رفتن به مطلب

سایبرپانک 2077 روی HDD

ViCT0R
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود و عرض ادب.
سایبر روی HDD چطوره؟
تکسچرا لود میشن؟
حجم نصب شده اش چقدره؟
اگه بخوام روی 4K تلویزیون کنم 8 گیگ وی رم اجازه میده یا گرافیک بازی نابود میشه؟
7800x3d+RTX 3070+HDD western
با تشکر

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

سلام و عرض ادب

وقت تون بخیر 

سایبرپانک رو روی هارد دارم و لودش اوکی هست، البته روی fhd روی 4k نمیدونم ولی نباید مشکلی باشه...

یه نکته هم بگم در مورد زمان لود بازی : قبلا یه هارد ۶ترا داشتم برای مثال بازی فورزا ۵ با اون هارد قدیمی نزدیک ۱دقیقه طول میکشید لود بشه،  الان یه هارد ۱۲ترا دارم همون فورزا ۵ همون نسخه در نیم دقیقه لود میشه...

مهمترین نکته avrage speed هست، پیدا کردن بنچمارک هارد کمی سخته، مثل بنچمارک گرافیک در اینترنت فراوان نیست

ویرایش : الان یادم افتاد چند ماه قبل با گرافیک قبلی ام RTX3080 و همین هارد بازی سایبرپانک نسخه 2.0 رو روی tv 4K تست گرفتم.

وقت نکردم بازی کنم چون تلوزیون خونه بود، ولی بنچمارک خود گیم رو اجرا کردم، اصلا اینجوری نبود که تکسچر بازی جا بمونه

ویرایش شده توسط aVaOMi
لینک به دیدگاه

13 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است:

سایبرپانک رو روی هارد دارم و لودش اوکی هست، البته روی fhd روی 4k نمیدونم ولی نباید مشکلی باشه...

یه نکته هم بگم در مورد زمان لود بازی : قبلا یه هارد ۶ترا داشتم برای مثال بازی فورزا ۵ با اون هارد قدیمی نزدیک ۱دقیقه طول میکشید لود بشه،  الان یه هارد ۱۲ترا دارم همون فورزا ۵ همون نسخه در نیم دقیقه لود میشه...

مرسی.
لود اولیه اهمیتی نداره.
صرفا تکسچرا جا نمونن کافیه.
حجم نصب شده اش چقدره؟
تا 90 تا جا دارم روی nvme.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

حجم نصب شده اش چقدره؟
تا 90 تا جا دارم روی nvme

حدود ۸۰ گیگ هستش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...