رفتن به مطلب

مشکل بعد اسمبل (تصویر ندادن و ..)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید

امروز قبل اینکه سیستمم را اسمبل کنم دیدم خار های سوکت سیپیو 3تاشون کج شده من cpu  را نصب کردم

سیستم را روشن کردم دیدم چراغ دیباگ dram مادربرد با رنگ نارجی و روشن شده و دیباگ سیپیو هم چشمک میزد

cpu را باز کردم و با سوزن پایه های سوکت را صافشون کردم به طوری که مثل بقیه پایه ها شدن و دوباره cpu را وصل کردم این دفعه فقط چراغ دیباگ dram روشن میشد 

رم هارا یکی یکی تست کردم فقط روی یکی از چهار اسلات که میزدم چراغ dram روشن نمیشد و بعدش اومدم کیبورد را وصل کنم دیدم توی هیچکدوم از پورت usb های خود مادربرد برق نمیاد

به نظرتون مشکل برق usb ها و سه اسلات رم از چیه؟ 

بار اول که خار ها کج بودن تصویر نمیداد بعد از اون هم تست نکردم ببینم تصویر میده یا نه

i5 13400f

msi b760m-p

لینک به دیدگاه

سلام. بهتره برای رفع مشکل پیش یک تعمیر کار حرفه ای برید . خارهای سوکت cpu با چشم غیر مصلح دیده نمیشن اونم تازه سوکت 1700 با این تراکم بالا. با دستگاه یا ذره بین صاف و تست میکنن. انشالله که مشکلی به وجود نیومده باشه‌. در هر صورت این مشکل فقط از دست اهلش بر میاد و با راهنمایی دوستان دردی دوا نخواهد شد. 

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...