رفتن به مطلب

مقایسه ی مانیتور asus

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام می خوام مانیتور ایسوز بگیرم مدل vg279q3a tuf  ولی یک مانیتور از توست مایز هست که هم رد اما باچند فرق هست 

مشخصات asus 

۱۸۰ هتز ۱میلی ثانیه ۲۵۰ نیت روشنایی FHD پنل IPS

مانیتور تواستد مایز 

۱۸۰ هتز ۱میلی ثانیه ۳۰۰نیت روشنایی 2K کیفیت پنل IPS 

دلم با ایسوز هست ام می خوام بدونم کدوم بهتر از نظر کیفیت ساخت چی ایسوز بهتر یا اون 

به نظر من ایسوز 

می خواستم ازتون بپرسم ۳۰۰ نیت با ۲۵۰ نیت فرق زیادی داره 

یا فرق FHD با 2K چقدر هست استفاده ی من فقط گیم هست 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Ali 123 گفته است:

سلام می خوام مانیتور ایسوز بگیرم مدل vg279q3a tuf  ولی یک مانیتور از توست مایز هست که هم رد اما باچند فرق هست 

مشخصات asus 

مانیتور تواستد مایز 

دلم با ایسوز هست ام می خوام بدونم کدوم بهتر از نظر کیفیت ساخت چی ایسوز بهتر یا اون 

به نظر من ایسوز 

عزیز تو این بازار مانیتور های بهتر هم هست . 

Samsung g5 

Philips 275m8 

LG 32gn650

سمت ایسوس نرو اصلا مخصوصا مانیتور اونم سری تاف واقعا اشغال هست . مدل خمیده تاف را به اسرار خود مشتری  سفارش دادم بعد یک ماه پنل از بدنه جدا شد و پنل بعد دو روز از اون ماجرا ترک خورد . هم کیفیت مونتاژ پایین هست هم کیفیت تصویر.

لینک به دیدگاه

41 دقیقه قبل، soheyl1 گفته است:

من هم 250 نیت FHD دارم هم 300 نیت 2K جدا از اینکه کدوم برند بهتر یا بدتره پیشنهاد میکنم سمت 250 نیت اصلااااا نری چون روشنایش واقعا ازار دهنده هست . حتی تو محیط کم نور هم چشم رو در بلند مدت اذیت میکنه

میتونم ب این صورت بگم

250 نیت = فاجعه

300 نیت = قابل تحمل و قابل قبول

بین 300 تا 400 نیت = عالی

500 نیت = ایده ال

اما تو خرید مانیتور حدود 50 درصد روشنایی مهم هست 50 درصد دیگه رزولیشن و SRGB مانیتور هست هر چه رزولیشن بالاتر باشه قطعا با کیفیت تره و حتما هم موردی رو انتخاب کن ک SRGB ش 100 باشه .

داداش حرف هایی میزنی ها 250 نیت کافیه برای استفاده داخل اتاق، مگر بخواد بره وسط صحرا بازی کنه باهاش که روشنایی اذیت کنه، من 250 نیت دارم روشنایی بالای 75 درصد نصف اتاقمو روشن میکنه و چشم آدم در میاد اونم روی سایز 27 اینچ واقعا کافیه

ایسوس هم بهترین مانیتور های بازار رو داره، خریدتون رو بدون هیچ نگرانی انجام بدین

فقط توصیه من اینه اصلا کرو نخرید که همشون خیلی خیلی نازک نارنجین

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Ali 123 گفته است:

مشخصات asus 

مانیتور تواستد مایز 

به نظر من ایسوز 

من 350 نیت دارم توی روز روشن هم واقعا چشمم رو اذیت میکنه روی 100

روی 75 میزارم هم تو شب خوبه هم روز 

رزولوشن هم سعی کن FHD نگیری پیکسلاش کمی درشته توی 27 اینچ 

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Ali 123 گفته است:

مشخصات asus 

مانیتور تواستد مایز 

به نظر من ایسوز 

توییست مایند با ایسوس مقایسه میکنی!(این دنیا دیگه بدرد نمیخوره)

من چند ساعتی با این برند کار کردم  اصلا اون چیزی که تبلیغ میکنن نیست

من خودم اسکپتر دارم یکساله دارم سر میکنم باهاش و راضیم  هر مانیتوری یه خوبی و بدی داره  شما برو بازار از نزدیک کیفیت هارو ببین بهتر متوجه میشی

همون ایسوز رو بگیر 

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Ali 123 گفته است:

مشخصات asus 

مانیتور تواستد مایز 

به نظر من ایسوز 

در کل مهم فقط اینا هست

-پنل

-رفرش ریت

-سایز

-رزولوشن

-رسپانس تایم

اگر 27 تا 32 میخوای فقط 2 کی، 32 به بالا فقط 4 کی

رفریش ریت هم حداقل 140 هرتز باشه، پنل هم IPS بتونی بگیری خیلی خیلی بهتره تا بقیه،رسپانس تایم هم 1 میلی ثانیه حداقل برای گیم میخوای،مانیتور های گیمینگ الان هم همه مات هست تقریبا صفحشون

لینک به دیدگاه

مانیتورهای خمیده مشکل زیاد دارن که همونطور که از اسمش مشخصه به خاطر خمیده بودنشه . یکی از دوستان همین مشکل پنل و بیرون زدگی رو تو msi داشت.کلا سعی کنید طرف خمیده ها نرید چون به گارانتی های داخلی زیاد نمیشه اعتماد کرد .هزار و یک دلیل میارن تا از زیر بار مسئولیت شونه خالی کنن. فارق از خمیده بودن من جای شما باشم هرگز بین ایسوس و توئیستد مایندز دومی رو انتخاب نمیکنم.

ویرایش شده توسط Peyman.S
غلط املایی
لینک به دیدگاه

برام مهم کیفیت هست اما متاسفانه توست مایز که واقا کیفیت از ایسوز بدتر هست 2k داره اما ایسوز fhd هست وگنه که بین ایسوز توست مایز بدون شک ایسوز رو انتخاب می کنم اما فقط بخاطر قیمت براشون که او 2k هست این‌رو می گم روشنایی  برای من مهم نیست چون خودم مانیتور دارم روشنایی ۲۰۰ نیت روی ۶۰ تنظیم کردم همین الان چشمای من رو ازیت میکنه 

راستی این ایسوز با توست مایز هم پنل صاف هست و خمیده نیست برام خیلی قیمت مهم هست وکیفیت 

لطفا بگید کدوم بهتر هست 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Ali 123 گفته است:

برام مهم کیفیت هست اما متاسفانه توست مایز که واقا کیفیت از ایسوز بدتر هست 2k داره اما ایسوز fhd هست وگنه که بین ایسوز توست مایز بدون شک ایسوز رو انتخاب می کنم اما فقط بخاطر قیمت براشون که او 2k هست این‌رو می گم روشنایی  برای من مهم نیست چون خودم مانیتور دارم روشنایی ۲۰۰ نیت روی ۶۰ تنظیم کردم همین الان چشمای من رو ازیت میکنه 

راستی این ایسوز با توست مایز هم پنل صاف هست و خمیده نیست برام خیلی قیمت مهم هست وکیفیت 

لطفا بگید کدوم بهتر هست 

اگر چشم شما خسته میشه سمت ips نرید برای شما va بهتر هست اون مانیتور های که معرفی کردم واقعا خوب هستن . پنل های va خوبیش اینه که عمق رنگ مشکی بهتری داره کنتراست رنگ ها هم سه برابر ips هستش . مانیتور های ips فقط رده بالا خوبه مثل nano ips که گرون قیمت هستن. 

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، zen گفته است:

اگر چشم شما خسته میشه سمت ips نرید برای شما va بهتر هست اون مانیتور های که معرفی کردم واقعا خوب هستن . پنل های va خوبیش اینه که عمق رنگ مشکی بهتری داره کنتراست رنگ ها هم سه برابر ips هستش . مانیتور های ips فقط رده بالا خوبه مثل nano ips که گرون قیمت هستن. 

جدیده داداش که پنل VA عمق رنگی بهتری داره؟

جالبه انصافا

چیزی که دقیقا شما گفتی برعکس واقعیته، من خودم Hunt Showdown پلی میدم ، تنها گیمی که همش توی تاریکی و سایه هست، فرق VA با IPS در رنگ مشکلی زمین تا آسمونه IPS خیلی دقیق تر و روشن تره تا VA

بخاطر همین تیره بودن زیاد پنل VA که رفقا خریدن من خودم فقط دنبال IPS رفتم و واقعا راضیم ازش

16 ساعت قبل، Ali 123 گفته است:

لطفا بگید کدوم بهتر هست 

خب برادر اینکه گفتن نداره اون برندی که شما میگی یه برند گمنامه که اصلا کسی سمتش نمیره

27 اینچ فقط باید 2کی بگیری اگه برای کامپیوتر میخوای که بشینی جلوش اگه برای کنسول و اینا میخوای حتی 32 اینچ فول اچ دی هم بگیری زیاد فرق محسوسی نیست از فاصله 4-5 متری نگاه کنی

یا بیا 24 اینچ ایسوس فول اچ دی هرتز بالا، یا 27 اینچ 2 کی

برند هم به این ترتیب برو جلو : بنکیو (اگه پیدا کنی واقعا عالیه) ، ایسوس، سامسونگ، ام اس آی ، الجی

لینک به دیدگاه

35 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است:

جالبه انصافا

چیزی که دقیقا شما گفتی برعکس واقعیته، من خودم Hunt Showdown پلی میدم ، تنها گیمی که همش توی تاریکی و سایه هست، فرق VA با IPS در رنگ مشکلی زمین تا آسمونه IPS خیلی دقیق تر و روشن تره تا VA

بخاطر همین تیره بودن زیاد پنل VA که رفقا خریدن من خودم فقط دنبال IPS رفتم و واقعا راضیم ازش

خب برادر اینکه گفتن نداره اون برندی که شما میگی یه برند گمنامه که اصلا کسی سمتش نمیره

27 اینچ فقط باید 2کی بگیری اگه برای کامپیوتر میخوای که بشینی جلوش اگه برای کنسول و اینا میخوای حتی 32 اینچ فول اچ دی هم بگیری زیاد فرق محسوسی نیست از فاصله 4-5 متری نگاه کنی

برند هم به این ترتیب برو جلو : بنکیو (اگه پیدا کنی واقعا عالیه) ، ایسوس، سامسونگ، ام اس آی ، الجی

اشتباه می‌کنی عزیز عمق رنگی پنل های va بیشتر هست چون در پنل ips چون رنگ مشکی به صورت خاکستری نمایش میده تو فضاهای تاریک فکر می‌کنی جزییات بیشتری را میبینی ولی عمق رنگی va بیشتر هست.

IMG_20250105_140659.jpg

لینک به دیدگاه

لطفا بگید کدوم از این مانیتور که گفتم بهتر هست من فقط بخاطر قیمت برابر اما کیفیت بیشتر میگم که کدومشون بهتر هست 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۰/۱۴ در 22:04، zen گفته است:

عزیز تو این بازار مانیتور های بهتر هم هست . 

Samsung g5 

Philips 275m8 

LG 32gn650

سمت ایسوس نرو اصلا مخصوصا مانیتور اونم سری تاف واقعا اشغال هست . مدل خمیده تاف را به اسرار خود مشتری  سفارش دادم بعد یک ماه پنل از بدنه جدا شد و پنل بعد دو روز از اون ماجرا ترک خورد . هم کیفیت مونتاژ پایین هست هم کیفیت تصویر.

مدل asus tuf vg24vqe خمیده ایسوس رو ۲ ساله دارم و واقعا راضیم!

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است:

جالبه انصافا

درود و عرض ادب.
متاسفانه این فروم شده منبع تغییر منطق جهانی!!!!!!!

VA offers superior contrast ratios, delivering deeper blacks for enhanced image depth

طبق این مورد اودیسی من از ips ها کنتراست کمتری داره!!!!

تازه تاپیک شمارو دیدم...
تنها گزینه پیشنهادی من اودیسی g5 هستش(این پیشنهاد منه و انتخاب اصلی با خودتونه)💖

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، zen گفته است:

اشتباه می‌کنی عزیز عمق رنگی پنل های va بیشتر هست چون در پنل ips چون رنگ مشکی به صورت خاکستری نمایش میده تو فضاهای تاریک فکر می‌کنی جزییات بیشتری را میبینی ولی عمق رنگی va بیشتر هست.

IMG_20250105_140659.jpg

والا در کل که به نظر من شفافیت رنگ خیلی مهم تره تا کنتراست و شایدم سلیقه ای باشه و من فکر کردم منظور شما بالاتر بودن شفافیت و دقت تصویر در VA هست

به هیچ وجه توی هیچی VA به پای IPS نمیرسه توی دقت رنگی و تصویری تازه این رو هم باید اضافه کنم که رسپانس تایم IPS خیلی کمتر از VA هست که خودش بهترین حسن این پنله

2 ساعت قبل، Ali 123 گفته است:

لطفا بگید کدوم از این مانیتور که گفتم بهتر هست من فقط بخاطر قیمت برابر اما کیفیت بیشتر میگم که کدومشون بهتر هست 

دوست گرامی، خودم 3 بار گفتم، بقیه دوستانم گفتن دیگه، ایسوس کیفیتش خیلی بالاتره تا اون یکی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...