رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید دانگل بلوتوث برای Haylou W1

Recommended Posts

با سلام

من دنبال یک دانگل بلوتوثی خوب و به درد بخور هستم که از طریقش بتونم ایرپاد Haylou W1 رو به PC وصل کنم. موارد زیادی توی دیجی کالا هست، از بازه 150 تومن تا 1 میلیون تومن. می‌خواستم از دوستانی که در این زمینه اطلاعات خوب و کاربردی دارن بپرسم، چه دانگلی باید تهیه کنم؟ نسخه بلوتوث Haylou W1 هم 5.2 هست.

پ.ن: اگر براتون سواله که چرا دنبال چنین چیزی هستم، راستش من اهل اسپیکر نیستم، از هدست هم بدم میاد (چون مدام روی سره، هم مو رو به هم میزنه، هم کاپ‌هاش بعد یه مدت اذیت‌کننده می‌شه). تا الان من هنزفری سیمی استفاده می‌کردم که به PC وصل می‌شد. اما الان دیگه خسته شدم، چون هندزفری بعد یه مدت گوشی سمت چپش از کار میوفته و هی باید عوض بکنی. ترجیح دادم یه دانگل بگیریم و Haylou W1 رو برای گوشی استفاده می‌کنم بزنم به PC

لینک به دیدگاه

منم دقیق لازم دارم همچین چیزی 

دوستان کسی تجربه داشت که همزمان چند دستگاه از قبیل دسته پی اس 5 هم دقیق و با کیفیت و ... وصل بشه مشکلی نباشه ممنون میشم بگن

لینک به دیدگاه

من 5 مورد تا حالا امتحان کردم برای اتصال هندزفری گلکسی بادز FE 

مورد 1 از این دانگل های بدرد نخور خیلی ارزان که خیلی تاخیر داشت حتی فیلم هم نمیشد باهاش دید فقط برای آهنگ خوب بود 

مورد 2 باسعوس بود برا دوستم بود که اونم تاخیرش زیاد بود و برای گیم اصلا نمیشد اما برای فیلم دیدن معمولی بود 

مورد 3 TPLINK بود که گران ترین دانگل بود تقریبا تاخیرش توی فیلم دیدن اصلا حس نمیشد اما توی گیم بازم کمی حس میشد 

مورد 4 دانگل نبود و AUX بود گیرنده و فرستنده صوتی بلوتوثی بود که اونم حدودا هم قیمت TPLINK بود و تاخیرش هم مثل همون بود 

مورد 5 بلوتوث خوده مادربردم بود که بعد ها سیستم رو ارتقا دادم تاخیر در حد 0 واقعا 

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز.

بدون شک از بهترین برند های دانگل بلوتوث بازار برند اوریکو هست.

مدل قدیمی ینی BTA-408 رو داشتم و همزمان دو دسته ds4 یا ds5 یا یک دسته و یک هندزفری شیاومی رو متصل میکرد. اما اون مدل قدیمی هست و نسخه بلوتوثش هم 4 هست.

مدل جدید همون رو اوریکو زده به اسم BTA-53 که نسخه بلوتوثش 5.3 شده و همون خوبیا رو هم داره.

تو بحث تاخیر صدا برای گیم های شوتر طبیعتا مقداری تاخیر داره اما خیلی بهتر از بقیه برند هاست. از وقتی مین بلوتوث دار خریدم فهمیدم معنی دیلی 0 ینی چی. ولی بازم اوریکو کاملا قابل قبول هست.

لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، SSIINNAA گفته است:

مورد 5 بلوتوث خوده مادربردم بود که بعد ها سیستم رو ارتقا دادم تاخیر در حد 0 واقعا 

اینطوری که شما گفتی، به نظر عملا راه حلی وجود نداره!

20 ساعت قبل، Ali Subi گفته است:

تو بحث تاخیر صدا برای گیم های شوتر طبیعتا مقداری تاخیر داره اما خیلی بهتر از بقیه برند هاست

منظورتون از تاخیر، حدودا چقدره> مثلا آزاردهنده هست؟

لینک به دیدگاه

13 دقیقه قبل، Sandor گفته است:

اینطوری که شما گفتی، به نظر عملا راه حلی وجود نداره!

منظورتون از تاخیر، حدودا چقدره> مثلا آزاردهنده هست؟

آنلاین اصلا نمیشه بازی کرد باهاش مگه با بلوتوث مادربرد 

اما آفلاین با مورد 3 و 4 که گفتم مشکلی نداشت میشد چشم پوشی کرد 

ازاردهندگیش به حدیه اول صدای کلیک موس رو میشنوی بعد صدای شلیک 

تاخیر چیزی حدود یک چهارم ثانیه بود برای من مورد 3 و 4 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...