ولی پنل 6 بیتی هستن

بله ،من دیگه سقف کارو گفتم که داشته باشید منظور رو.

پنل 6 بیت به هرحال 6 بیت هست و با شبیه سازی هم نمیتونه عمق رنگ 8 بیتی رو به شما نمایش بده،شما یه توک پا برو پاساژ ملاصدرا طبقه زیر غرفه msi که مانیتور ها رو میز گذاشتند همون ورودی دست راستتتون msi g244pf گذاشته ،برید کیفیت مونتاژ و همچنین کیفیت نمایش تصویرشو ببیند ،کاملا متوجه منظور بنده میشید.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۰/۷ در 08:30، soroushd12 گفته است:

شما بین ga271 با بلک اسمیرینگ و ga2711 با کنتراست پاینن کدومش رو انتخاب میکنی نسبت به تجربه ؟

درود مجدد

بلک اسمیرینگو نگاه کردی ویدیو هاشو میدونی با چی سروکار داری یا نه؟

بالاام بهت گفتم ga271 توی بازی ممکن اذیتت کنه ولی ازون ور فوقالعاده پنل خوبی داره و کنتراست و نمایش رنگا و زاویه دیدش نسبت به قیمتش خیلی خوبه....و البته گارانتی 36 ماهه الماسم که دیگه مزیت بزرگیه براش

2711 پنل ips معمولی ولی خوب حداقل مشکل بلک اسمیرینگ 271 نداره و رنگارو یذره بهتر نشون میده و در عوض کنتراستو از دست میدی

نظر من 2711 هست چون میدونم بلک اسمیرینگ 271 اذیتت خواهد کرد...

در کل نه روی اچ دی آرشون حساب کن نه روی gtgکه میگن و نه 10 بیت بودنشون همش فیکه

اگر 2 کی زیاد برات مهم نیست وبا 1080 کنار میای برو سراغ g244pf e2 تستش کردم خودم نسبت به قیمتش خیلی فراتر امکاناتش و واقعا کیفیت خوبی داره و 180 هرتز و فری سینکش کاملا واقعیه و واقعا پنل با کیفیتیه....

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۰/۷ در 09:53، ShQringQn گفته است:

ممنون از شما و بقیه دوستان که بنده رو راهنمایی کردن واقعا چقدر خوب هست که تجربیات افراد حرفه ای به اشتراک گزاشته بشه💐

لینک به دیدگاه

مشخصه تجربه زیادی توی مانیتور دارین ممنون از شما، به پیشنهادتون عمل میکنم

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۰/۴ در 17:29، soroushd12 گفته است:

کولر مستر ga271

کولر مستر ga2711

سلام برای بازی و فیلم ga2711 بهتره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...