رفتن به مطلب

تا حالا به خاطر کدام بازی ها مجبور به ارتقای گرافیک شدید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

10 ساعت قبل، samannaseri گفته است:

سلام و درود

چه تاپیک خوبی واقعا  تموم خاطرات برامون زنده شد

اولین ارتقا به یه گیمینگ نسبتا خوب کارت gigabyte 9400 gt بود

بعد شد gigabyte 9600 gt برای بازی bionic commando

بعد شد gigabyte gts 250 برای GTA

gigabyte 770 gtx شد برایcrysis 2

gigabyte 1080g1 رو برای ورود به دنیای 60 فریم بود

gigabyte 2060 رو برای اولین تجربه rtx بود که پشیمونم کرد

gigabyte 3060ti و 3070 و آخرین آپگریدم به 3080 بود برای ورود به 2k

امیدوارم برای gta جدید مجبور نشم ارتقا بدم مخصوصا الان که نسل 5000 معرفی شده  و فقط از پشت ویترین میتونیم بهشون نگاه کنیم

ارتقا به نسل 5 با این خبرایی که داره از قیمتا میاد برامون ارزو میشه🎅

لینک به دیدگاه

48 دقیقه قبل، koorosh kabir گفته است:

ارتقا به نسل 5 با این خبرایی که داره از قیمتا میاد برامون ارزو میشه🎅

خدا لعنت کنه باعث و بانیشو

من همون 3080 هم دسته دوم تونستم بخرم چون پول آکبند ندارم دیگه

لینک به دیدگاه

ایونت prepatch اکسپنشن لجیون وارکرفت بود، فک کنم یه سری نقاط توی نقشه یهو یه باس میومد پلیرا باید میرفتن میزدنش، تعداد پلیرا که زیاد میشد فریم میومد رو 1 یا 2، اونجا بود که دیدم دیگه نمیشه ادامه داد و کارت گرافیک GT9500 به 1060 ارتقا دادم

بعد این ارتقا در های بهشت به روی من باز شد. مدت ها فکر میکردم بلیزارد از پچ MOP افکت های خوشگل ایتم هارو برداشته، بعد اینکه کارت عوض کردم فهمیدم که بخاطر کارتم بوده

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۰/۱۵ در 21:19، ViCT0R گفته است:

من قبل اینا یه e2200 dual core و Gt 9500 داشتم که اکثر بازی های اون موقع رو فریم درست درمون نمیداد.(خرابی های ریز و درشت داشت)
بازی شنک 1 و 2 رو اون موقع بازی میکردم مخصوصا شنک 2 رو اونم مود دو نفره سوروایول.(مثلا 7 8 ساعت پیاپی)
چندین بار تمامی اچیومنت هاشون رو فول کرده بودم.😪
زندگی دیگه رنگ و لعاب مثلا 10 سال پیش رو نداره واقعا.
شایدم برای افزایش سن باشه.😥

سلام. به نظر من سن و شرایط زندگی بی تاثیر نیست اما خودم خیلی وقت هست بازی خوبی ندیدم که بخوام براش وقت بگذارم. شاید اون زمان توقعات ما از بازیها کم بود اما هنوزم من با بازیهای اون دوران بیشتر حال می کنم تا الان. مثلا اویل ۱ تا ۴ خیلی برام جذابتر بودند حتی از ریمیک ها شون تا بازیهای با کیفیت گرافیکی بالای امروزی مثلا اصلا با اویل ۶ و بالاتر حال نکردم هر چند گرافیک شون عالیه

لینک به دیدگاه

نمونه تاپیک های بحث و برسی گرافیکه و چی بخریم اول دهه 90
😄

1769988502_jpeg-optimizer_IMG__.jpg

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، pesari_az_kelachai گفته است:

سلام. به نظر من سن و شرایط زندگی بی تاثیر نیست اما خودم خیلی وقت هست بازی خوبی ندیدم که بخوام براش وقت بگذارم. شاید اون زمان توقعات ما از بازیها کم بود اما هنوزم من با بازیهای اون دوران بیشتر حال می کنم تا الان. مثلا اویل ۱ تا ۴ خیلی برام جذابتر بودند حتی از ریمیک ها شون تا بازیهای با کیفیت گرافیکی بالای امروزی مثلا اصلا با اویل ۶ و بالاتر حال نکردم هر چند گرافیک شون عالیه

من حقیقتا جور دیگه بهش نگاه میکنم.

اون زمان که مثلا شنک 2 اومده بود من 15-16 سال داشتم.
توی اون سن واقعا همه چی لذت بخشه, همینطور که الانم برای افراد اون دوره سنی همه چی لذت بخشه.
وقتی آدم هفته ای 6 روز روزی 8 ساعت یا بیشتر سرکار باشه, چیز بهتری ازش انتظار نمیره.
مثلا بازی Last 1-2 و رد دد 2 واقعا بازی هایی خوبی بودن ولی من هنوز حاضرم برگردم به اون سن و دوباره همون بازی هارو بازی کنم.(همون بازی ها الان دیگه برام جذابیتی نداره)
کلا از دنیای گیمینگ دیگه زده شدم و فقط برا گذروندن عمر شوترای آنلاین رو پلی میدم.😪

لینک به دیدگاه

من از دوران گرافیک های 32 مگابایتی و دیال آپ و AGP و هارد دیسک 1 گیگ میام حتی گرافیک 4 مگابایت هم دیدم که البته برای دوران ما نبود.

گرافیک های زیادی اومده و رفته حتی نمیتونم اسم بعضیاشو یادم بیارم 

سر گیم خاصی نبوده چون همه گیم ها رو که گیمرها بازی میکنن رو سعی میکنم بازی  کنم آخریش 1050 بود که فریم فول اچدی در بازی ها کم میاورد و قیمت 580 اومد پایین خریدم و فعلا باهاش میگذرونم.

لینک به دیدگاه

من از یه گرافیک آنبرد اواخر دهه هفتاد شروع کردم بعد حدودا 15سال یه gt 650 دست دو خراب بهم انداختن  و بعد چند وقت هم کل سیستم زغالی م رو 2 و نیم  فروختم و با دو تا وام یه نسل یازده و یه 2060 دست دوم ردیف کردم.

بازی هایی که تو بچگی انجام میدادیم ، چون خودمون خیلی ذوق داشتیم ، بهمون خیلی میچسبید.

الان مثل آدمی شدیم که سیره و جلوش پلو کباب میزارن . بهش نمیچسبه.

از بس بازی با گرافیک دیدیم ، سیر شدیم و رغبت مون کم شده.دیگه بچه هم نیستیم با یه بازی لوتوس تو محیط داس ، ذوق مرگ بشیم یا اینکه از تعجب بمیریم که چطور یه فلاپی میتونه دیتای جدید رو به سیستم اضاف کنه.

بعضی چیزا رو وقتی نداری حسرت میخوری ، وقتی دارییش ، دل و دماغ استفاده ش رو نداری خاصیت دنیاس

lotus-the-ultimate-challenge_30.png

Midtown-Madness1.jpg

video-game-delta-force-2-i-used-to-play-this-game-for-hours-v0-c1lfmrb4zem91.webp

لینک به دیدگاه

یه نکته جالبی هم که من جدیدا میبینیم اینه که گیمر(از در عقب)هایی هستن که مثلا زیر بیست سال سن دارن و در اوج بازی کردن باید باشن. سیستمشون هم روی اکثر بازیا بهترین فریم رو میگیرن ولی فقط پوزش رو میدن و بیشتر وقتشون رو میذارن برای تماشای توییچ و آپارات 😕
مباحثشون بینشون هم اینه که مثلا فلان استریمر رو دیدین دیشب چه شاتی زد؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...