رفتن به مطلب

کمک در مورد موس

amirafshar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان وقت بخیر

موس الان من 

G402 Hyperion Fury دوست دارم تنوع بدم عوض کنمش

سه مدل هست موندم کدومو بگیرم بیشتر از vxe r1 pro خوشم اومده

من فقط cs2 بازی میکنم برای این بازی میخوام

مدل ها ایناست

glorious d2

superlight wireless

سوپر لایت یه ایراد داره باتریشه هر ۸ ساعت باید شارژ بشه

xtrfy m4

vxe r1 pro 

کدوم مناسب تر بازی های شوتینگ با دقت بالا هست که بخرم ؟

لینک به دیدگاه

vxe r1 pro max هم هست 

بین pro و pro max فرق زیادی هست ؟ 

قیمتی یک میلیون تفاوت دارن

لینک به دیدگاه

درود مدل g402 رو که خدا رحمتش کنه مدل خوبی بود کار خوبی می کنید که می خواید عوض کنید موس رو اگر می خواید اقتصادی برید جلو ولی در عین حال با کیفیت هم باشه بهترین انتخاب حال حاضر بازار ایران مدل Redragon m916 pro 4k هست با قیمت حدود 3 میلیون یا 30 دلار بررسیش هم هست داخل سایت TPU منتها در مناطق مختلف اسم های متفاوتی داره این موس به یک اسم دیگه بررسی شده Redragon K1NG 4k Pro وزنش 49 گرم هست با سنسور 3395 کیفیت ساخت خوبیم داره

لینک به دیدگاه

موس حال حاضر بنده Glorious model O2 هستش برند خوبیه منتها قیمتش بالاست به نسبت چینیا این موسم من حدودا دو سالی هست دارم ازش استفاده می کنم

لینک به دیدگاه

ممنون 

45 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

موس حال حاضر بنده Glorious model O2 هستش برند خوبیه منتها قیمتش بالاست به نسبت چینیا این موسم من حدودا دو سالی هست دارم ازش استفاده می کنم

48 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

درود مدل g402 رو که خدا رحمتش کنه مدل خوبی بود کار خوبی می کنید که می خواید عوض کنید موس رو اگر می خواید اقتصادی برید جلو ولی در عین حال با کیفیت هم باشه بهترین انتخاب حال حاضر بازار ایران مدل Redragon m916 pro 4k هست با قیمت حدود 3 میلیون یا 30 دلار بررسیش هم هست داخل سایت TPU منتها در مناطق مختلف اسم های متفاوتی داره این موس به یک اسم دیگه بررسی شده Redragon K1NG 4k Pro وزنش 49 گرم هست با سنسور 3395 کیفیت ساخت خوبیم داره

دو نفر پیدا کردم که از r1 pro استفاده میکنن جفتشونم گفتن عالی هست 

reddit هم فیدبک منفی ندیدم 

احتمال ۹۰ درصد 

r1 pro max برمیدارم

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است:

Redragon m916 pro 4k من اینم بررسی کردم اینم موس خوبیه ؟ 

الان بین این و r1 pro گیر کردم کدوم به نظرتون بهتره دوستان ؟ 

جفتشون تقریبا تو یه سطح هستن ولی redragon خودش 4000 هست اما برای r1 pro باید دانگل جدا خرید تا 4000 فعال بشه درسته ؟

متریال ساخت و دوام کدومشون بهتره ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
من هم از سال 94 دارم با 402 کار میکنم و واقعا خسته شدم ازش 🥴

razer basilisk v3 از بهترین موارد هست که میتونید تهیه کنید
xtrfy ها بنظرم مناسب هستن

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

40 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است:

با سلام
من هم از سال 94 دارم با 402 کار میکنم و واقعا خسته شدم ازش 🥴

razer basilisk v3 از بهترین موارد هست که میتونید تهیه کنید
xtrfy ها بنظرم مناسب هستن

اره ولی از حق نگذریم واقعا موس خوبیه

این مدل ریزر که گفتید وزنش سنگینه 

اکثرا گیمرا شوتینگ میرن سمت سلک وزن ها 

این redragon یوتیوب و چند جا دیدم میگن 4000 دروغه بعد جنس پلاستیکش آشغاله 

ولی r1 pro اکثرا میگن خوبه موندم چی بگیرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واسه کسی که شوتر آنلاین بازی میکنه میشه گفت 402 لاجیتک زباله حساب میشه خودشم به شخصه داشتمش بازیم بدتر شد آخرش با 30% قیمت آکبند رد کردم (یکسال استفاده کردم)

سنگین و کند هست

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، amirafshar گفته است:

Redragon m916 pro 4k من اینم بررسی کردم اینم موس خوبیه ؟ 

الان بین این و r1 pro گیر کردم کدوم به نظرتون بهتره دوستان ؟ 

جفتشون تقریبا تو یه سطح هستن ولی redragon خودش 4000 هست اما برای r1 pro باید دانگل جدا خرید تا 4000 فعال بشه درسته ؟

متریال ساخت و دوام کدومشون بهتره ؟

بله پکیج Redragon کامل هست قیمت این موس در خارج از کشور رنج 45 دلار بوده حالا اینجا 30 دلار میفته پای مصرف کننده اینم یک نکته مثبت دیگه کیفیت ساخت خوبه و در ساخت غلطک و کلیدهاش ار بهترین کلیدها استفاده شده کیفیت بدنه هم خوب بوده در کل از لحاظ پرایس پرفورمنس با اختلاف زیاد اول هست توی لیست خرید موس در ایران

لینک به دیدگاه

58 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

بله پکیج Redragon کامل هست قیمت این موس در خارج از کشور رنج 45 دلار بوده حالا اینجا 30 دلار میفته پای مصرف کننده اینم یک نکته مثبت دیگه کیفیت ساخت خوبه و در ساخت غلطک و کلیدهاش ار بهترین کلیدها استفاده شده کیفیت بدنه هم خوب بوده در کل از لحاظ پرایس پرفورمنس با اختلاف زیاد اول هست توی لیست خرید موس در ایران

عزیز من یوتیوب دیروز خیلی چک کردم 

اکثرا میگن جنس آشغال و 4000 هزار دروغه ! 

برعکسش اکثرا تعریف میکنن از r1 pro

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، amirafshar گفته است:

عزیز من یوتیوب دیروز خیلی چک کردم 

اکثرا میگن جنس آشغال و 4000 هزار دروغه ! 

برعکسش اکثرا تعریف میکنن از r1 pro

داداش کدوم یوتوبر لابد ایرانی😂از سورس معتبر بررسی ها رو ببنید نه اکبر کله پز محل که فک می کنه از سخت افزار سر درمیاره https://www.techpowerup.com/review/redragon-k1ng-4k-pro/

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

داداش کدوم یوتوبر لابد ایرانی😂از سورس معتبر بررسی ها رو ببنید نه اکبر کله پز محل که فک می کنه از سخت افزار سر درمیاره https://www.techpowerup.com/review/redragon-k1ng-4k-pro/

https://www.youtube.com/watch?v=5GMFlXSUTIM

اصلا یوتیوب خودت بی زحمت سرچ بزن متوجه میشی

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

https://www.youtube.com/watch?v=5GMFlXSUTIM

اصلا یوتیوب خودت بی زحمت سرچ بزن متوجه میشی

خوب الان این دوستمون جز زر اضافه زدن مگه تست هم کرد موس رو صرفا یک مشت خزعبلات بلغور کردن که نشد بررسی سایت رو کامل بخون سوالی داشتی بپرس شاید به درد چند نفر دیگم بخوره 

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

خوب الان این دوستمون جز زر اضافه زدن مگه تست هم کرد موس رو صرفا یک مشت خزعبلات بلغور کردن که نشد بررسی سایت رو کامل بخون سوالی داشتی بپرس شاید به درد چند نفر دیگم بخوره 

من دنبال خرید یه جنس با کیفیت و بادوام هستم که قابلیت های خوبی هم داشته باشه
https://www.youtube.com/watch?v=4gctW5TqTds&pp=ygUbUmVkcmFnb24gSzFORyA0SyBQcm8gdnMgdnhl

این یکی هم شما ببین

من واقعا ریویو خوبی ندیدم از این موس تازه این ریویو ها برای مونتاژ کشور های دیگه 

مونتاژ که دست ما میرسه فکر کنم از اینا هم بدتره :)

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

من دنبال خرید یه جنس با کیفیت و بادوام هستم که قابلیت های خوبی هم داشته باشه
https://www.youtube.com/watch?v=4gctW5TqTds&pp=ygUbUmVkcmFnb24gSzFORyA0SyBQcm8gdnMgdnhl

این یکی هم شما ببین

من واقعا ریویو خوبی ندیدم از این موس تازه این ریویو ها برای مونتاژ کشور های دیگه 

مونتاژ که دست ما میرسه فکر کنم از اینا هم بدتره :)

کیفیت ساخت یکسان هست فقط اسامی متفاوت هست الان دقیقاً شما چرا حاضر نیستید بررسی یکی از معتبرترین سایت ها رو که قشنگ همه چیز رو با چارت توضیح داده نخونید برید نظر چندتا آدم رندوم رو داخل یوتوب ببینید داخل سایت به وضوح موس تست شده و واقعاً 4k هست به نظرم بنده رسالتم رو انجام دادم بیشتر از این دیگه دلیلی نمی بینم وقت بگذارم شما باید خودتون انتخاب کنید چی می خواید

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

کیفیت ساخت یکسان هست فقط اسامی متفاوت هست الان دقیقاً شما چرا حاضر نیستید بررسی یکی از معتبرترین سایت ها رو که قشنگ همه چیز رو با چارت توضیح داده نخونید برید نظر چندتا آدم رندوم رو داخل یوتوب ببینید داخل سایت به وضوح موس تست شده و واقعاً 4k هست به نظرم بنده رسالتم رو انجام دادم بیشتر از این دیگه دلیلی نمی بینم وقت بگذارم شما باید خودتون انتخاب کنید چی می خواید

میشه یکی از معتبرترین ریویو هاشو بفرستید ببینیم

روی کاغذ خیلی چیز ها مینویسن دلیل بر خرید نمیشه که

لینک به دیدگاه

هم اکنون، amirafshar گفته است:

میشه یکی از معتبرترین ریویو هاشو بفرستید ببینیم

روی کاغذ خیلی چیز ها مینویسن دلیل بر خرید نمیشه که

داداش میشه شما نمودار تست 4k بودن این موسی که تعریفش رو میدید به من نشون بدید روی کاغذ خیلی چیزها میگن به گفته خودتون

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، matrix.trixx گفته است:

داداش میشه شما نمودار تست 4k بودن این موسی که تعریفش رو میدید به من نشون بدید روی کاغذ خیلی چیزها میگن به گفته خودتون

عزیز من مگه فروشنده ام ؟

من گفتم اینجا یه درخواست کمک کنم 

کدوم موس رو تعریف کردم ؟ 

اگه منظورتون r1 pro هست که یه دانگل جدا باید اصلا بخری برای 4k 

من تو این رنج فقط یه چیز خوب میخوام

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، amirafshar گفته است:

عزیز من مگه فروشنده ام ؟

من گفتم اینجا یه درخواست کمک کنم 

کدوم موس رو تعریف کردم ؟ 

اگه منظورتون r1 pro هست که یه دانگل جدا باید اصلا بخری برای 4k 

من تو این رنج فقط یه چیز خوب میخوام

آها پس شما صرفاً با شنیده ها و گفته ها میگید خوبه بدون اینکه حتی یکدونه چارت عملکرد دیده باشید خوب متوجه شدم معیار قضاوتتون رو برای بررسی لینک دادم منتها اینقدر درگیر ویدیو یوتوب بودید ظاهراً متوجه نشدید اینم لینک سایت معتبر تک پاورآپ  https://www.techpowerup.com/review/redragon-k1ng-4k-pro/

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، matrix.trixx گفته است:

آها پس شما صرفاً با شنیده ها و گفته ها میگید خوبه بدون اینکه حتی یکدونه چارت عملکرد دیده باشید خوب متوجه شدم معیار قضاوتتون رو برای بررسی لینک دادم منتها اینقدر درگیر ویدیو یوتوب بودید ظاهراً متوجه نشدید اینم لینک سایت معتبر تک پاورآپ  https://www.techpowerup.com/review/redragon-k1ng-4k-pro/

گیر کردم واقعا 

چی بگم 

شما خودتون این موس داشتید یا دارید ؟

قیمتش هم خوبه یعنی این اوکیه بگیرم ؟

لینک به دیدگاه

26 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

این هم بد نیست

image.thumb.png.1379bfbb5ef51577a3bd38643757dfbc.png

قیمتش بالا هست 

Redragon k1ng pro 4k یه نفر داشت ۳۲۰۰ گفت آکبند احتمالا برم بردارمش دیگه امروز

لینک به دیدگاه

باسلام.

کسی که چندین سال با لاجیتک کار کرده رفتن به برند دیگه کار پر ریسکیه.

نه فقط از نظر مشخصات. لاجیتک نمیدونم چی داره باهاش کار میکنی لولت رو میبره بالا.

مثل ماشینای تویوتا میمونه چیز خاصی ندارن ولی وقتی پشتش بشینی سخت میتونی بری سراغ برند های دیگه.

شما که میخای عوض کنی چالش هایی در پیش داری که امیدوارم بتونی بهترین انتخاب رو بکنی.

پیشنهاد من اینه که بازم از برند لاجیتک استفاده کنی اما بین این دو گزینه که رو کردی من خودم کلا با موسی که ارگونومی دست راست داره میتونم راحت باشم مثل همون 402 که الان داری.

با موس هایی که قرینه هستن و مخصوص دست راست طراحی نشدن به شدت اذیت میشم و دستم خسته میشه. من دوتا دو بازی میکنم و سبکی و سرعت موس برام اولویته.

حالا شما که میخای موس قرینه بخری توصیه میکنم قبلش دست بگیری ببینی راحتی با این مدل ها یا نه. چون به نظر من خیلی تفاوت هست بین این دو تو راحتی و کارکرد.

بین این دو برند رددراگون پرایسینگ خوبی داره کلا. ارزون و خوب هست تو اکثر تولیداتش.

ویرایش شده توسط Ali Subi
لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، amirafshar گفته است:

قیمتش بالا هست 

Redragon k1ng pro 4k یه نفر داشت ۳۲۰۰ گفت آکبند احتمالا برم بردارمش دیگه امروز

درود بر شما. من موس 402 رو چند سال داشتم خیلی راضی بودم. موس ارگونومیک خوبی داره. مطمین هستین که میخواین از لاجیتک به ردراگون چینی سوییچ کنین؟

این مدل مد نظرتون نیست؟

قیمت و خرید موس گیمینگ لاجیتک G502 HERO | لیون کامپیوتر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...