رفتن به مطلب

توری جلو کیس

Sky84
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یه سوال داشتم اسم توری فلزی جلو کیس ها تو بازار چیه جایی کسی سراغ داره بفروشن منظورم مثلا تو کیس ذ 4 گرین این قسمته بصورت متری میخوام 

131216614_Screenshot2025-02-15194554.thumb.png.e3541a271b8c3d9566eb4b9eb1c78c4c.png

لینک به دیدگاه

ابزار فروشی ها توری دارند ،باید بگردی مدل مناسب رو پیدا کنی ،احتمالا خودتم باید با اسپری مشکیش کنی.

توری-فلزی-ریز-بافت.jpg

لینک به دیدگاه

35 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

ابزار فروشی ها توری دارند ،باید بگردی مدل مناسب رو پیدا کنی ،احتمالا خودتم باید با اسپری مشکیش کنی.

توری-فلزی-ریز-بافت.jpg

این مدلا فکر کنم بافته شده باشن من بدون بافت میخوام 

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

باید حوصله کنی بگردی.

16786335834744.jpg

سایتش رو معرفی میکنید 

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، Sky84 گفته است:

سایتش رو معرفی میکنید 

اینهارو باید حضوری بگردید تهیه کنید .

جدا ازاون نمونه های پلاستیکی هم از پلاسکو فروشی ها پیگیر باشید ،شاید همون بیشتر بکارتون اومد چون این مش های کیس من که پلاستیکی هست.

لینک به دیدگاه

14 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

اینهارو باید حضوری بگردید تهیه کنید .

جدا ازاون نمونه های پلاستیکی هم از پلاسکو فروشی ها پیگیر باشید ،شاید همون بیشتر بکارتون اومد چون این مش های کیس من که پلاستیکی هست.

راستش کیسم زد 4 میخوام کل قسمت پنل پلاستیکی بالا پایین رو بردارم با اینا جایگزین کنم فکر کنم جمجور تر بشه تو شهر ما قطعا پیدا نمیشه چون یه شهر کوچیکه 

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Sky84 گفته است:

سلام دوستان یه سوال داشتم اسم توری فلزی جلو کیس ها تو بازار چیه جایی کسی سراغ داره بفروشن منظورم مثلا تو کیس ذ 4 گرین این قسمته بصورت متری میخوام 

131216614_Screenshot2025-02-15194554.thumb.png.e3541a271b8c3d9566eb4b9eb1c78c4c.png

سلام،

نام آن مش و انواع گوناگون در بازار موجود می باشد.

لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، Najm گفته است:

سلام،

نام آن مش و انواع گوناگون در بازار موجود می باشد.

سایت یا فروشگاهی هست انلاین من سرچ کردم فقط مصالح ساختمانی میاره 

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، Sky84 گفته است:

سایت یا فروشگاهی هست انلاین من سرچ کردم فقط مصالح ساختمانی میاره 

متاسفانه فروشگاه اینترنتی ای در این زمینه سراغ ندارم.

لینک به دیدگاه

باسلام.

این مش یا توری به خودی خود کار مفیدی برای کیس نمیکنه.

همیشه پشت این مش یک فیلتر هست که مانع از ورود الودگی به کیس میشه.

اگر این مش رو تهیه کنید به تنهایی قابل استفاده نیست چون بدون اون فیلتر در کوتاه مدت قطعات دچار استهلاک شدید میشن.

به نظرم اگر صرفا برای زیبایی کیس z4 میخاید این کار رو بکنید ارزش هزینه و وقت گذاشتن رو نداره.

میتونید کیستون رو بفروشید و این هزینه رو بزارید روش یه کیس بروزتر و خنک تر و کوچکتر تهیه کنید.

موفق باشیم.

لینک به دیدگاه

سلام ممنون بابت پیشنهادتون قصد فروش ندارم بیشتر میخوام یکم جمع جورترش کنم اون فیلترم ذکر کردین یه توری پلاستیکی چبز خاصی نیست 

46 دقیقه قبل، Ali Subi گفته است:

باسلام.

این مش یا توری به خودی خود کار مفیدی برای کیس نمیکنه.

همیشه پشت این مش یک فیلتر هست که مانع از ورود الودگی به کیس میشه.

اگر این مش رو تهیه کنید به تنهایی قابل استفاده نیست چون بدون اون فیلتر در کوتاه مدت قطعات دچار استهلاک شدید میشن.

به نظرم اگر صرفا برای زیبایی کیس z4 میخاید این کار رو بکنید ارزش هزینه و وقت گذاشتن رو نداره.

میتونید کیستون رو بفروشید و این هزینه رو بزارید روش یه کیس بروزتر و خنک تر و کوچکتر تهیه کنید.

موفق باشیم.

ویرایش شده توسط Sky84
لینک به دیدگاه

38 دقیقه قبل، Sky84 گفته است:

سلام ممنون بابت پیشنهادتون قصد فروش ندارم بیشتر میخوام یکم جمع جورترش کنم اون فیلترم ذکر کردین یه توری پلاستیکی چبز خاصی نیست 

برندهای معمولی و جنس های ارزون بله یه توری پلاستیکی یا فلزی میزارن و هیچ کار خاصی نمیکنه.

ولی اصولی و درستش این هست که فیلتر سلولوزی یا پارچه ای پشتش باشه که مانع از عبور گرد و غبار بشه.

spacer.png

سال95 کولرمستر کیس5 خریدم توری هاش فیلتر داشت. نهایتا 3 ماه یبار داخل کیس رو تمیز میکردم.

DSC_0027.thumb.JPG.70c58125ff919cb3ad12fbb8c41282a0.JPG

سال 1403 اف پی اس ارزون خریدم هیچ فیلتری نداره و نهایتا ماهی یبار باید داخلش رو تمیز کنم.

موارد کوچیک که شاید دیده نشن ولی تو کیفیت و کارایی نهایی تاثیر زیادی دارن.

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Ali Subi گفته است:

سال95 کولرمستر کیس5 خریدم توری هاش فیلتر داشت. نهایتا 3 ماه یبار داخل کیس رو تمیز میکردم.

دقیقا من این کیسمو که خیلی ارزون هم خریدم از برند deepcool مدل matrexx 55 رو با اینکه خیلی ارزون خریدم به نسبت مدلهای دیگه ولی به شدت گرد و خاک کمی وارد کیس میشه جوری که ماهی یه بار میز و مانیتور رو گردگیری میکنم، ولی داخل کیس رو سالی یه بار هم نیاز پیدا نمیکنم به گرد گیری، به صورت عجیبی هیچ خاکی داخل کیس نمیشینه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...