رفتن به مطلب

زبان آلمانی

MRO
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان
قصد دارم بعد از عید زبان آلمانی یاد بگیرم
کسی تجربه ای در این زمینه داره؟
میشه با کتاب و خودآموز جلو رفت؟
لطفا یه آموزشگاه خوب توی تهران که خودتون یا آشناهاتون تجربه تحصیل اونجا داشته باشه رو معرفی کنید

ویرایش شده توسط MRO
لینک به دیدگاه

38 دقیقه قبل، MRO گفته است:

سلام

در مورد آموزش زبان، توصیه شده حداقل تا سطح متوسط با آموزش توسط شخص دیگری جلو بروید. اگر خودآموز شروع کنید 1-پروسه یادگیری شما طولانی میشود یعنی اگر همراه معلم قرار بود طی 6 ماه به سطح مشخصی برسید بدون معلم شاید در یک سال نیز به آن سطح نرسید. 2-در هنگام یادگیری کسی نیست که اشتباهات  (تلفظی و گرامری) شما را اصلاح کند و ممکن است در زمان اینده مدت زمان زیادی صرف اصلاح این اشتباهات کنید.

زبان آلمانی زبان بسیار سختیه و مثل زبان انگلیسی نیست. منابع یادگیری زبان انگلیسی بسیار گسترده است و منابع یادگیری زبان المانی محدودتره. بنظرم برای یادگیری زبان المانی جتما از معلم یا موسسه باتجربه استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

42 دقیقه قبل، alireza rabbani گفته است:

بنظرم برای یادگیری زبان المانی جتما از معلم یا موسسه باتجربه استفاده کنید.

ممنون ... متاسفانه موسسه ی معتبری رو نمیشناسم ... تو نت زیاد معرفی کردن منتها نمیدونم کدومشون به درد میخوره

لینک به دیدگاه

با سلام

اینجا رو بررسی بفرمایین

https://www.youtub.com/@BambooLanguages/featured

لینک به دیدگاه

سلام
من زبان المانی تدریس می‌کنم. شما به چه هدفی می‌خواید بخونید؟ (مهاجرت تحصیلی، کاری یا علاقه؟) و چقدر وقت دارید؟

لینک به دیدگاه

37 دقیقه قبل، Sandor گفته است:

سلام
من زبان المانی تدریس می‌کنم. شما به چه هدفی می‌خواید بخونید؟ (مهاجرت تحصیلی، کاری یا علاقه؟) و چقدر وقت دارید؟

درود ... والا من قصدم مهاجرت اوسبیلدونگه ... لیسانس مهندسی برق دارم منتها حوصله ی ادامه ی تحصیل ندارم ضمن اینکه معدل لیسانسم هم 14 و خورده ایه و اینکه مقاله ای هم ندارم ولی کار فنی اتوماسیون صنعتی تا حدودی بلدم

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، MRO گفته است:

درود ... والا من قصدم مهاجرت اوسبیلدونگه ... لیسانس مهندسی برق دارم منتها حوصله ی ادامه ی تحصیل ندارم ضمن اینکه معدل لیسانسم هم 14 و خورده ایه و اینکه مقاله ای هم ندارم ولی کار فنی اتوماسیون صنعتی تا حدودی بلدم

تا جایی که من اطلاع دارم، تا سن نهایت 35 سالگی شما می‌تونید برای آوسبیلدونگ اقدام کنید (هرچی سنتون پایین‌تر باشه، اولویت بیشتره) ولی اگر در خاک آلمان باشید، تا 40 سالگی هم آوسبیلدونگ می‌گیرن. ولی مهم‌تر از هر چیز مدرک B2 آلمانی و توانایی مکالمه است.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Sandor گفته است:

سن نهایت 35 سالگی شما می‌تونید برای آوسبیلدونگ اقدام کنید

25 سالمه ... وقت دارم هنوز :)

1 ساعت قبل، Sandor گفته است:

ولی مهم‌تر از هر چیز مدرک B2 آلمانی و توانایی مکالمه است

درسته ... منم دنبال همینم 

صفر صفرم ... دنبال اینم بعد عید برم سراغ یادگیری زبان

یکساله میشه تا سطح B2 رسید؟

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، MRO گفته است:

25 سالمه ... وقت دارم هنوز :)

زبان آلمانی سخت نیست اگه علاقه داشته باشی یه مدت تو فکر مهاجرت بودم دنبالش میکردم بعد کلا منصرف شدم در کنار آموزش های ویدئوی اپلیکشن دولینگو رو روزانه هر موقع بیکاری استفاده کن یادمه تو صف نونوایی که شلوغ بود زبان کار میکردم

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۱/۴ در 12:25، MRO گفته است:

درود دوستان
قصد دارم بعد از عید زبان آلمانی یاد بگیرم
کسی تجربه ای در این زمینه داره؟
لطفا یه آموزشگاه خوب توی تهران که خودتون یا آشناهاتون تجربه تحصیل اونجا داشته باشه رو معرفی کنید

درود و عرض ادب.
من انگلیسی رو خودم پیش رفتم از B1 تا C1.
بعد تعیین سطح دادم, رفتم دوباره B1.😂
اسپیکینگ و لسنینگ و اکسنت در حد C2 داشتم ولی خب قواعد رو خودم تنهایی نتونستم یاد بگیرم.
بنظرم شما اشتباه منو انجام نده و از اول کلاس برو و استاد داشته باش.
تازه آلمانی خیلی منابع محدودتری نسبت به انگلیسی داره.
ما کلی از کلمات انگلیسی رو بصورت پیش فرض استفاده میکنیم ولی آلمانی خیلی ناشناخته تر هست برامون.

امیدوارم موفق باشین هرکجا که هستین.❤

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

26 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

بنظرم شما اشتباه منو انجام نده و از اول کلاس برو و استاد داشته باش.

اره دنبال همینم ... کلا خیلی اهل آموزش ویدیویی و این چیزا نیستم

27 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

امیدوارم موفق باشین هرکجا که هستین.❤

ممنون

لینک به دیدگاه

17 ساعت قبل، MRO گفته است:

به طور نرمال (یعنی نرمال درس خوندن، نرمال تمرین کردن و نرمال کلاس رفتن) حداقل 2 سال زمان لازمه که به سطح B2 برسید (اونم شاید 70% از سطح B2)

خودخوان پیش رفتن برای شروع به هیچ عنوان توصیه نمی‌شه، شما تا سطح B1 رو حتما باید با مدرس و کلاس پیش برید و پس از B1 اگر کارتون درست باشه و سطوح پایه (A1, A2) رو خیلی خوب مسلط باشید، می‌تونید ادامه‌اشو خودخوان برید جلو (ولی تجربه ثابت کرده بچه‌ها اکثرا تو همون سطح B1 حتی با کلاس هم گیر می‌کنند، چه برسه به اینکه بخوان خودخوان برن جلو)

با کانال یوتوب و جغد دولینگو کسی زبان یاد نمی‌گیره، همه اینا ابزارهای کمک آموزشی هستند، یعنی شما اول باید در چهارچوب آموزش قرار بگیرید، بعد به مرور ابزار رو هم بهش اضافه کنید.

نکته دیگه اینکه زبان آلمانی رو نباید با زبانی مثل انگلیسی که ما دائما باهاش در تماس هستیم مقایسه کنید. زبان آلمانی هم گرامر پیچیده‌تری داره و هم لغات و اصطلاحات ناشناخته

لینک به دیدگاه

خب دوستان اینطور که معلومه حداقل اوایل کار نمیشه خودآموز جلو رفت

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، MRO گفته است:

خب دوستان اینطور که معلومه حداقل اوایل کار نمیشه خودآموز جلو رفت

موسسه دال، سمت شرق
هم از ایستگاه مصلی بهش راه داره و هم از ایستگاه سهروردی

اگر سمت غرب بخوای، کارن هست.

سمت پردیسان، گات، ایرانمهر، زبان‌نگار و ... هم به هیچ عنوان نرو

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...