رفتن به مطلب

صدای هارد و کندی سیستم

sima.febr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام چند وقت پیش به دلیل مشکل برق پاور هاردهای من نیم سوز شدن و من پاور جدید و هارد جدید خریداری کردم. الان مدتی هست سیستمم به شدت کند شده و هارد ها صدای وحشتناکی میدن. نرم افزار سلامت هارد رو نصب کردم و سلامت هر دو 100 درصد بود.من از هوش مصنوعی پرسیدم مشکل چیه ؟گفت مشکل ممکنه بازم برق باشه برای همین محافظ برق جدید خریدم .شک کرده بودم شاید این محافظ برق دفعه قبل هم باعث سوختگی شده.ولی با محافظ جدید هم مشکل حل نشده و  همینطور کیس رو باز کردم کابل های قرمز رنگ هارد رو محکم کردم گفتم شاید لق شده باشن ولی همچنان سیستم هنگ میکنه و مدام چراغ هارد روشن میشه و صدای ابمیوه گیری میده. تا جایی که یادمه متخصصی که برام این هارد ها رو نصب کرده بود گفته بود یه سری از قطعاتم مثل مادربرد حالت نیم سوز پیدا کرده بود و چون هزینه اش زیاد بود من نتونستم مادربرد بخرم و با همون سر کردم. تنها چیزی که به ذهنم میرسه همین مادربرده و اینکه ممکنه ویروس باشه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید  

Capture5555.PNG

لینک به دیدگاه

سلام
اولا شما که کلا هارد نداری و اینا هم SSD هستن پس اون صدا هایی که میگین احتمالا برای فن گرافیک یا سیپیو باشه . ویندوز روی کدوم نصبه ؟ اگه روی ۱۲۸ نصبه و حافظه رو کامل پر کردید کندی به همین دلیل . البته بهتره مشخصات کامل سیستمتون رو بگید و اینکه چه مواقعی سیستمتون کند میشه ؟

ویرایش شده توسط _Shayan_
لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
اینا که SSD و حافظه جامد هستن و اصلا صدایی ندارن.❤

36 دقیقه قبل، _Shayan_ گفته است:

احتمالا برای فن گرافیک یا سیپیو باشه.

دوستمون درست گفتن.
مشخصات کامل سیستم رو هم بفرمایین.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، _Shayan_ گفته است:

سلام
اولا شما که کلا هارد نداری و اینا هم SSD هستن پس اون صدا هایی که میگین احتمالا برای فن گرافیک یا سیپیو باشه . ویندوز روی کدوم نصبه ؟ اگه روی ۱۲۸ نصبه و حافظه رو کامل پر کردید کندی به همین دلیل . البته بهتره مشخصات کامل سیستمتون رو بگید و اینکه چه مواقعی سیستمتون کند میشه ؟

نه حافظه ها هیچکدوم کامل پر نشده .از لحظه ای که سیستم رو روشن میکنم کندی شروع میشه و اگر کار سنگین گرافیکی کنم یا بازی کنم خیلی بدتر میشه و کلا هنگ  میکنه ناچار به ری استارت میشم .. اگر از هارد نیست چرا چراغ هارد روی کیس همش روشن میشه ؟  دوم اینکه مشخصات قطعاتم رو چطوری باید پیدا کنم؟

fdgddf.PNG

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، sima.febr گفته است:

نه حافظه ها هیچکدوم کامل پر نشده .از لحظه ای که سیستم رو روشن میکنم کندی شروع میشه و اگر کار سنگین گرافیکی کنم یا بازی کنم خیلی بدتر میشه و کلا هنگ  میکنه ناچار به ری استارت میشم .. اگر از هارد نیست چرا چراغ هارد روی کیس همش روشن میشه ؟  دوم اینکه مشخصات قطعاتم رو چطوری باید پیدا کنم؟

fdgddf.PNG

CPUZ و GPUZ رو نصب کنید و مشخصات رو بفرستین . بعد در قسمت سرچ task manager رو باز کنید ببینید چه چیزی قطعات رو درگیر میکنه . 

کیستون رو بررسی کنید ببینید این صدایی که میگین از چیه . این موارد رو انجام بدین تا بهتره بشه کمک کرد .

لینک به دیدگاه

سلام، خوب هستین.

شما دو تا SSD دارین، یکیش جدیده TWINMOS، یکی دیگه اش PLEXTOR که قدیمیه،

سیستم رو خاموش کنین.

درب کیس رو باز کنید، کابلهایی که به SSD پلکستور وصله رو جدا کنید. دوتا کابل بهش وصله، یه کابل برق ساتا است، این شکلیه:

images.jpg.191420632718120bcd36f5c8b16b0672.jpg

به عقب بکشین جدا میشه.

یه کابل دیگه داره این شکلی:

F7903909-01.png.fda2f10d32e473784ef6e5ceb898796c.png

البته ممکنه رنگ کابل شما مشکی باشه، این ضامن فلزی بالای سر سوکت کابل رو به پایین فشار بدین اینم از اس اس دی جدا میشه.

بعد که داریو Plextor جدا شد، سیستمو روشن کنین تست کنین کندی برطرف شده یا نه.

اگر مشکل برطرف شد، اس اس دی Plextor احتمالا سوخته، و دیگه به سیستم نزنید.

اگر مشکل برطرف نشد.... ممکنه مشکل جدی تر باشه، فردا 10 صبح به بعد با تلفن ۴۱۸۵۶۰۰۰ تماس بگیرین داخلی 852 و یا 853، آقای علی شکری، مسئول فنی لیون کامپیوتر، بفرمایید 12 سال پیش این سیستم رو از لیون کامپیوتر خریداری کردین آیا تعمیراتش رو قبول میکنند یا نه؟ ممکنه به دلیل قدیمی بودن سیستم قبولش نکنند. اما اگر قبول کردند باید کیس رو تا آدرس لیون کامپیوتر بیارین تا عیب یابی کنند.

مشخصات سیستمتون:

CPU: Intel Core i5 3470
Motherboard: Asus P8H77-V
RAM: Corsair Vengeance 2X4G 1600 CL9
VGA: Gigabyte RTX 2060 Super
SSD: TWINMOS 256G SATA
CASE: Cooler Master Elite 431 Plus
PSU: FSP Hydro GSM Lite Pro 750W Gold

لینک به دیدگاه

22 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

سلام، خوب هستین.

شما دو تا SSD دارین، یکیش جدیده TWINMOS، یکی دیگه اش PLEXTOR که قدیمیه،

سیستم رو خاموش کنین.

درب کیس رو باز کنید، کابلهایی که به SSD پلکستور وصله رو جدا کنید. دوتا کابل بهش وصله، یه کابل برق ساتا است، این شکلیه:

images.jpg.191420632718120bcd36f5c8b16b0672.jpg

به عقب بکشین جدا میشه.

یه کابل دیگه داره این شکلی:

F7903909-01.png.fda2f10d32e473784ef6e5ceb898796c.png

البته ممکنه رنگ کابل شما مشکی باشه، این ضامن فلزی بالای سر سوکت کابل رو به پایین فشار بدین اینم از اس اس دی جدا میشه.

بعد که داریو Plextor جدا شد، سیستمو روشن کنین تست کنین کندی برطرف شده یا نه.

اگر مشکل برطرف شد، اس اس دی Plextor احتمالا سوخته، و دیگه به سیستم نزنید.

اگر مشکل برطرف نشد.... ممکنه مشکل جدی تر باشه، فردا 10 صبح به بعد با تلفن ۴۱۸۵۶۰۰۰ تماس بگیرین داخلی 852 و یا 853، آقای علی شکری، مسئول فنی لیون کامپیوتر، بفرمایید 12 سال پیش این سیستم رو از لیون کامپیوتر خریداری کردین آیا تعمیراتش رو قبول میکنند یا نه؟ ممکنه به دلیل قدیمی بودن سیستم قبولش نکنند. اما اگر قبول کردند باید کیس رو تا آدرس لیون کامپیوتر بیارین تا عیب یابی کنند.

مشخصات سیستمتون:

CPU: Intel Core i5 3470
Motherboard: Asus P8H77-V
RAM: Corsair Vengeance 2X4G 1600 CL9
VGA: Gigabyte RTX 2060 Super
SSD: TWINMOS 256G SATA
CASE: Cooler Master Elite 431 Plus
PSU: FSP Hydro GSM Lite Pro 750W Gold

خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون. اس اس دی قدیمی رو کندم. اون صدای مداوم هارد که هر چند ثانیه میومد قطع شد سرعتش کمی بهتر شد.الان به جای هر ثانیه هر 5 دقیقه یکبار  صدای هارد میاد. در ضمن وقتی برق منزل قطع میشه گاهی دیگه سیستم کلا روشن نمیشه و جاهای پریز پاور رو در سه راهی باید عوض کنم تا روشن بشه. فعلا امکان تعمیر کردن سیستمم رو ندارم. اگر هارد معیوب رو وصل کنم و فعلا استفاده کنم ممکنه به سایر قطعات آ سیب بزنم یعنی حتما باید جدا بشه؟ یا مشکلی نیست اگر وصل باشه؟ 

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، sima.febr گفته است:

خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون. اس اس دی قدیمی رو کندم. اون صدای مداوم هارد که هر چند ثانیه میومد قطع شد سرعتش کمی بهتر شد.الان به جای هر ثانیه هر 5 دقیقه یکبار  صدای هارد میاد. در ضمن وقتی برق منزل قطع میشه گاهی دیگه سیستم کلا روشن نمیشه و جاهای پریز پاور رو در سه راهی باید عوض کنم تا روشن بشه. فعلا امکان تعمیر کردن سیستمم رو ندارم. اگر هارد معیوب رو وصل کنم و فعلا استفاده کنم ممکنه به سایر قطعات آ سیب بزنم یعنی حتما باید جدا بشه؟ یا مشکلی نیست اگر وصل باشه؟ 

دیگه طبق تصویری که فرستادین هارد دیسک به سیستم که وصل نیست. اگر غیر از اون SSD TWINMOS، اگر هارد دیسک به سیستم وصل دارید، جداش کنید. چون توی سیستم که هارد رو نمیشناسه، پس اگر هارد بهش وصل دارید اونم جدا کنید به همون سبکی که اس اس دی پلکستور رو جدا کردین.

کلا غیر از TWINMOS، هیچ هاردی بهش وصل نباشه. ببیند اون مشکل صدا هم برطرف میشه یا نه.

اگر DVD رایتر به سیستم وصل دارید، ممکنه صدا از اون باشه، اونم کابل هاشو جدا کنید. باز به همون سبکی که کابلهای پلکستور رو جدا کردین.

با این اوصاف، اگر هارد بهش وصل نباشه، و DVD رایتر نداشته باشه، دیگه فکر نکنم صدایی شبیه صدای هارد بشنوین.

چون SSD اجزای مکانیکی نداره صدا بده.

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

دیگه طبق تصویری که فرستادین هارد دیسک به سیستم که وصل نیست. اگر غیر از اون SSD TWINMOS، اگر هارد دیسک به سیستم وصل دارید، جداش کنید. چون توی سیستم که هارد رو نمیشناسه، پس اگر هارد بهش وصل دارید اونم جدا کنید به همون سبکی که اس اس دی پلکستور رو جدا کردین.

کلا غیر از TWINMOS، هیچ هاردی بهش وصل نباشه. ببیند اون مشکل صدا هم برطرف میشه یا نه.

اگر DVD رایتر به سیستم وصل دارید، ممکنه صدا از اون باشه، اونم کابل هاشو جدا کنید. باز به همون سبکی که کابلهای پلکستور رو جدا کردین.

با این اوصاف، اگر هارد بهش وصل نباشه، و DVD رایتر نداشته باشه، دیگه فکر نکنم صدایی شبیه صدای هارد بشنوین.

چون SSD اجزای مکانیکی نداره صدا بده.

دی وی دی هم کندم بازم چراغ هارد چشمک میزنه و صدا میاد .صدا از پشت کیس جایی بین پاور و کارت گرافیک میاد. هارد دیگه ای هم جز اس اس دی وصل نیست 

لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، sima.febr گفته است:

دی وی دی هم کندم بازم چراغ هارد چشمک میزنه و صدا میاد .صدا از پشت کیس جایی بین پاور و کارت گرافیک میاد. هارد دیگه ای هم جز اس اس دی وصل نیست 

اونجا چیزی نیست صدا بده، فنهای کارت گرافیکه، و فن پاور. از نزدیک وقتی سیستم روشنه نگاه کنید سیم یا قطعه ای به فن کارت گرافیک نخوره موقع چرخش. میتونی به آرامی با دستتون وسط فن کارت گرافیک رو نگه دارید ببنید صدا از فن گرافیک هست یا نه. فقط مراقب باشین دستتون به پروانه ی فن کارت گرافیک نخوره، اما وسط فن رو میتونید لمس کنید ببنید از صدا میفته یا نه. اگر از فن گرافیک باشه، باید تعمیر بشه.

اگر صدا از فن گرافیک نباشه، و از فن پاور باشه که بعید میدونم، پاورتون جدیده، فکر کنم پاور گارانتی داره.

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

اونجا چیزی نیست صدا بده، فنهای کارت گرافیکه، و فن پاور. از نزدیک وقتی سیستم روشنه نگاه کنید سیم یا قطعه ای به فن کارت گرافیک نخوره موقع چرخش. میتونی به آرامی با دستتون وسط فن کارت گرافیک رو نگه دارید ببنید صدا از فن گرافیک هست یا نه. فقط مراقب باشین دستتون به پروانه کارت گرافیک نخوره، اما وسط فن رو میتونید لمس کنید ببنید از صدا میفته یا نه. اگر از فن گرافیک باشه، باید تعمیر بشه.

اگر صدا از فن گرافیک نباشه، و از فن پاور باشه که بعید میدونم، پاورتون جدیده، فکر کنم پاور گارانتی داره.

دقت کردم هربار که این صدا میاد کارت گرافیک میلرزه ولی.چیزی به فن هاش گیر نکرده

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، sima.febr گفته است:

دقت کردم هربار که این صدا میاد کارت گرافیک میلرزه ولی.چیزی به فن هاش گیر نکرده

پس احتمالا صدا از فن کارت گرافیکه.

لینک به دیدگاه

نکته اش اینه که برای سیستم خطری نداره اون صدا، ولی چون فنهای کارت گرافیک مختص به خودشون هستند، قابل تعمیر نیست به اون صورت. شاید فروشگاه های استوک فروشی توی طبقه زیر همکف پاساژ ایران، بتونن تعمیر کنند در حد اینکه به فنهاش روغن بزنند، اما بسیار بعیده درست بشه.

کلا باید به فکر تهیه یک سیستم جدید باشین.

لینک به دیدگاه

سلام،

ویندوز را به صورت کلین اینستال نصب و سپس درایورها را به صورتی دستی از سایت مرجع دانلود و نصب کنید.

ویرایش شده توسط Najm
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...