رفتن به مطلب

**حراج مانیتور 2K و خنک کننده پردازنده High End**

Recommended Posts

//به نام خداوند//

درود بر دوستان و عزیزان گرامی 🌹

"با فروش یک سری لوازم با قیمت استثنایی درخدمت شما هستم"

دلیل فروش: عدم نیاز, خونه تکونی قبل از عید!

مشخصات و توضیحات به شرح زیر:

=====================================

کولر: Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme

لینک: https://www.thermalright.com/product/silver-arrow-ib-e-extreme/

[یکی از قوی‌‌ترین Air Cooler های موجود با تعداد هیت پایپ های بسیار زیاد, دفع توان حرارتی تا 320watt, فن های TY-143 با حداکثر جریان هوای فوق‌العاده 130CFM, کولر از آخرین ورژن های تولید شده هست با براکت جدید و پشتیبانی از AM4 و پردازنده های Ryzen تا نسل 5000!, احتمالاً بخاطر تشابه سوکت‌ها از AM5 هم پشتیبانی کنه اما خب تابحال تست نشده, درصورتی که مادربردهای جدید ایسوس که حفره های اضافه برای نصب کولر دارن رو داشته باشین, روی نسل 13 و 14 هم نصب می‌شه, همراه با کارتن اصلی و تمامی اقلام!]

1000050971_egvw.jpg

1000050957_09dz.jpg

""فروش فوری به صورت مزایده""

پایه 3.000 - فوری 5.000 - (هر گام 200 تومان)

(دوستان قبل از پیشنهاد خیلی دقت کنید که کولر داخل کیس موردنظرتون جا بشه, وگرنه از پس گرفتن قطعه معذوریم)

مانیتور: Master Tech GP325 32 Inch Curve 2K

رزولوشن: WQHD 2560x1440

کنتراست: 3000:1

ابعاد: 32 اینچ با نسبت تصویر 16.9 خمیده

پورت ها: DVI,HDMI,Displayport,3.5mm

لینک: https://www.lioncomputer.com/product/p56zw/Master-Tech-GP325-32Inch-Curve monitor

[دوستان تا جایی که میدونم مانیتور باید پنل VA باشه بخاطر خمیدگی و غلظت رنگ مشکی بسیار بالا, مانیتور پایین گوشه سمت راست ضربه خورده همونطور که در تصاویر می‌بینید, بخاطر همین قسمتی از مانیتور مورد پیدا کرده, خودم تمام مدت به عنوان مانیتور لپ‌تاب از طریق HDMI استفاده می‌کردم که 60Hz رو میداد, اما یه سری به RX580 هم وصلش کردم با کابل خوب اونجا تا 120Hz رو جواب میداد البته درحال حاضر داخل این تاپیک فروش زیاد روی این یکی مورد حساب باز نکنید!!, قسمت ضربه دیده رو فشار دادم تا ببینم تصویر بدتر میشه یا خیر, که نه همونطور موند و خراب نشد, توی این 1 سالی که مانیتور رو با همین شرایط خریداری کردم و دارم استفاده میکنم, داخل تمام این مدت هیچ تغییری نسبت به روز اول نکرده, پس تا ضربه ای نبینه احتمال بسیار زیاد مورد دیگه‎‌ای براش پیش نخواهد آمد. دکمه تنظیمات نداره مگر با قلق و پیچ گوشتی برید توی منوی OSD :دی که البته نیازی هم نیست خودم از قبل با حداکثر روشنایی و بهترین رنگ مانیتور رو کالیبره کردم. مانیتور بلافاصله بعد از زدن به برق شروع به کار میکنه تا وقتی دستگاهی بهش متصل نباشه طبق معمول برای کاهش مصرف برق میره روی حالت استندبای و اگر کابل تصویر وصل بشه بلافاصله دوباره روشن میشه. از حق نگذریم هم, انصافا کیفیت و رنگ خیلی خوبی داره بخاطر رزولوشن 2K و پنل VA. مانیتور با شرایط ذیل مناسب وبگردی و تماشای فیلم و سریال از فاصله دور]

1000050950_o7ib.jpg

1000050955_9i66.jpg

1000053852_bzo7.jpg

1000053853_ae98.jpg

ویدئوی تست و شرایط کارکرد مانیتور:

https://uupload.ir/view/vid_20250215_075051_nrs5.mp4/

پایه فقط 3 میلیون ! (گام آزاد - حداقل گام 200 تومان)

(دوستان حتماً قبل از پیشنهاد ویدئو رو کامل تماشا کنید! همانطور که در ویدئو مشاهده میکنید خط های افقی خفیف در تمام تصویر وجود دارد که در فواصل دور به سختی قابل مشاهدست. مانیتور به عنوان معیوب فروخته میشود. بنابراین هیچگونه صحبتی پس از فروش مورد قبول نخواهد بود!)

""به‌ دلیل مزایده بودن فروش, اولویت با پیشنهادات تاپیک است""

//ارسال ترجیحا با پست, و یا درنهایت تیپاکس انجام می گردد//

//هزینه ارسال و در صورت لزوم واسط با مشتری گرامی میباشد//

//فروش در فروم همسایه نیز پیگیری می‌شود//

""کالا در بهترین شرایط و بسته‌بندی ممکن و ضربه گیر و... ارسال خواهد شد و همانطور که در تصاویر تاپیک مشاهده می‌فرمایید, پیش ازارسال از صحت و کارکرد, و همچنین تمامی زوایا ویدئو تهیه می‌شه, فلذا اگر حتی یک هزارم‌هم احتمال‌ وقوع حادثه خاصی در این‌حین باشه, مسئولیت ارسال با خریدار گرامی خواهد بود""

(((هر سوالی چه در رابطه با قیمت و.... تنها و تنها در خصوصی، عزیزان لطفا از اظهار هرگونه مساعل خارج از فروش, از جمله کارشناسی، فنی یا مهندسی اکیداً خودداری کنید)))

//موفق و موید باشید//1f339.png

ویرایش شده توسط ShQringQn
لینک به دیدگاه

مزایده فقط به مدت 2 روز درجریانه!

شروع مدت زمان مزایده هم پس از اولین پیشنهاد برای هر یک از اقلام!

لینک به دیدگاه

لینک تاپیک فروش در PcPin:

فروم پی‌سی‌پین

ویرایش شده توسط ShQringQn
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...