رفتن به مطلب

راهنمایی برای سرویس کارت گرافیک

Recommended Posts

سلام به همه دوستان و اساتید

بنده تو فکر اینم کارت گرافیکم (palit rtx 3080 gaming pro 10gb )سرویس کنم ولی هیچ تجربه ای توی این کار ندارم پس از همه ی شما عزیزان واساتید تاج سر خواهش میکنم راهنماییم کنید که به فنا نرم

تجربیات و راهنمایی های خودتون را بیزحمت بهم بگید که مرحله به مرحله چه باید بکنم و چه نباید بکنم و چه چیزهایی از قبیل خمیر سیلیکن و برندش و پد حرارتی و سایزش و برندش و همه چیز را باهام درمیون بزارید

ممنون از همه ی شماها

لینک به دیدگاه

• ارسال 64
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

اگر نیاز نیست اصلا دست نزنید مگر اینه دمای گرافیک واقعا خیلی بالا باشه ، خیلی از دوستان سر همین تمیز کردن گرافیک و مادربرد خودشون رو از دست دادن 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

اگر نیاز نیست اصلا دست نزنید مگر اینه دمای گرافیک واقعا خیلی بالا باشه ، خیلی از دوستان سر همین تمیز کردن گرافیک و مادربرد خودشون رو از دست دادن 

دمای گرافیک توی گیم تا 83 و اینا میره

چجوری با سرویس کردن گرافیک مادربرد آسیب دیده؟

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، mamal.amrikayi گفته است:

دمای گرافیک توی گیم تا 83 و اینا میره

چجوری با سرویس کردن گرافیک مادربرد آسیب دیده؟

با دور فن 100 درصد؟ تهویه کیستون اوکی هست ، بی احتیاطی کنید ممکنه آسیب بزنید بخصوص که تا حالا انجام ندادید

لینک به دیدگاه

57 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است:

با دور فن 100 درصد؟ تهویه کیستون اوکی هست ، بی احتیاطی کنید ممکنه آسیب بزنید بخصوص که تا حالا انجام ندادید

دور فن 100 که دیگه صدا هلیکوپتر میده😂

تهویه اوکیه

خب برای همین که تجربه ندارم از دوستانی که توی این کار تجربه دارن کمک خواستم

لینک به دیدگاه

حداقل اطلاعات و تجربه خمیر زدن روی پردازنده نداری بده بیرون سرویس کنن

لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

حداقل اطلاعات و تجربه خمیر زدن روی پردازنده نداری بده بیرون سرویس کنن

اطلاعات دارم فقط تجربه ی عملی ندارم واسه همین گفتم از تجربه ی شما دوستان تاج سر استفاده کنم که چه خمیری استفاده کنم و چه پد هایی با چه ضخامتی برای این مدل کارت استفاده کنم

و اینکه اگه کسی میدونه کلا راهنمایی کنه مرحله به مرحله از باز کردن کارت تا بستن کارت

لینک به دیدگاه

قبلا دمای کارت توی بازی‌های سنگین چقدر بوده؟ و چند وقته اینطوری شده؟ در نظر داشته باشید که الان فصل گرماست

من خیلی وقت‌های فقط از روی فن و قاب با جاروبرقی مکنده گردهاشو می‌گیرم + گردگیری خود کیس هم بی‌تاثیر نیست.

لینک به دیدگاه

برای تعویض خمیر و پد دانش بالایی نیاز نیست فقط پد و خمیر مناسب بگیرید  که دوستان کمکتون میکنن تو انتخاب 

خرید خمیر سیلیکون و قیمت خمیر سیلیکون و جوهر خنک کننده

خرید انواع پد حرارتی با بهترین قیمت | فروشگاه اینترنتی شاپ ام.آی‌تی

فقط تو انتخاب پد اگر ضخامت مورد نظرتون پیدا نشد یه شماره بالاتر بگیرید کارت باز میکنید با الکل درصد بالا تمیز میکنید خمیر خشک شده و تکه های مونده پد ها رو بعد زدن خمیر و پد همونطور که باز کردید ببندید...وقتی کامل بستید حتما از اطراف کارت نگاه کنید که پدها به هر دو طرف درگیر باشن

بعد نصب هم بدون اعمال بار با gpuz دمای نرمال کارت روبگیرید و بعد ببرید زیر بار

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

34 دقیقه قبل، Sandor گفته است:

قبلا دمای کارت توی بازی‌های سنگین چقدر بوده؟ و چند وقته اینطوری شده؟ در نظر داشته باشید که الان فصل گرماست

من خیلی وقت‌های فقط از روی فن و قاب با جاروبرقی مکنده گردهاشو می‌گیرم + گردگیری خود کیس هم بی‌تاثیر نیست.

بنده کارت را دست دوم تهیه کردم و از همون روز اول دوسال پیش حدودا دماش تقریبا همین بوده چه در فصل گرما و چه در فصل سرما نهایتا یکی دو درجه اختلاف که حتی همون هم نبوده و گرد گیری و تهویه ی کیس درست وبه موقع بوده و هست و خواهد بود

2 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

برای تعویض خمیر و پد دانش بالایی نیاز نیست فقط پد و خمیر مناسب بگیرید  که دوستان کمکتون میکنن تو انتخاب 

خمیر سیلیکون | قیمت خرید خمیر سیلیکون پردازنده ارزان (قیمت روز) | فروشگاه اینترنتی شاپ ام.آی‌تی

خرید انواع پد حرارتی با بهترین قیمت | فروشگاه اینترنتی شاپ ام.آی‌تی

فقط تو انتخاب پد اگر ضخامت مورد نظرتون پیدا نشد یه شماره بالاتر بگیرید کارت باز میکنید با الکل درصد بالا تمیز میکنید خمیر خشک شده و تکه های مونده پد ها رو بعد زدن خمیر و پد همونطور که باز کردید ببندید...وقتی کامل بستید حتما از اطراف کارت نگاه کنید که پدها به هر دو طرف درگیر باشن

بعد نصب هم بدون اعمال بار با gpuz دمای نرمال کارت روبگیرید و بعد ببرید زیر بار

ممنون از راهنماییت فقط همین مسله که چه خمیری و چه پدی با چه ضخامتی مناسبه کارت من هست؟

و اینکه پیچ های کارت را باز کنم چه فیش و سوکتی مثل فیش فن ها را نیازه با دقت جدا کنم؟

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

با این وضعیت نت بهتره دوستانی که سرویس کردن این کارت رو جواب بدن

آره واقعا بازم دمت گرم تا اینجا راهنمایی کردی

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

همین گرافیک رو داشتم ، دماش تا 85 درجه و hotspot هم تا 100 میرفت ، خمیر رو با مسترژل پرو v2 عوض کردم ، پد هاش سالم بود دست نزدم ، دمای بعد سرویس در گیم 62 درجه و در تست 78 درجه و hotspot هم 88 درجه شد . برای بازی اوکی بود اما اگه خمیر بهتر داشتم قطعا اونو میزدم . شما هم برای سرویس حداقل یه مسترژل پرو میتونید بزنید .

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

گرافیکت همینه؟

Screenshot 2025-06-21 025137.png

Screenshot 2025-06-21 030422.png

Screenshot 2025-06-21 030438.png

آره همینه

این پد هارا از کجا تهیه کنم بنظرت؟

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، _Shayan_ گفته است:

همین گرافیک رو داشتم ، دماش تا 85 درجه و hotspot هم تا 100 میرفت ، خمیر رو با مسترژل پرو v2 عوض کردم ، پد هاش سالم بود دست نزدم ، دمای بعد سرویس در گیم 62 درجه و در تست 78 درجه و hotspot هم 88 درجه شد . برای بازی اوکی بود اما اگه خمیر بهتر داشتم قطعا اونو میزدم . شما هم برای سرویس حداقل یه مسترژل پرو میتونید بزنید .

میتونی مرحله به مرحله از باز کردن پیچ ها و جدا کردن سوکت و فیش ها برام توضیح بدی؟

لینک به دیدگاه

44 دقیقه قبل، mamal.amrikayi گفته است:

آره همینه

این پد هارا از کجا تهیه کنم بنظرت؟

بالا لینک دادم

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

بالا لینک دادم

میشه دقیق مشخص کنی کدومارا نیاز دارم؟

لینک به دیدگاه

عزیز عکس از سایز دادم فروشگاه هم دادم شما همون اندازه هایی که زده سفارش بده با خمیر  تامام

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، mamal.amrikayi گفته است:

میتونی مرحله به مرحله از باز کردن پیچ ها و جدا کردن سوکت و فیش ها برام توضیح بدی؟

چیز خاصی نداشت ، پیچ ها رو که باز کردی ( پشت کارت کنار خروجی تصویر ها هم یدونه پیچ داره ) ، بعد دو تا کابل فن رو از بر

جدا کن بعد برد رو از هیتسینک با فشار های کوچیک جدا کن و خمیر رو با گوش پاک کن یا هر چیز نرم پاک کن و خمیر بزن و همون کار رو برعکس انجام بده و تموم . البته دمای مموری هم چک کن ممکنه نیاز به پد جدید نداشته باشه .

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، _Shayan_ گفته است:

چیز خاصی نداشت ، پیچ ها رو که باز کردی ( پشت کارت کنار خروجی تصویر ها هم یدونه پیچ داره ) ، بعد دو تا کابل فن رو از بر

جدا کن بعد برد رو از هیتسینک با فشار های کوچیک جدا کن و خمیر رو با گوش پاک کن یا هر چیز نرم پاک کن و خمیر بزن و همون کار رو برعکس انجام بده و تموم . البته دمای مموری هم چک کن ممکنه نیاز به پد جدید نداشته باشه .

دقیقا چجوری و روی چه حسابی متوجه بشم پد نیاز هست یا نه؟

و اینکه چه خمیری توصیه میکنی بزنم؟

44 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

عزیز عکس از سایز دادم فروشگاه هم دادم شما همون اندازه هایی که زده سفارش بده با خمیر  تامام

بنظرت از چه خمیری استفاده کنم؟

لینک به دیدگاه

بازم نظر رو این هست بیرون سرویس کن حضوری و همونجا نگاه کن یاد بگیر
35 تومن پول کارته میزنی یه جاشو ناکار میکنی ولی اگه اصرار داری

خمیر ضریب انتقال بالای 10 بگیر مثل کولر مستر میکر یا کریو فیوز یا مدلهای مشابه
خمیر لایه نازک به صورت یکدست زده بشه ، خمیر هم قبلی قبلش باید پاک بشه

پدها اگه دست بزنی چسبندگی داشتن اوکین اگه سفت شدن باید عوض بشن سایز پد  باید درست مثل قبلی باشه
زمان باز کردن اگه کابل فن نیازی به باز کردن نداشت و تونستی فنها یه جوری جدا کنی که نیازی به جدا کردن سوکت برقش نباشه دست نزن موقع درآوردن ممکنه آسیب بزنی (خودم زمان تعویض خمیر در نیاوردم و فنها یه جوری کنار زدم و سرویس کردم)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...