رفتن به مطلب

راهنمای خرید مودم 5G

mInI_ClockEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام
دوستان قصد تهیه مودم 5G دارم، ولی مدل های بسیار بسیار زیادی توی بازار موجود هستش
دفعه قبلی چند سال پیش هواووی B612 آنلاک شده از ایرانسل رو از دیجی کالا سفارش گزاشتم و توی این چند سال باهاش مشکلی نداشتم ولی حدود یکسالی هست وقتی میخوام وارد تنظیمات مودم بشم همه اطلاعات پاک شده و دوباره باید وارد کنم
و همچنین سرعت ش با سیم کارت همراه اول بسیار بسیار پایین هست و فقط یک چراغ آنتن روشن هستش (ایرانسل تست نکردم چون بکارم نمیاد) سرعت در محدود 200Kb تا 1 مگ با نوسان در برنامه دانلود منیجیر هست که واقعا عذاب آور شده
نکته دیگه اینکه فریم ویرش هم آپدیت نمیشه و باید آدم کار بلد باهاش سرو کله بزنه و من دیگه حوصله ش رو ندارم

الان میخوام مودم 5G نو بخرم که این مشکلات رو نداشته باشم
نهایتا تا 20 میلیون میخوام هزینه کنم ترجیحا میخوام که پورت های لن و ون 2-4 تا داشته باشه

بعد اینکه خیلی خوب میشه که مودم چیپ اسنپدراگون داشته باشه
فاصله مکان استفاده تا دکل  همراه اول  حدود 40 متر هستش
وضعیت سرعت دانلود همراه اول با گوشی پوکو F5 به این صورت هست که از سایت دانلود ها ،  پارت های 3 گیگ رو حدود 55 ثانیه نهایتا 1.30 ثانیه میگیره
1746383261607.thumb.jpg.cb7cc35b553b15389c451b7ba141b414.jpg1746383261609.thumb.jpg.c920a8bbbc4241d377d29795e7692ed8.jpg

لینک به دیدگاه

سلام. برای گزینه های فضای بسته که با توجه به عدم محدودیت بودجه فکر میکنم گزینه های X28 pro مناسب باشه

برای فضای باز هم هوآوی IC5980 max3 گزینه خوبی بنظر میاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
7 ساعت قبل، danyal.fa79 گفته است:

سلام. برای گزینه های فضای بسته که با توجه به عدم محدودیت بودجه فکر میکنم گزینه های X28 pro مناسب باشه

برای فضای باز هم هوآوی IC5980 max3 گزینه خوبی بنظر میاد

با سلام
برای فضای بسته مد نظرم هستش
و میخوام مودم نو باشه و دستکاری نشده باشه
فکر میکنم تمام ZLT های بازار استوک هستن و جزو گزینه هام نیستن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...