رفتن به مطلب

مشورت در مورد پاور سیستم

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان و مهندسان صنعت کامپیوتر ...

دوستان جدیدا یدونه گرافیک ۳۰۸۰ ایسوس تاف خریدم مثبت سی پی یو رایزن ۷۶۰۰ ایکس ....پاور مورد نیاز برای این قطعات چیه از اونجایی که یدونه پاور ۷۰۰ وات گرین ged  دارم و دارم الان ازش استفاده میکنم و گیم می زنم...پاور از اول دست خودم بوده و زیر ماین نرفته  ..آیا پاور کفایت می‌کنه یانه پاور رو عوض کنم ..ممنون میشم راهنمایی کنید 

لینک به دیدگاه

به نظر بنده ریسک نکنید و پاورتون رو با یه پاور 850 وات برند تعویض کنید . ضرری که پاور میتونه بزنه خیلی بیشتر از هزینه ای هست که الان میخواید بکنید .

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، mojtaba7 گفته است:

به نظر بنده ریسک نکنید و پاورتون رو با یه پاور 850 وات برند تعویض کنید . ضرری که پاور میتونه بزنه خیلی بیشتر از هزینه ای هست که الان میخواید بکنید .

سلام و احترام بنطرم این دوستمون درست گفتن و ریسک نکن بنده میخواستم همین رو بگم 
پاور 850 وات بگیر ترجیا ATX3.0  برند معتبر  و اینکه حتما غیر ماینی باشه

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، mojtaba7 گفته است:

سلام و ممنون منم دوست دارم فعلا بودجم محدود شده نمی تونم عوض کنم برند دیپ کول پاورهاش خوبن...

2 ساعت قبل، Naser.Morsali گفته است:

سلام و احترام بنطرم این دوستمون درست گفتن و ریسک نکن بنده میخواستم همین رو بگم 
پاور 850 وات بگیر ترجیا ATX3.0  برند معتبر  و اینکه حتما غیر ماینی باشه

ممنون دیپ کول برند خوبیه!؟

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، mohsensoleymani220 گفته است:

پیشنهاد نمیکنم چون خودم اصلا استفاده نکردم از این برند < اطلاعی از کیفبت اش ندارم
برندهای پیشنهادی :

Asus

Cooler master
Corsair

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، Naser.Morsali گفته است:

پیشنهاد نمیکنم چون خودم اصلا استفاده نکردم از این برند < اطلاعی از کیفبت اش ندارم
برندهای پیشنهادی :

Asus

Cooler master
Corsair

به نظرتون میتونم فعلا داخل گیم ورتیکال سینک رو روشن کنم مانیتور رو هم رو ۶۰ هرتز قفل کنم تا گرافیک توان کمتری بکشه تا بتونم یه پاور مناسب پیدا کنم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کارتتون حداکثر 350 وات مصرف داره

همین پاور کافیه براتون ولی اگه توان خرید دارید یه نمونه بهتر تهیه کنید 850 ورژن 3

با اندرولت میشه مصرفو یکمی کمتر کرد

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

کارتتون حداکثر 350 وات مصرف داره

همین پاور کافیه براتون ولی اگه توان خرید دارید یه نمونه بهتر تهیه کنید 850 ورژن 3

با اندرولت میشه مصرفو یکمی کمتر کرد

حقیقتا اندرولت کردم نهایتا ۳۰ وات تونستم کمش کنم بیشتر نشد ..

لینک به دیدگاه

سلام شما حدود ۵۰۰ وات در بیشترین حالت فقط سیپیو و گرافیکتون لود میکنه بقیه قطعات بماند . به نظرم پاور ۸۵۰ لازم دارین این گرافیک حدودا نزدیکای ۳۰۹۰ مصرفشه

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، میلاد بهرامن گفته است:

سلام شما حدود ۵۰۰ وات در بیشترین حالت فقط سیپیو و گرافیکتون لود میکنه بقیه قطعات بماند . به نظرم پاور ۸۵۰ لازم دارین این گرافیک حدودا نزدیکای ۳۰۹۰ مصرفشه

اوکی پس برم تو نخ خرید پاور برای یه پاور که به درد گرافیک آینده هم بخوره برای ارتقا ۸۵۰ کفایت یا وات بیشتر تهیه کنم گرافیک در حد ۴۰۷۰تی ای یا سوپر 

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، mohsensoleymani220 گفته است:

سلام و ممنون منم دوست دارم فعلا بودجم محدود شده نمی تونم عوض کنم برند دیپ کول پاورهاش خوبن...

هر برند خوب و بد داره 

از این سایت چک کنید 

https://cultists.network/140/psu-tier-list/

ترجیحا رده b به بالا باشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...