رفتن به مطلب

مشکل دکمه روشن شدن کیس

Ali0110
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

2 ساعت قبل، hamid5566 گفته است:

مهندس جواد یاوری

09355401013

سلام 

ممنون

ویرایش شده توسط Ali0110
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۰/۱۳ در 11:05، masooyan گفته است:
در ۱۴۰۳/۱۰/۱۳ در 11:15، Ali0110 گفته است:

عکس از زیر کلید روشن و خاموش کردن

خودم دقیق نمیدونم اوضاع به چه صورته، شاید مشکل با یه تعمیر ساده مثل بررسی کابل یا یه فشار کوچیک حل بشه شایدم یکم کش دار بشه. 

در هر حال میخوام دست آدم کاردرست سپرده بشه 

Screenshot_20250102_224441_org.telegram.messenger.jpg

image.png.f2f5ebbd31eef1e376d1208b782583ce.png

اگر این نمونه سوییچ هست که اصلا کار خاصی نداره برای تعمیرش ،فوقش این هست که پلاتین یه سمتش خراب شده ،خب شما لحیم رو باز کنید از پایه های اون طرفش برای کلید روشن کردن کامپیوتر استفاده کنید،ولی این سوییچ ها به این راحتی خراب نمیشه چون فشار کاری روش نیست ، راه تستش یه مولتی متر هست که بزارید رو حالت اتصال کوتاه و پراب مولتی رو بچسبونید به پایه های کلید و ببینید با فشار سوییچ ، صدای بازر مولتی متر میاد یا خیر اون موقع مشخص میشه واقعا مشکل از کلید هست یا کابلش یا سرسیم گشاد کرده که خوب به کانکتور مادگی اتصال پیدا نمیکنه.با یه باتری و لامپ led l.5v هم میشه تست کرد که پایه سالمه یاخیر  منتهی نیاز به حوصله شما یا خود شخص خریدار هست .

بهترش این هست که کالا عودت داده بشه که کدورتی پیش نیاد اگر واقعا مشکلی هست گرچه که این ایراد خاصی حساب نمیشه.

لینک به دیدگاه

برای همین ایراد کوچیک خریدار پدر منو در آورده. والا صحبت هم میکنم با تعمیر کارها آخه این چیزی نیست که خراب بشه. قبل باز کردن سیستم ازش کاملا سالم بود. دارم مشکوک میشم خریدار نکنه داری کاری میکنه... منکه همون روز اول گفت مشکل داره گفتم موردی نداره بزار خودم اومدم پس میگیرم ازت... 

هر بار داره یک چیزی میگه. چون من فعلا شهرستانم هر بار داره یه بازی در میاره. 5 شنبه میگفت بزار من فردا صبح برات با تیباکس ارسال کنم( میدونه تیباکس خیلی گرون میگیره )، خبر هم نداشت فرداش جمعه است فقط میگفت زودتر پولم باید برگرده. 

روز بعد دوباره بهش پیام دادم یه آدرس بهت میدم برو تحویل بده کلا یک ربع با شما فاصله داره شما هم که خودت ماشین داری تو اگر مشکل پولی داری زودتر بهت برگرده. حالا میگه نه باید خودت حضوری بیای. 

گیر داده شما چرا به من اجازه نمیدی برم تعمیرش کنم هزینش رو بدی. گفته رو 1 ت هزینه اش میشه تازه اگر اونم تعمیر بشه که اصلا این قطعه 99 درصد تعمیر نمیشه. مسئولیت هم پای خودته اگر خراب شد. میگم باید خودم بیام ببرم درستش کنم وقتی مسئولیت اش با منه. اصلا ببینم مشکلش چی هست... میگه خودت میخوای بیای تهران چیکار کنی؟ بزار خودم ببرم. مشکلشم که بهت گفتم. 

اصلا یه اوضاعی دارم... 

ویرایش شده توسط Ali0110
لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، Ali0110 گفته است:

گیر داده شما چرا به من اجازه نمیدی برم تعمیرش کنم هزینش رو بدی. گفته رو 1 ت هزینه اش میشه تازه اگر اونم تعمیر بشه که اصلا این قطعه 99 درصد تعمیر نمیشه. مسئولیت هم پای خودته اگر خراب شد. میگم باید خودم بیام ببرم درستش کنم وقتی مسئولیت اش با منه. میگه خودت میخوای بیای تهران چیکار کنی؟ بزار خودم ببرم

میگم به بچه فروختی جنس رو؟

حس میکنم فکر کرده تو پاچش رفته میخواد با گرفتن 1 تومن برای کار نهایت 100 تومنی بگه حداقل از یجا جبران کرده😅

عودت بدید درصورت سلامت بقیه بخش های کیس و نبود مشکل کل پول رو بهش بگردونید.

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

میگم به بچه فروختی جنس رو؟

حس میکنم فکر کرده تو پاچش رفته میخواد با گرفتن 1 تومن برای کار نهایت 100 تومنی بگه حداقل از یجا جبران کرده😅

عودت بدید درصورت سلامت بقیه بخش های کیس و نبود مشکل کل پول رو بهش بگردونید.

بچه هم نیست. کم کم 25 سال سنشه. از طریق خرید امن دیوار هم فروختم. 

عودت هم بخواد بده خب هزینه ارسالی که برای کالا داده سوخت میشه.که اونم مبلغ زیادیه. (البته اونم امروز عصر پیام داده باید هزینه ارسال رو هم برگردونی تا کیس رو بهت تحویل بدم). 

کیس هم نوش 18.5 کف قیمتشه. 11.400 فروختم. نمیدونم چشه این بنده خدا. 

ویرایش شده توسط Ali0110
لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، Ali0110 گفته است:

بچه هم نیست. کم کم 25 سال سنشه. از طریق خرید امن دیوار هم فروختم. 

عودت هم بخواد بده خب هزینه ارسالی که برای کالا داده سوخت میشه.که اونم مبلغ زیادیه. (البته اونم امروز عصر پیام داده باید هزینه ارسال رو هم برگردونی تا کیس رو بهت تحویل بدم). 

کیس هم نوش 18.5 کف قیمتشه. 11.400 فروختم. نمیدونم چشه این بنده خدا. 

هیچ منطقی پشت این قضیه نیست که شما هم پول رو برگردونید و هم هزینه رفت و برگشت رو ،زیر بار همچین حرفی نرید.

بگید کیس رو بردی تعمیر مشکلی پیش اومد گردن نمیگیرید،کیس هم اگر برگشت داد فقط اصل پول رو برگردونید .

شما وقتی خودت قبل ارسال از سلامت جنست آگاهی کامل داشتی و الانم این ایراد فیزیکی که رخ داده اصلا نمیتونه از شیوه باربری باشه پس خود خریدار باید مشکل رو حل کنه نهایت جنس رو عودت بده واصل پولش رو دریافت کنه.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۰/۱۴ در 13:53، Ali0110 گفته است:

دوستان هیچکس تعمیرکار آشنا حرفه ای سراغ نداره تهران؟ 😕

سلام. تعمیرکار دقیقن برای کدوم قطعه می‌خوای؟ اگه مشکلت رو توضیح بدی بیشتر راهنماییت می‌کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...