رفتن به مطلب

نرخ تازه سازی

Abolfazl.133
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان وقت بخیر تو ترکیب i5 7400  با rx 580 اگر پردازنده رو یه مقدار بالاتر ببرم بنظرتون تو fps بازی تاثیر داره یا باید گرافیکو ارتقا بدم حتما اگر تاثیر داره cpu پیشنهادی تون چیه؟

ویرایش شده توسط Abolfazl.133
لینک به دیدگاه

بستگی به سبک بازی داره ،یه مقدار اپگرید بدرد نمیخوره،این سیستم عملا از رده خارجه .

میخوای سیستم رو برای گیم اصولی بروز کنی ،ابتدا یه ryzen 5 8400f + msi pro a620m-e تهیه کن ،کنارشم یه رم تک 16 گیگ ddr5 بنداز، برنامه بعدی تغییر گرافیک به نسل جدید هست.

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

بستگی به سبک بازی داره ،یه مقدار اپگرید بدرد نمیخوره،این سیستم عملا از رده خارجه .

میخوای سیستم رو برای گیم اصولی بروز کنی ،ابتدا یه ryzen 5 8400f + msi pro a620m-e تهیه کن ،کنارشم یه رم تک 16 گیگ ddr5 بنداز، برنامه بعدی تغییر گرافیک به نسل جدید هست.

مرسی از نظرتون این سیستمی که در ادامه خدمتتون عرض میکنم مشخصاتش رو تابستون پارسال خریدم از دم قسط چهار ماهه ۲۰ تومن و دستم الان خالیه باید پول جمع کنم تا ارتقا بدم بعد ماشاالله هزینه های ارتقای پی سی انقد بالاست که آدم اذیت میشه 😂😔: Rx 580 xfx 8g
I5 7400
Prime z270_p
Power 530 w green
HHD 500
SSD 256
RAM 16 ddr4 2400
Case deep cool

لینک به دیدگاه

شما که هدفتون گیم زدن بود و توان مالی تهیه سیستم بروز نداشتید بهترین کار تهیه یه کنسول بود به مراتب نتیجه بهتری میگرفتید ؛به هرحال این سیستمی که دارید بیشتر از این خرجش نکنید که مثل دست و پازدن تو باتلاق هست .

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

شما که هدفتون گیم زدن بود و توان مالی تهیه سیستم بروز نداشتید بهترین کار تهیه یه کنسول بود به مراتب نتیجه بهتری میگرفتید ؛به هرحال این سیستمی که دارید بیشتر از این خرجش نکنید که مثل دست و پازدن تو باتلاق هست .

کاملا درسته حرفتون کنسول انتخاب منطقی نری برای گیم هست ولی چون من با دسته کنسول نمیتونم بازی کنم و با موس و کیبورد عادت دارم پی سی خریدم 

لینک به دیدگاه

/

ویرایش شده توسط Grayli
لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Abolfazl.133 گفته است:

؟

بنظر من هم روی این باندل دیگه هزینه نکنید.با ارتقا به ۷۶۰۰ ده درصد و با ۷۷۰۰ حدود بیست درصد تو بهترین حالت پرفورمنس بهتری میتونید بگیرید.اگه قصد ارتقا داشتین بعدا مادربرد و پردازنده رو باهم ارتقا بدین به نسل جدیدتر

لینک به دیدگاه

تعویض س پی یو هیچ تغییری در fps سیستم شما  ایجاد نمیکنه مگر این که هدفتون بازیهای آنلاین باشه. کارت گرافیکتون هم بد نیست. صحبت دوستانی هم که میگن از رده خارجه رو قبول ندارم. براساس تئوری بله و در عمل خیر. به شخصه 12400 داشتم با رم باس 4800 و m2 رده بالا با گرافیک 580 ، تقریبا همون قدر فرم میداد که 4690 با رم 1600 و hdd داره میده. برای تغییر در فرم دهی  هردو رو که چه عرض کنم باید کل قطعات رو تعویض کنید که اصلا به صرفه نیست.

زیاد حساس نشید سیستمتون سیستم خوبی هست. حتما لازم نیست کلی هزینه کرد برای یک سیستم. 12400 با 6800xt همون کاری رو میکرد که 4690 با 580 داره میکنه. مهم لذت بردن از بازی هست.وقتی قطعات بالاتری بندازید توقعتون هم بالاتر میره . انتظار دارید بازیها رو روی تنظیمات الترا همراه با ری تریسینگ اونم در رزولوشن 4k هندل کنه که باید بگم 4090 هم یا نمیتونه و یا به سختی بتونه . من که xt6800 داشتم این طوری بودم بقیه رو نمیدونم. حتی با این که مانیتورم fhd بود با سوپر رزولوشن میذاشتم رو 4k. در بیشتر بازیها افزایش گرافیک بازی توی تنظیمات تغییر خاصی ایجاد نمیکنه. تنظیمات گرافیک بازیها رو با fsr و روی کوالیتی بزارید . این بهترین کیفیت و بالاترین فرم دهی رو داره روی کارت شما. حالا تنظیمات ، های یا مدیوم یا لاو ، رو هر کدوم فرم مناسبی، (بین 40 تا 60)  داد خوبه. افزایش بار گرافیکی خیلی تفاوت خاصی ایجاد نمیکنه به نظرم و الکی بار کارت رو زیاد میکنه.  

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

اگه دست و بالت تنگه و خدا میدونه تا کی بتونی سیستم جدید جور کنی به نظرم منطقی باشه پردازنده 7700k تهیه کنی.

فقط اینکه باید مفت باشه که بیارزه، یعنی اگه مثلا 3 تومن باشه به نظرم ارزش داره خریدش ولی گرونتر و این قیمتایی که فروشنده ها میدن به نظرم نمیارزه.

در کل اینکه بودجه باید معلوم باشه تا بشه راهنمایی کرد، و اینکه چه بازیایی انجام میدی.
راستی میتونی یه اس اس دی m.2 نسل 3 بگیری بندازی روی سیستمت، سعی هم کن نسخه ltsc ویندوز رو نصب کنی که سبک تر باشه.

نسخه های معمولی ویندوز چون کلی برنامه تو پشت زمینه داره ران میشه معمولا منابع سیستم رو میخورن و پرفورمنس رو میارن پایین

ویرایش شده توسط Cantaver
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...