رفتن به مطلب

تناقضات سایت های فروش

ApocalypseNow
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

ببینید عزیزان اطلاعات غلطی داره داده میشه اینجا

یکسری شرکت ها هستند شما بری بالا بیای پایین دست به تاریخ گارانتی نمیزنند از قضا هیچ طلاعاتی هم از مدت زمان گارانتی روی جعبه کالا نیست

تازه کالا به مشکل بخوره و حتی کالای شما رو عوض هم بکنند باز تاریخ گارانتی رو به روز نمیدهند و فقط مدت زمان باقیمانده رو گارانتی میکنند

یک سری گارانتی مثل حامی چون اصلا خودش وارد نمیکنه و شرکت های ثالث براش وارد میکنند شما حتما باید فاکتور داشته باشی که از تاریخ فاکتور حساب بشه

در مورد لیون بخش پشتیبانی در راستا مشتری مداری این کار رو برای خریدار انجام داده مگر نه هر فروشگاهی چنین قدرتی نداره و اصلا انجام هم نمیده

مگر نه قربون شگل ماهت من به شما 5 تا قطعه میدم با فاکتور رسمی شما برو برای من تاریخ روز بگیر از اون گارانتی هایی که اسم نمیبرم ولی هیچجوره تاریخ اضافه نمیکنند

اینجوری هم نیست که شما فاکتور رسمی بگیری دستت بگی قربون شکلت این دو سال از گارانتیش گذشته و من تازه خریدم و این رو اضافه کن و اون شرکت هم بگه چشششششم

شرکت با شرکت سیاستش فرق داره

همیشه سعی کنید که از فروشگاه معتبر بگیرید که محصولاتش گارانتی به روز داشته باشند و اگر هم به روز نبود براتون با قدرتی که داره تلاش کنه به روز بکنه

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، EHSAN.K گفته است:

ببینید عزیزان اطلاعات غلطی داره داده میشه اینجا

یکسری شرکت ها هستند شما بری بالا بیای پایین دست به تاریخ گارانتی نمیزنند از قضا هیچ طلاعاتی هم از مدت زمان گارانتی روی جعبه کالا نیست

تازه کالا به مشکل بخوره و حتی کالای شما رو عوض هم بکنند باز تاریخ گارانتی رو به روز نمیدهند و فقط مدت زمان باقیمانده رو گارانتی میکنند

یک سری گارانتی مثل حامی چون اصلا خودش وارد نمیکنه و شرکت های ثالث براش وارد میکنند شما حتما باید فاکتور داشته باشی که از تاریخ فاکتور حساب بشه

در مورد لیون بخش پشتیبانی در راستا مشتری مداری این کار رو برای خریدار انجام داده مگر نه هر فروشگاهی چنین قدرتی نداره و اصلا انجام هم نمیده

مگر نه قربون شگل ماهت من به شما 5 تا قطعه میدم با فاکتور رسمی شما برو برای من تاریخ روز بگیر از اون گارانتی هایی که اسم نمیبرم ولی هیچجوره تاریخ اضافه نمیکنند

اینجوری هم نیست که شما فاکتور رسمی بگیری دستت بگی قربون شکلت این دو سال از گارانتیش گذشته و من تازه خریدم و این رو اضافه کن و اون شرکت هم بگه چشششششم

شرکت با شرکت سیاستش فرق داره

همیشه سعی کنید که از فروشگاه معتبر بگیرید که محصولاتش گارانتی به روز داشته باشند و اگر هم به روز نبود براتون با قدرتی که داره تلاش کنه به روز بکنه

اگر منظورتون از فروشگاه معتبر، لیون است . بله بنده از لیون کولر پردازنده خرید کردم که 9 ماه کسری گارانتی داشت و پشتیبانی گفتند با واحد گارانتی صحبت کنید  .که بنده خودم طی تماس با الماس گارانتی را به روز کردم. 

ویرایش شده توسط ApocalypseNow
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...