رفتن به مطلب

کارت گرافیکهای ROG

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستانی که کارت 4080super و یا 4090 ROG دارند 

می خواستم بپرسم زمانی که هنوز کیس رو برای شروع کار روشن نکردین ایا led قرمز رنگ روشن هست؟ و این به معنی standby هست؟

کارت خودم 4080super ROG هست.

و از پاور ورژن یک asus ROG thor استفاده می کنم.

یا نشانه مشکلی هست؟

چون در حالتی که در حال استفاده و بازی هستم اصلا روشن نمیشه. کلا هم دو ساعت بیشتر در روز کیسم رو روشن نمیکنم و بعد از پایان کار و خاموش کردن کیس مثل حالت standby دوباره روشن می مونه.

خیلی search کردم و به نظر میرسه نشانه standby هست.

اگر کسانی از این مدل کارت دارند لطفا اطلاع رسانی کنند.

باسپاس.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، MEHDI 7 گفته است:

سلام

دوستانی که کارت 4080super و یا 4090 ROG دارند 

می خواستم بپرسم زمانی که هنوز کیس رو برای شروع کار روشن نکردین ایا led قرمز رنگ روشن هست؟ و این به معنی standby هست؟

کارت خودم 4080super ROG هست.

و از پاور ورژن یک asus ROG thor استفاده می کنم.

یا نشانه مشکلی هست؟

چون در حالتی که در حال استفاده و بازی هستم اصلا روشن نمیشه. کلا هم دو ساعت بیشتر در روز کیسم رو روشن نمیکنم و بعد از پایان کار و خاموش کردن کیس مثل حالت standby دوباره روشن می مونه.

خیلی search کردم و به نظر میرسه نشانه standby هست.

اگر کسانی از این مدل کارت دارند لطفا اطلاع رسانی کنند.

باسپاس.

سلام 

همون حالت Standby هست که نشون دهنده ی اینه که داره برق دریافت میکنه و آماده به کار هست. چون خودم هم چند وقت پیش برام سوال بود و نگران بودم سرچ کردم و متوجه شدم هیچ مشکلی نیست و توی اکثر کارت ها یا شاید همشون به همین شکله. 

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Lovely_killer گفته است:

سلام 

همون حالت Standby هست که نشون دهنده ی اینه که داره برق دریافت میکنه و آماده به کار هست. چون خودم هم چند وقت پیش برام سوال بود و نگران بودم سرچ کردم و متوجه شدم هیچ مشکلی نیست و توی اکثر کارت ها یا شاید همشون به همین شکله. 

باز هم یه سرچ زدم مطمئن بشم. مطالب آپدیت تر میگن که اگر چراغ قرمز ثابت هست و فقط در زمان خاموش بودن سیستم هست, کاملا اوکیه. اگر زمان روشن بودن سیستم هم اون چراغ روشن میمونه و یا به صورت چشمک زن هست ممکنه از مشکلات برق مثل نبود برق کافی باشه. پس اگر مورد اول مشکلی نیست. باز هم دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند شاید بهتر بتونند راهنمایی کنند. 

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Lovely_killer گفته است:

باز هم یه سرچ زدم مطمئن بشم. مطالب آپدیت تر میگن که اگر چراغ قرمز ثابت هست و فقط در زمان خاموش بودن سیستم هست, کاملا اوکیه. اگر زمان روشن بودن سیستم هم اون چراغ روشن میمونه و یا به صورت چشمک زن هست ممکنه از مشکلات برق مثل نبود برق کافی باشه. پس اگر مورد اول مشکلی نیست. باز هم دوستانی که اطلاعات بیشتری دارند شاید بهتر بتونند راهنمایی کنند. 

مرسی 

خیالم راحت شد

بله همون حالت standby به قول شما هست

چون در حالت روشن ندارم

فقط در حالت قبل شروع کار 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...