رفتن به مطلب

فلش بایوس گرافیک و بعد از آن صفحه سیاه امدن

milad4141
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

فلش بایوس گرافیک و بعد از آن صفحه سیاه امدن

حالا چه کار کنم؟

لینک به دیدگاه

مدل کارت؟ دلیل بایوس زدن؟

حداقل 4 خط باید توضیحات بدید 

بکاپ گرفتید قبل زدن بایوس؟ اگه گرفتید میتونید با یک گرافیک دیگه سیستم بالابیارید و بایوس بزنید روی این کارت

شما قبلا هم تاپیک زدی و همین توضیحات رو دادید

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

دوست عزیز نگران نباشید قابل برگشت هست. کارت شما بریک یا به اصطلاح آجر شده. کاری که باید بکنید اینه.

حالت اول چک کنید که کارت دوال بایوس هست یا خیر. اگر دوال بایوسه بزارید رو بایوس دیگه و بعد از بالا اومدن سوییچ  رو به حالت قبل برگردونید و دوباره بایوس دیگه یا بایوس بکاپ رو فلش کنید. دقت کنید اگر این کار رو کردید حتما سوییچ رو برگردونید وگرنه دوباره بایوس خراب بزنید روی بایوس دوم میشینه و دردسر میشه

حالت دوم اینه که تک بایوس هست که باید اگر گرافیک آنبرد دارید کارت رو در بیارید بعد برید توی تنظیمات بایوس و به صورت دستی بزارید روی گرافیک داخلی. بعد خاموش کنید و کارت رو بزارید دو دوباره فلش کنید.

حالت سوم این که گرافیک داخلی ندارید. راه حلش اینه که اگر بردتون ساپورت میکنه یک گرافیک معمولی از جایی یا کسی قرض بگیرید و بزارید توی اسلت اول و گرافیک بریک شده رو تو قسمت دوم. بعد در خط فرمان فلش بجای 0 باید بزنید 1. اگرم نتونستید گرافیک پیدا کنید باید روی بردی که گرافیک آنبرد داره این کار رو انجام بدید

حالت چهارمی هم هست که با انجام حالتهای بالا موفق به فلش نشید که اون موقع چیپ فلش کارتتون به مشکل خورده و یا کارت ایراد پیدا کرده که  به  اصطلاح گرافیکتون دد شده و باید بدید تعمیر کاری که استاد باشه. شاید بتونه کاری براتون انجام

موفق باشید

ویرایش شده توسط blooder
  • لایک 2
  • ممنونم 7
لینک به دیدگاه

55 دقیقه قبل، blooder گفته است:

دوست عزیز نگران نباشید قابل برگشت هست. کارت شما بریک یا به اصطلاح آجر شده. کاری که باید بکنید اینه.

درود و عرض ادب.
واقعا کامل توضیح دادین, هرچی خواستم چیزی اضافه کنم نشد.😁👏

• لایک 2
لینک به دیدگاه

50 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

درود و عرض ادب.
واقعا کامل توضیح دادین, هرچی خواستم چیزی اضافه کنم نشد.😁👏

واقعا همچین پاسخی را نه در انجمن دیگری نه هیچ کانال سخت افزاری نمیشه گرفت

حتی هوش مصنوعی هم نمیتونه همچین جوابی بده 😄

• لایک 2
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...