رفتن به مطلب

مشکل دکمه روشن شدن کیس

Ali0110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض احترام 

یه کیس rog helios white من داشتم فروختمش. 

خریدار میگه وقتی کابل روشن خاموش شدن پنل کیس رو به مادربرد وصل میکنه با زدن دکمه روشن شدن کیس، سیستم روشن نمیشه 

کابل ریستارت کیس رو به روشن و خاموش شدن مادربرد میزنه، با زدن دکمه سیستم روشن میشه. 

ظاهرا کابل یا دکمه روشن و خاموش شدن مشکل داره

بنظرتون هزینه تعمیر اش چقدر میشه و به چه صورته. اینکه تهران کسی از دوستان تعمیرکار هست بسپارم خریدار با اسنپ باکس براش بفرسته و تعمیرش کنه؟ 

کیس دست خودم بود هیچ مشکلی از این جهت نداشت

ویرایش شده توسط Ali0110
لینک به دیدگاه

باسلام.

تا حالا ندیدم کلید روشن کیس خراب بشه چون اصلا مکانیزم خاصی نداره که بخاد خراب بشه.

این تصویر کلید هست درسته؟

spacer.png

کلیدش داخل میره یا سفت هست؟

سیم که بعیده خراب بشه. خود دکمه کلید شاید خراب بشه که بازم میگم بعیده ولی در صورت خرابی باید نوعش مشخص بشه و از بازار تهیه بشه و جایگزین بشه یا سوکتی که میخوره به مین شاید اهنش برگشته باشه.

بعید میدونم نمایندگی یا شرکتی این کارو انجام بده. باید بدید دست کسی که خودش فنی هست و دستی بر سخت افزار داره.

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، Ali0110 گفته است:

دکمه روشن و خاموش شدن مشکل داره

بله امکانش هست که خراب بشه و باید بدید تعویض کنن براتون.

لینک به دیدگاه

داشتم سرچ میکردم دیدم کلیدش کلا هزینه اش رو 25 هزار تومنه که کامل تعویض بشه. عبارت قیمت کلید پاور و ریست کامپیوتر رو سرچ کردم. بعید میدونم تعویضش هم کار سختی باشه...

دست من هم بود هیچ مشکلی نداشت حالا چیشده که خریدار میگه مشکل داره نمیدونم... واقعا هم مکانیزم خاص و ویژه ای نداره... 

@ARMIN

آقا آرمین شما این کیس(rog helios white) رو کامل تو سخت افرار مگ بررسی کردید، الان هم پروفایل زدید این کیس رو دارید، یه راهنمایی می کنید؟ 

ویرایش شده توسط Ali0110
لینک به دیدگاه

میخواستم به خریدار بگم مطمئن اید سیم ها رو درست وصل کردید منتهی میگه سیم ریستارت رو به روشن کردن مادربرد وصل کرده و با زدن دکمه سیستم روشن میشه ولی سیم روشن شدن رو وصل میکنه اتفاقی نمیوفته... 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Ali0110 گفته است:

آقا آرمین شما این کیس(rog helios white) رو کامل تو سخت افرار مگ بررسی کردید، الان هم پروفایل زدید این کیس رو دارید، یه راهنمایی می کنید؟

آره این کیس خودمه، حالا دکمه پاورش برای کیس شما خراب شده، دیگه اتفاق افتاده، من گزارش مشابهی از خرابی دکمه پاور هلیوس نداشتم. 

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

آره این کیس خودمه، حالا دکمه پاورش برای کیس شما خراب شده، دیگه اتفاق افتاده، من گزارش مشابهی از خرابی دکمه پاور هلیوس نداشتم. 

حقیقتا چند هفته پیش و قبل جدا کردن سیستم ازش که دست خودم بود مشکلی نداشت. نمیدونم چرا خریدار میگه سیم رو مادربرد وصل میکنه سیستم روشن نمیشه. 

نظری و راهنمایی در مورد تعمیرش ندارید؟ 

ویرایش شده توسط Ali0110
لینک به دیدگاه

تعمیرکار حرفه ای آشنا هم اگر می‌شناسید معرفی کنید ممنون میشم

من تهرانم

ویرایش شده توسط Ali0110
لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، Ali0110 گفته است:

سلام و عرض احترام 

یه کیس rog helios white من داشتم فروختمش. 

خریدار میگه وقتی کابل روشن خاموش شدن پنل کیس رو به مادربرد وصل میکنه با زدن دکمه روشن شدن کیس، سیستم روشن نمیشه 

کابل ریستارت کیس رو به روشن و خاموش شدن مادربرد میزنه، با زدن دکمه سیستم روشن میشه. 

ظاهرا کابل یا دکمه روشن و خاموش شدن مشکل داره

بنظرتون هزینه تعمیر اش چقدر میشه و به چه صورته. اینکه تهران کسی از دوستان تعمیرکار هست بسپارم خریدار با اسنپ باکس براش بفرسته و تعمیرش کنه؟ 

کیس دست خودم بود هیچ مشکلی از این جهت نداشت

وقتی دست خودتون بود این مشکل رو نداشته؟ شاید موقع حمل و نقل کیس ضربه خورده باشه

لینک به دیدگاه

البته الان که خوب فکر میکنم میبینم احتمال زیاد باید ایراد از کابل باشه چون وقتی کابل رو به مادربرد میزنه دکمه کار میکنه اگه ایراد از دکمه باشه کلا نباید روشن شه

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Ali0110 گفته است:

حقیقتا چند هفته پیش و قبل جدا کردن سیستم ازش که دست خودم بود مشکلی نداشت. نمیدونم چرا خریدار میگه سیم رو مادربرد وصل میکنه سیستم روشن نمیشه. 

نظری و راهنمایی در مورد تعمیرش ندارید؟ 

والا نه، اینجور چیزا رو باید از نزدیک چک کرد.

لینک به دیدگاه

16 دقیقه قبل، tahmineh1 گفته است:

البته الان که خوب فکر میکنم میبینم احتمال زیاد باید ایراد از کابل باشه چون وقتی کابل رو به مادربرد میزنه دکمه کار میکنه اگه ایراد از دکمه باشه کلا نباید روشن شه

وقتی کابل ریستارت رو وصل میکنه، دکمه ریستارت رو هم میزنه. دکمه روشن شدن رو نه

3 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

والا نه، اینجور چیزا رو باید از نزدیک چک کرد.

خودتون اگر چک میکنید که من پنل (قابلیت جدا شدن از کیس رو داره) با اسنپ باکس خدمتتون ارسال کنم یه بررسی بکنید. حضوری هم خریدار باید باهاش صحبت کنم اگر بخواید حضوری کسی بیاد. 

اگرم خودتون انجام نمی‌دید و کسی می‌شناسید که بفرستم پیش اون. 

خودم 5 شنبه میام تهران. 

لینک به دیدگاه

تعمیرکار حرفه ای نمیخواد کیس ببرید نزدیکترین خدمات کامپیوتری براتون شستی پاور کیس تعویض کنه.

لینک به دیدگاه

48 دقیقه قبل، masooyan گفته است:

تعمیرکار حرفه ای نمیخواد کیس ببرید نزدیکترین خدمات کامپیوتری براتون شستی پاور کیس تعویض کنه.

ظاهرا کیس پیچیدگی هایی داره و مثل کیس های معمولی نیست. 

بخاطر همین اصرار دارم آقا آرمین یه نگاهی بهش بندازه

ویرایش شده توسط Ali0110
لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، masooyan گفته است:

کیس های بالارده و خاص مثل هلیوس فرق دارن عزیزم.
کیس گرین اداری نیست که.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

کیس های بالارده و خاص مثل هلیوس فرق دارن عزیزم.
کیس گرین اداری نیست که.

چه فرقی داره؟

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، masooyan گفته است:

چه فرقی داره؟

RTX 4090 چه فرقی با GT 610 داره؟
واقعا شما مکانیزم کاری و قطعات هلیوس رو با کیس های اداری ساده برابر میدونین؟

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

RTX 4090 چه فرقی با GT 610 داره؟

:D

8 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

واقعا شما مکانیزم کاری و قطعات هلیوس رو با کیس های اداری ساده برابر میدونین؟

اینجا فقط سویچ پاور درست عمل نمیکنه که  تقریبا تمامی سویچ های فشاری کیس ها یه مدل هست و اصلا فرقی با هم ندارن. اینم تصویرش

image.png.f2f5ebbd31eef1e376d1208b782583ce.png

حالا اینجا دو حالت پیش میاد یا سویچ خرابه یا اتصال سویچ به برد پنل مشکل داره.

لینک به دیدگاه

عکس از زیر کلید روشن و خاموش کردن

خودم دقیق نمیدونم اوضاع به چه صورته، شاید مشکل با یه تعمیر ساده مثل بررسی کابل یا یه فشار کوچیک حل بشه شایدم یکم کش دار بشه. 

در هر حال میخوام دست آدم کاردرست سپرده بشه 

Screenshot_20250102_224441_org.telegram.messenger.jpg

ویرایش شده توسط Ali0110
لینک به دیدگاه

میتونی ببینی سیم بهش هویه شده یا نه؟

یه سیم به هر طرف باید هویه شده باشه. ظاهرا سیم کنده شده.

ببین به هر صورت کیس باید بره پیش کسی که سر در بیاره.

تا وقتی پیش خریدار هست به جایی نمیرسه.

بگرد ببین کی مسولیت قبول میکنه بفرست براش. من خودم نیستم این دو سه روز وگرنه میرفتم پیش خریدار همونجا اوکیش میکردم. من ۹۹ درصد میگم که سویچ سالمه مشکل جای دیگست.

ویرایش شده توسط Ali Subi
لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Ali0110 گفته است:

عکس از زیر کلید روشن و خاموش کردن

Screenshot_20250102_224441_org.telegram.messenger.jpg

تصویر واضح تر ارسال کنید فلش دوربین روشن باشه تا اتصال پایه ها به برد مشخص باشه

لینک به دیدگاه

26 دقیقه قبل، Ali Subi گفته است:

ببین به هر صورت کیس باید بره پیش کسی که سر در بیاره

کیس لازم نیست بره. فقط خود پنل چون جدا میشه و دردسر حمل و نقل نداره. بحث منم از اول همین بود بخاطر همین به آقا آرمین گفتم یه نگاهی بهش بندازه یا نخواستن کسی دیگه. 

26 دقیقه قبل، masooyan گفته است:

تصویر واضح تر ارسال کنید فلش دوربین روشن باشه تا اتصال پایه ها به برد مشخص باشه

متاسفانه کالا پیش خریداره و نمی‌تونم زیاد کاری باهاش داشته باشم. خودم هم تا 5 شنبه تهران نیستم 

خریدار گفته نگاه که کرده هیچ کابلی به زیرش وصل نبوده. البته نه فقط این دکمه، بلکه بقیه دکمه های پنل هم گفت هیچ سیمی زیرشون نیست و تمام کابل ها بصورت مجتمع به یک نقطه از برد وصل شدند

نکته دیگه اینکه تمام دکمه ها سالم اند و درست کار می‌کنند و فقط این دکمه عمل نمیکنه. 

خود دکمه رو هم که گفتند فشار ميدند صدای خاص فشار دادن دکمه رو میده و اینجوری نیست که فشار بدی هیچ صدایی نده یا گیر کنه. بحث فقط اینکه عمل نمیکنه

ویرایش شده توسط Ali0110
لینک به دیدگاه

19 دقیقه قبل، Ali0110 گفته است:

کیس لازم نیست بره. فقط خود پنل چون جدا میشه و دردسر حمل و نقل نداره. بحث منم از اول همین بود بخاطر همین به آقا آرمین گفتم یه نگاهی بهش بندازه یا نخواستن کسی دیگه. 

متاسفانه کالا پیش خریداره و نمی‌تونم زیاد کاری باهاش داشته باشم. خودم هم تا 5 شنبه تهران نیستم 

خریدار گفته نگاه که کرده هیچ کابلی به زیرش وصل نبوده. البته نه فقط این دکمه، بلکه بقیه دکمه های پنل هم گفت هیچ سیمی زیرشون نیست و تمام کابل ها بصورت مجتمع به یک نقطه از برد وصل شدند

نکته دیگه اینکه تمام دکمه ها سالم اند و درست کار می‌کنند و فقط این دکمه عمل نمیکنه. 

خود دکمه رو هم که گفتند فشار ميدند صدای خاص فشار دادن دکمه رو میده و اینجوری نیست که فشار بدی هیچ صدایی نده یا گیر کنه. بحث فقط اینکه عمل نمیکنه

پنل باز کن ببر بده به تعمیرکار لوازم خانگی زود کارت راه میوفته

یکم دوری و الا میومدم نگاهی مینداختم بهش

لینک به دیدگاه

دوستان هیچکس تعمیرکار آشنا حرفه ای سراغ نداره تهران؟ 😕

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Ali0110 گفته است:

دوستان هیچکس تعمیرکار آشنا حرفه ای سراغ نداره تهران؟ 😕

مهندس جواد یاوری

09355401013

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...