رفتن به مطلب

گلوگاه بودن این پردازنده یا خیر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

میخام بدونم پردازنده Core i5-11400F با گرافیک RTX 3060Ti فعلی من ، گلوگاه هست یا خیر؟

هر چند چند سالی از این ارتقا میگذره و شاید بگید الان که تموم شده کار ،نمیپرسن که، ولی از بابت اینکه ارتقا سی پی یو لازمه با این گرافیک ، برای اجرای بهتر بازی ها؟

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
من همین ترکیب رو با 3060 دارم.
بنظرم گلوگاهی نیست.
حساس نشید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مشکلی نداره بنده با i5 10400 rx 6800xt استفاده میکنم روی 2k

ممکنه تک و توک تو بازیهای پردازنده محور یکمی اذیت کنه ولی در کل گلوگاه خاصی نیست

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است:

مشکلی نداره بنده با i5 10400 rx 6800xt استفاده میکنم روی 2k

ممکنه تک و توک تو بازیهای پردازنده محور یکمی اذیت کنه ولی در کل گلوگاه خاصی نیست

حالا یه سوال اونورکی بپرسم ؛

این cpu ،حداکثر با چه گرافیکی همخوانی داره ؟ یعنی حداکثر چه گرافیکی میشه رو این سیستم انداخت؟

رَم ۲×۱۶ = ۳۲ GB DDR4 3200 هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
5 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

حالا یه سوال اونورکی بپرسم ؛

این cpu ،حداکثر با چه گرافیکی همخوانی داره ؟ یعنی حداکثر چه گرافیکی میشه رو این سیستم انداخت؟

رَم ۲×۱۶ = ۳۲ GB DDR4 3200 هست.

با سلام
فکر میکنم یه بخش مهم گلوگاه رزولیشینی هست که میخواهید بازی کنید
بفرمائید که FULLHD یا 2K یا 4k مد نظر و مورد استفاده تون هست تا دوستان بصورت دقیق و بدون اما اگر پاسخ تون رو بدن

لینک به دیدگاه

هم اکنون، mInI_ClockEr گفته است:

با سلام
فکر میکنم یه بخش مهم گلوگاه رزولیشینی هست که میخواهید بازی کنید
بفرمائید که FULLHD یا 2K یا 4k مد نظر و مورد استفاده تون هست تا دوستان بصورت دقیق و بدون اما اگر پاسخ تون رو بدن

Full HD فعلی ، و آینده نزدیک با تامین بودجه ، مانیتور 2K

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
58 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

Full HD فعلی ، و آینده نزدیک با تامین بودجه ، مانیتور 2K

3070-3070ti حداکثر

rx 6800

مانیتور 2k بگیری براحتی 3080 و 6800xt جوابه حتی میشه روی 3080ti هم حساب کرد ولی گفتم ممکنه بازیهای پردازنده محور یکمی اذیت کنه مثلا واسه خودم تو بازی Warhammer.40000.Space.Marine پردازنده گلوگاه شده بود و کارت کامل لود نمیشد در حد 80-90% زیر لود میرفت ولی خوب فریم بالای 70 بود ابته کلا 5 دقیقه بازی کردم گفتم شاید سیستم ارتقا بدم بعدا تجربه بهتری میشه که با وضیت قیمتها فعلا بیخیال شدم

کارت اگه بخوای عوض کنی پیشنهادم ای ام دی هست مصرف و دمای کمتر و قیمت به کارایی بهتر میتونی تهیه کنی مثلا کارت 3070ti هم قیمت 6800xt هست که 6800xt هم قدرت 3080ti حساب میشه میانگین حساب کنی مابین 3080 و مدل تی آی

سایبرپانک که تست گرفتیم با تی آی یک فریم گرفتیم تو بنچمارک خود بازی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...