رفتن به مطلب

تناقضات سایت های فروش

ApocalypseNow
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . لیون چقدر قیمت هاش را بیشتر از سایت های دیگه میزنه؟زمان آقای حسینی البته سالهای اول کار خیلی خوب بود . ایشونم بعدش گرون کرد.

یه مورد دیگه این گارانتی الماس فلسفه داره ؟ یک سایت یک پاور را 18 ماه میده 16 میلیون سایت دیگه 24 ماه 23 میلیون؟

اینجوری که من برداشت می کنم . الماس بعضی قطعات را برای هر ماه اضافه بر 18 ماه . 1 میلیون گرون میکنه

اون سایتی که 18 ماه میده میگه سایتهای دیگه نوشتن 24 ماه ولی 6 ماه از گارانتی گذشته که به شما تحویل میدن

و اینکه چه بر سر این گارانتی اومده که پاور 10 سال گارانتی را، 2 ساله میدن یا واتر کولینگ 6 سال گارانتی را 2 ساله ؟

کسی هم بخواد قید گارانتی بزنه و بره از مالتینا و ایگرد بخره اصلا به صرفه نیست چون این سایت ها از نظر بنده کلاهبردارن ، 2 تا 4 برابر نسبت به همین مثلا وارد کننده مثلا با انصاف دارند قیمت میدن اونم تحویل 30 تا 60 روزه

تصمیم دارم ایندفعه از یکی از این 3 سایت بخرم ( دوستان آشنایی دارید ؟)

**** (قبلا از آقای *** خرید داشتم و مشکلی نداشتم)

لینک به دیدگاه

سلام.من سایت ** کامپیوتر خیلی سال میشناسم اونا هم مثل لیون قدیمی هستن 

لینک به دیدگاه

مشکل ** اینه قیمت هاش بروز نیست البته سایت جدیدشون احتمالا تا اردیبهشت اوکی میشه حالا نمیدونم مشکل بروزرسانی قیمت اوکی میشه یا نه

لینک به دیدگاه

34 دقیقه قبل، ApocalypseNow گفته است:

سلام . لیون چقدر قیمت هاش را بیشتر از سایت های دیگه میزنه؟زمان آقای حسینی البته سالهای اول کار خیلی خوب بود . ایشونم بعدش گرون کرد.

سلام

سوالتون اشتباهه، فروشگاه لیون قیمت هاشو بر اساس سایت های دیگه نمیزنه. برای برخی از کالاها خودش تعیین قیمت میکنه، در برخی مواقع تامین کننده براش قیمت مشخص میکنه.

کالا با کالا متفاوته، ممکنه برخی از قطعات قیمتش خیلی خوب باشه، بعضی هاش مثل بقیه سایت ها باشه، و بعضی هاش هم بالاتر باشه. باید مقایسه کنید و خرید کنید.

یه مورد دیگه این گارانتی الماس فلسفه داره ؟ یک سایت یک پاور را 18 ماه میده 16 میلیون سایت دیگه 24 ماه 23 میلیون؟

اینجوری که من برداشت می کنم . الماس بعضی قطعات را برای هر ماه اضافه بر 18 ماه . 1 میلیون گرون میکنه

اون سایتی که 18 ماه میده میگه سایتهای دیگه نوشتن 24 ماه ولی 6 ماه از گارانتی گذشته که به شما تحویل میدن

کالا وقتی از انبار الماس خارج میشه گارانتی میشه، برخی از فروشنده ها که نتونستن اون کالا رو بفروشن و مدتی از گارانتیش گذشته، اون کالا رو ارزونتر میدن. اینطوری نیست که کالایی بر اساس ماه گارانتیش گرون بشه. نه، برعکس، اگر کالایی از مدت گارانتیش گذشته باشه، خود فروشنده تصمیم میگیره که چقدر از قیمت اون کالا کم بکنه تا فروش بره.

به شرکت الماس ارتباطی پیدا نمیکنه.

و اینکه چه بر سر این گارانتی اومده که پاور 10 سال گارانتی را، 2 ساله میدن یا واتر کولینگ 6 سال گارانتی را 2 ساله ؟

اتفاقی برای گارانتی نیفتاده، شرکت های خارجی به دلیل تحریمها از ایران سالهاست رفتند و خدمات گارانتی به ایران ارائه نمی کنند، از این رو خود تامین کنندگان بر اساس سیاست های کاری خودشون، علیرغم بد عهدی شرکت های خارجی، میزانی از مدت گارانتی رو ارائه می کنند. انشاالله هر زمان تحریم ها علیه ایران پایان یافت و ایران هم مثل بقیه دنیا شد و شرکت های خارجی به ایران برگشتند و حاضر به گارانتی شدند، مدت زمان گارانتی هم برمیگرده مثل بقیه دنیا میشه.

کسی هم بخواد قید گارانتی بزنه و بره از مالتینا و ایگرد بخره اصلا به صرفه نیست چون این سایت ها از نظر بنده کلاهبردارن ، 2 تا 4 برابر نسبت به همین مثلا وارد کننده مثلا با انصاف دارند قیمت میدن اونم تحویل 30 تا 60 روزه

تصمیم این موضوع با خودتونه. اما عموما با توجه به قیمت بالای قطعات، خرید بدون گارانتی توصیه نمیشه.

تصمیم دارم ایندفعه از یکی از این 3 سایت بخرم ( دوستان آشنایی دارید ؟)

**** (قبلا از آقای *** خرید داشتم و مشکلی نداشتم)

ما در انجمن لیون کامپیوتر فقط خرید از فروشگاه لیون کامپیوتر رو توصیه میکنیم.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، ApocalypseNow گفته است:

....

ببین درکت میکنم ولی کلا فروشگاه اختلاف قیمتشون بیشتر برای کالای روی دستشون مانده قیمت قدیم هست یا کلا قیمت آپدیت نیست.

اگر بخای تصور کنی دو تا وارد کننده یک زمان جنسی رو بخرن و در یک زمان به بازار عرضه کنند قطعا قیمتاشون خیلی به هم نزدیکه. شاید گارانتی تعویض با قطعه نو کمی قیمتو تیز تر کنه همین...

اتفاقا من همین مشکلو الان برای خرید UPS دارم!😅 البته برعکس یه جورایی اون فروشگاهی که ارزون میده میترسم بخرم ازش!

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، saeed0c گفته است:

ببین درکت میکنم ولی کلا فروشگاه اختلاف قیمتشون بیشتر برای کالای روی دستشون مانده قیمت قدیم هست یا کلا قیمت آپدیت نیست.

اگر بخای تصور کنی دو تا وارد کننده یک زمان جنسی رو بخرن و در یک زمان به بازار عرضه کنند قطعا قیمتاشون خیلی به هم نزدیکه. شاید گارانتی تعویض با قطعه نو کمی قیمتو تیز تر کنه همین...

اتفاقا من همین مشکلو الان برای خرید UPS دارم!😅 البته برعکس یه جورایی اون فروشگاهی که ارزون میده میترسم بخرم ازش!

مشکل اینجاست که اگه یکی هم بخواد مشتری مدار باشه و ارزونتر بده . اونقدر سایت ها گرون کردن تو شلوار ملت که خیلی ها فکر می کنند جنس ارزون یه جای کارش میلنگه. حالا مشکل دیگه بنده اینه که ساکن تهران نیستم واگرنه حضوری خرید میکردم و دنبال قیمت خوب میگشتم

لینک به دیدگاه

32 دقیقه قبل، ApocalypseNow گفته است:

...

با سلام.

دوست عزیز بحث قیمت اصلا چیزی نیست که بشه اینجا راجبش صحبت کرد.

من 1 هفته قبل عید پرتقال خریدم کیلویی 29 تومن الان کیلویی 55 تومنه.

وضعیت و شرایط کنونی این گربه مریض اینجوریه که تو 14 روز جنس 70 درصد گرون میشه اونم جنسی که جزو سبد خانواره. هیشکی به تار سیبیلیش هم نیست این وضعیت و فقط ما مردمیم که داریم تاوان میدیم.

بعد توقع داری نظارتی باشه روی اجناسی که از نظر دوستان لاکچری و بیهودس؟؟؟

به این مسایل فکر نکن که چیزی جز فرسایش هر ثانیه برات نخاهد داشت.

تهران هم باشی بری کل بازار رو بگردی نهایتا 2 درصد اختلاف قیمت پیدا میکنی. خیلــــــــــــــــــــــــــــــــی باید خوش شانس باشی که کسی همون روز چک داشته باشه و پول نداشته باشه که بهت بیشتر از 10 درصد ارزونتر بده.

الان همه زرنگ تر از من و شما شدن و قیمتا رو در لحظه تو 100 تا سایت چک میکنن. زمان قدیم بود که هم مغازه دار وجدان داشت و هم میشد قیمت خوب تو بازار پیدا کرد.

و اینم بدون که هیچ تاکید میکنم هیچ ارزونی بی حکمت نیست.

موفق باشیم.

لینک به دیدگاه

درود و عرض ادب.
درمورد متن اولیه آقا آرمین ادیت کردن و جواب هم دادن ولی یه موردی موند:
متن اولیه شما مثل این میمونه بری فروم ایسوس بگی وای, ایسوس چقدر گرون فروشه حالا بنظرتون گیگا بخرم؟😂

قیمت های سایت های متفرقه اکثرا دلخواه خودشونه.
مثلا یه کالا 7 میلیون هست, شما از سایتشون خرید میکنین, بعد پشتیبانی سایت نگاه میکنه که مثلا این کالا هنوز 7 میلیون هست یا نه؟
اگه هنوز 7 بود که براتون میفرسته.(1% اوقات)
اگه بیشتر از 7 بود, ازتون بقیه اش رو طلب میکنه.(99% اوقات)

تهران هم قیمت هاش فرقی نداره.
شاید 1-2 درصد همونطور که دوستمون فرمودن پایین تر باشه.
اینکه همه میگن میریم تهران میخریم برای یه جو قدیمی هست که هنوز باقی مونده.
تا قبل از 96-97 به شهر های کوچک تر اجناس کمتر میرسید و به همین ترتیب قیمت ها بالاتر بود و تنوع کمتر.
کرونا تنها خوبی که داشت این بود که خرید اینترنتی رو حداقل فراگیر کرد.

سلامت باشین.

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بازار واقعا از کنترل خارج شده، سیاست فروش اشتباه توسط اکثر تامین کننده ها که تنها تمرکزشون فروش بالا هست و به بازار دقت نمیکنن. فروشنده های شبه بنگاهی بازار که یه میز گرفتن و یه تلفن دستشون و خدا نکنه یه کالایی تو بازار موجودیش کم بشه و اینا بخوان دندون گردشون رو تو چشم مردم بکنن. دست به آچار شدن خود مردم بدون دانش کافی و اقدام به خرید سیستم و خیلی چیزای دیگه، شده بلای جون این بازار.

فلان شرکت فلان کالا رو یهو توی یه بازه به مقدار زیاد وارد بازار میکنه، در صورتی که نیاز بازار اونقدر نیست و با شرایط فروش خیلی عجیب و پرداخت های بلند مدت، میاد میده به فروشگاه ها، فروشگاه ها هم وسوسه میشن و میگیرن، یه مدت میگذره و فروشگاه ها میبینن این کالا ها زیاد خواهان نداره، مجبور میشن قیمت رو بیارن پایین که جنسشون فروش بره و بازار رو خراب میکنن، یهو میبینی جنس 100 دلاری، قیمتش 8 میلیونه.

دلیل اختلاف قیمت هم واقعا از روی حرص و طمع فروشگاه ها نیست، یه فروشگاهی با قیمت بالاتر تامین کرده، مجبوره بالاتر بفروشه، یه فروشگاه قبل تر با قیمت کمتر تامین کرده و به قیمت کمتر میفروشه. انقدر رقابت توی این بازار زیاد شده که دیگه کسی نمیتونه به فکر سرکیسه کردن مردم باشه و بگه اوکی، من گارانتیم 6 ماه بالاتره، 6 میلیون گرون تر میدم!

توی این بازار هر چیزی ممکنه، من یه بار پاور اف اس پی که تو همه ی فروشگاه ها بالای 10 تومن قیمت خورده بود رو به قیمت 7.500 خریدم، فک کنم 2 سال پیش بود. بعدش هم توی بازار به وفور پخش شد و قیمتش اومد پایین، یه سری کالا ها، رقابت بینشون نیست، و طبیعیه که قیمتش بالا میمونه. یه سری کالا هم از طرف چندین تامین کننده میاد تو بازار و قیمتش شدیدا رقابتی میشه و حتی پایینتر از ارزش دلاریش به فروش میرسه.

معادله ای که هر سال حاکم بوده، از اوایل اسفند تا اواسط اردیبشت، بازار هیچ جوره تامین نمیشه و کالای جدیدی توسط وارد کننده بزرگی وارد نمیشه و هر چی  تو بازار هست جنس خرده هست که شرکت های کوچیک میارن. قیمتا سر به فلک میکشه و انتخاب ها هم خیلی محدود میشه. الان بری چیچی کالا، پاور 550 اکو گرین رو زده 32 میلیون تومن! دلیلش چیه؟ ناموجود بودن کالا، مثل خیلی جنسای دیگه.

الان وقت خرید نیست اصلا، چند تا گزینه محدود فقط توی بازار هست و قیمت اونها هم غیر منطقی.

گول اینکه فلان جا گارانتیش فلانه و کمتره و بیشتره که قیمتش تفاوت داره هم نخورید. کالا گارانتی داشته باشه در حدی که 5 6 ماه باشه بسه. چیزی که 5 6 ماه بدون مشکل کار کنه، به احتمال خیلی خوبی تا حداکثر زمان گارانتی موجود برای اون کالا که مثلا میخواد 36 ماه باشه هم کار میکنه. من تو کل عمرم با کلی قطعه ای که خریدم و سیستم هایی که بستم، به جز قطعات ذخیره سازی که خرابی توشون زیاده، فقط یکبار سیپیو سیستم خودم به مشکل خورده و کارم به گارانتی کشیده، اونم 3 4 ماه بعد خریدش بوده.

لینک به دیدگاه

یک مورد قانون من درآوری دیگه هم هست که CPU های AMD را بدون مادربورد نمی فروشند.

@ViCT0R در مورد قیمت که میگید قبل از عید به درخواست یه جایی 11 تا سیستم استعلام زدیم داخل سایت ستادایران . 5 نفر شرکت کرده بودند اختلاف نفر اول و دوم 100 میلیون بود. حالا همین طرف چقدر میخوره که با نفر دوم 100 میلیون اختلاف داره .

و اینکه بحث گیگا و ایسوس نیست . اصلا اسم از برند نیاوردم . شما همین 9700x را قیمت بگیرید . از 1 تا 10 میلیون اختلاف قیمت داره با گارانتی ماتریس.

ویرایش شده توسط ApocalypseNow
لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

معادله ای که هر سال حاکم بوده، از اوایل اسفند تا اواسط اردیبشت، بازار هیچ جوره تامین نمیشه و کالای جدیدی توسط وارد کننده بزرگی وارد نمیشه و هر چی  تو بازار هست جنس خرده هست که شرکت های کوچیک میارن. قیمتا سر به فلک میکشه و انتخاب ها هم خیلی محدود میشه.

الان بری چیچی کالا، پاور 550 اکو گرین رو زده 32 میلیون تومن! دلیلش چیه؟ ناموجود بودن کالا، مثل خیلی جنسای دیگه.

دقیقا همینطوره.

چیچی کالا قیمت اشتباه زده.
مگه میشه پاور 750 Asus ROG بشه 16 تومن و پاور 550 اکو گرین بشه 32 تومن؟؟

image.thumb.png.6e68282bfece3ebc5c7979876e13af4f.png

14 دقیقه قبل، ApocalypseNow گفته است:

یک مورد قانون من درآوری دیگه هم هست که CPU های AMD را بدون مادربورد نمی فروشند.

@ViCT0R در مورد قیمت که میگید قبل از عید به درخواست یه جایی 11 تا سیستم استعلام زدیم داخل سایت ستادایران . 5 نفر شرکت کرده بودند اختلاف نفر اول و دوم 100 میلیون بود. حالا همین طرف چقدر میخوره که با نفر دوم 100 میلیون اختلاف داره .

و اینکه بحث گیگا و ایسوس نیست . اصلا اسم از برند نیاوردم . شما همین 9700x را قیمت بگیرید . از 1 تا 10 میلیون اختلاف قیمت داره با گارانتی ماتریس.

این قانون من درآوردی توی خارج از کشور و حتی آمازون هم وجود داره.
ولی جالبیش کجاس؟
اینکه توی خارج باندل ارزون تر از قیمت اصلی و به اصطلاح "با تخفیف" فروخته میشه.
ولی توی ایران فقط باندل اونم به قیمت اصلی فروخته میشه.

منظور من این بود که شما توی انجمن لیون کامپیوتر یه تاپیک زدین که لیون گرون میده و این سه تا سایت کدوم خریداری کنم ازش به جای لیون!

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

منظور من این بود که شما توی انجمن لیون کامپیوتر یه تاپیک زدین که لیون گرون میده و این سه تا سایت کدوم خریداری کنم ازش به جای لیون!

قبل از ایجاد این تاپیک بنده متن تاپیک را برای جناب آبیشی فرستادم که به صورت خصوصی باشه . ایشون خودشون گفتند داخل فروم بگذارید جواب خواهم داد . حالا اینکه متن ویرایش میشه توسط ایشون دیگه بحث خودش را داره . بنده اگر میخواستم این موضوع را به کسی دیگه بگم میرفتم داخل سایت یا فروم های دیگه بحث میکردم . در صورتیکه ابتدا تاپیک هم نزدم و خصوصی اعلام کردم

ویرایش شده توسط ApocalypseNow
لینک به دیدگاه

54 دقیقه قبل، ApocalypseNow گفته است:

قبل از ایجاد این تاپیک بنده متن تاپیک را برای جناب آبیشی فرستادم که به صورت خصوصی باشه . ایشون خودشون گفتند داخل فروم بگذارید جواب خواهم داد . حالا اینکه متن ویرایش میشه توسط ایشون دیگه بحث خودش را داره . بنده اگر میخواستم این موضوع را به کسی دیگه بگم میرفتم داخل سایت یا فروم های دیگه بحث میکردم . در صورتیکه ابتدا تاپیک هم نزدم و خصوصی اعلام کردم

درود بر شما.توصیه میکنم وقتتون رو اینجا هدر ندید و در سایت‌های دیگه که حتی اسمشون رو نمیشه اینجا آورد مشکل یا سوالتون رو مطرح کنید.دوستان همینطوری یهویی بدجور رو الماس تعصب پیدا کردن . :))

ویرایش شده توسط Peyman.S
لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، Peyman.S گفته است:

درود بر شما.توصیه میکنم وقتتون رو اینجا هدر ندید و در سایت‌های دیگه که حتی اسمشون رو نمیشه اینجا آورد مشکل یا سوالتون رو مطرح کنید.دوستان همینطوری یهویی بدجور رو الماس تعصب پیدا کردن . :))

از فروم های دیگه استفاده کنین.
تاپیک زدن اینجا اجباری نبوده و نیست.
هر کسی هم میتونه هر نظری داشت رو اعلام کنه, اعلام نظر مطابق میل شما هم اجباری نیست.
اگه دنبال این هستین که بقیه پاسخ دلخواه شمارو بدن, اینجا جاش نیست.

الماس روی کارت 5090 ایسوس استرال برچسب قیمتی 700 میلیونی زده و روی کارت 5090 ایسوس تاف برچسب 470 میلیونی.
یعنی دو تا مدلی که نهایت 500 دلار تفاوت قیمتی دارن رو داره با 230 میلیون تفاوت قیمتی عرضه میکنه.
الماس قبلا قیمت رقابتی و درستی داشت...
ما اینجا یوزر هستیم و وارد کننده و سهامدار الماس یا غیره نیستیم.
خواستم اشاره کنم شاید فراموش شده باشه.
موفق باشین.

۱ ساعت قبل، ApocalypseNow گفته است:

🙌

ویرایش شده توسط ViCT0R
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ApocalypseNow گفته است:

برادر پاسخ من به پیام شما، چه به صورت خصوصی ، و چه به صورت عمومی، تفاوتی نمی کرد. ضمن اینکه وقتی به صورت عمومی چیزی مطرح میشه، سوال شما ممکنه سوال بقیه کاربران هم باشه شاید حین صحبت ما، سوال دیگران هم پاسخ داده بشه.

لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، ViCT0R گفته است:

همین الماس روی کارت 5090 ایسوس استرال برچسب قیمتی 700 میلیونی زده و روی کارت 5090 ایسوس تاف برچسب 470 میلیونی.
یعنی دو تا مدلی که نهایت 500 دلار تفاوت قیمتی دارن رو داره با 230 میلیون تفاوت قیمتی عرضه میکنه.

این تفاوت قیمت دلیل فنی داره، که امکان توضیحش نیست اما همینقدر بدونید که برای وارد کننده هم اختلاف  500 دلاری بین این دو کارت وجود نداشته که شما انتظار داشته باشین بتونه با اختلاف 500 دلار قیمت گذاری کنه.

لازم به ذکره در 15 روز عید لیون کامپیوتر کارت آسترال 5090 ایسوس رو به قیمت ویژه 599 میلیون تومان قیمت گذاری کرد.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

این تفاوت قیمت دلیل فنی داره، که امکان توضیحش نیست اما همینقدر بدونید که برای وارد کننده هم اختلاف  500 دلاری بین این دو کارت وجود نداشته که شما انتظار داشته باشین بتونه با اختلاف 500 دلار قیمت گذاری کنه.

لازم به ذکره در 15 روز عید لیون کامپیوتر کارت آسترال 5090 ایسوس رو به قیمت ویژه 599 میلیون تومان قیمت گذاری کرد.

یا خود خدا. خودت نجاتمون بده . خداوکیلی عجب مملکتی شده. حالا کاری به این که لیون چند میده و بقیه سایتها ندارم‌ ولی انصافا خرید قطعات دیگه خاطره داره میشه. 500 میلیون یا 700 میلیون. یادمه کارتهای پرچمدار وقتی معرفی میشدن نهایت قیمتشون نصف حقوق یک ماهم بود. 800 هزار تومن حقوق میگرفتم وقتی 6970 400 تومن بود. یا 1500 حقوقم بود وقتی 290x هشتصد تومن بود. یادمه 3 میلیون حقوق میگرفتم و 1060 یک میلیون بود و خریدم. بقیه قطعات اعم از مادربرد و سی پی یو هم همین طور بود و فرق زیادی نمیکرد. با یک ماه حقوق حالا کمی بیشتر میشد یک سیستم خوب جمع کرد. ولی حالا چی. 20 تومن حقوقمه و کارت های اند چند صد میلیون . حتی قطعات پایین رده چند ده میلیون.آخه این چه وضعه مملکته. خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه.  خیلی از بازارها نابود شدن و فقط عده اندکی اونم مایه دار که پول رو به نرخ دلار در میارن فقط توش تاب میخورن. مثل بازار مسکن که داره خاطره میشه یا بازار ماشین و لوازم خونگی. عموم مردم همه دنبال ماشین مدل پایین و داغون میگردن چون ارزون ترن و ماشینهای صفر و ثبت نامی رو مایه دارها مینویسن و توی هر پارکینگ یا باغی چند ده تا ماشین صفر مال چند سال پیش خوابیده به امید سود برا خریدارش. البته کامپیوتر هم تقریبا خیلی وقته که بازارش با این دلار بازیهای دولت پکید و خلاص شد.

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

از فروم های دیگه استفاده کنین.
تاپیک زدن اینجا اجباری نبوده و نیست.
هر کسی هم میتونه هر نظری داشت رو اعلام کنه, اعلام نظر مطابق میل شما هم اجباری نیست.
اگه دنبال این هستین که بقیه پاسخ دلخواه شمارو بدن, اینجا جاش نیست.

الماس روی کارت 5090 ایسوس استرال برچسب قیمتی 700 میلیونی زده و روی کارت 5090 ایسوس تاف برچسب 470 میلیونی.
الماس قبلا قیمت رقابتی و درستی داشت...
ما اینجا یوزر هستیم و وارد کننده و سهامدار الماس یا غیره نیستیم.
خواستم اشاره کنم شاید فراموش شده باشه.
موفق باشین.

🙌

حقیقتش متوجه نشدم چرا پست بنده رو کوت کردین من مخاطبم ایجاد کننده تایپک بود ولی به هرحال ممنون از نظر شما.با بیشترش موافقم.

11 دقیقه قبل، blooder گفته است:

یا خود خدا. خودت نجاتمون بده . خداوکیلی عجب مملکتی شده. حالا کاری به این که لیون چند میده و بقیه سایتها ندارم‌ ولی انصافا خرید قطعات دیگه خاطره داره میشه. 500 میلیون یا 700 میلیون. یادمه کارتهای پرچمدار وقتی معرفی میشدن نهایت قیمتشون نصف حقوق یک ماهم بود. 800 هزار تومن حقوق میگرفتم وقتی 6970 400 تومن بود. یا 1500 حقوقم بود وقتی 290x هشتصد تومن بود. یادمه 3 میلیون حقوق میگرفتم و 1060 یک میلیون بود و خریدم. بقیه قطعات اعم از مادربرد و سی پی یو هم همین طور بود و فرق زیادی نمیکرد. با یک ماه حقوق حالا کمی بیشتر میشد یک سیستم خوب جمع کرد. ولی حالا چی. 20 تومن حقوقمه و کارت های اند چند صد میلیون . حتی قطعات پایین رده چند ده میلیون.آخه این چه وضعه مملکته. خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه.  خیلی از بازارها نابود شدن و فقط عده اندکی اونم مایه دار که پول رو به نرخ دلار در میارن فقط توش تاب میخورن. مثل بازار مسکن که داره خاطره میشه یا بازار ماشین و لوازم خونگی. عموم مردم همه دنبال ماشین مدل پایین و داغون میگردن چون ارزون ترن و ماشینهای صفر و ثبت نامی رو مایه دارها مینویسن و توی هر پا کینگ و باغی چند ده تا ماشین صفر مال چند سال پیش خوابیده به امید سود برا خریدارش. البته کامپیوتر هم تقریبا خیلی وقته که بازارش با این دلار بازیهای دولت پکید و خلاص شد.

آخرین ارتقایی که دادم حدود یک سال پیش با یک کارت ۶۹۰۰ xt بود با قیمت ۱۴ یا ۱۵ فکر کنم.کارت تمیزیه خدائیش و خنک،دست فروشنده اش درد نکنه.دیگه ارتقایی در کار نخواهد بود تا مملکت تکون حسابی بخوره.یا می‌میریم (میمیرم) یا همه چی درست میشه.که امیدوارم دومیش بشه.ولی با وضعیت فعلی و کارتهای ۶۰۰ ۷۰۰ میلیونی دیگه تقریبا میشه گفت ارتقا سیستم واسه اکثریت آرزو شده البته جز یک درصد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...