رفتن به مطلب

راهنمایی خرید هیت سینک SSD M.2

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان گل سلام امیئوارم ایام به کامتون باشه

من یه اس اس دی SPATIUM M450 PCIe 4.0 NVMe M.2 دارم 

https://fr.msi.com/Storage/SPATIUM-M450-PCIe-4.0-NVMe-M.2/Gallery

دمای این ssd  موقع  ادیت و بازی حوالی 70 درجه میرسه 

برای این میخوام یه هیت سینک بحرم داهل سایت های ایرانی این هیت سینک و دیدم 

داخل آمازون کاربرا فقط از rgb هاش تعریف کردن از تاپیر کولینگش چیزی نگفتن خود سایت  فروشنده هم اطلاع دفیفی نداره  و منو پاس داد  که نظرات آمازون و بخونم

به نظر شما برای کاهش دما ssd  خوبه بخرم این هیت سینک و؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

1024.png

ceb93c677aa64073839a691a30ea05c0.jpg

لینک به دیدگاه

خنک کنندگی کیس چطوریه؟
کیس چنتا فن داره؟

همون هیت سینک خودش باید کافیش باشه.

این مدل هم چراغ و پلاستیک داره، فک میکنم یه مدل که صرفا فلز باشه بهتر باشه برای کاهش دمای ssd تا اینی که پلاستیکش جلوی عبور هوا و انتقال دما رو میگیره.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۴/۲۳ در 17:25، Cantaver گفته است:

خنک کنندگی کیس چطوریه؟
کیس چنتا فن داره؟

این مدل هم چراغ و پلاستیک داره، فک میکنم یه مدل که صرفا فلز باشه بهتر باشه برای کاهش دمای ssd تا اینی که پلاستیکش جلوی عبور هوا و انتقال دما رو میگیره.

ممنون ار پاسخت 

این کیس بنده هست . این اس اس دی با اینه یه هیت سینک روش هست بازم دماش تا 70 میره 🥲

3f92daae502baa6890f352eda83130f37da0a863_1681335803.thumb.jpg.f0cc688966f238c9e66ca91f8932ca19.jpg

در ۱۴۰۴/۴/۲۳ در 17:25، Cantaver گفته است:

خنک کنندگی کیس چطوریه؟
کیس چنتا فن داره؟

این چظوره با یه پد سیلیکونی؟؟

لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، SSIINNAA گفته است:

مادربردتون هیت سینک نداشت زیر و روی ssd ? 

نه نداره

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۴/۲۳ در 18:51، morteza pc گفته است:

ممنون ار پاسخت 

این کیس بنده هست . این اس اس دی با اینه یه هیت سینک روش هست بازم دماش تا 70 میره 🥲

این چظوره با یه پد سیلیکونی؟؟

قربان شما

کیستون که خوبه و به اندازه کافی هم فن داره، دیگه آخرین راه همون تعویض هیت سینکه

تجربه نداشتم از تعویض هیت سینک ssd ولی اگه ظاهر زیاد براتون مهم نیست ترجیحا هیت سینک مسی باشه چون ضریب انتقال حرارتی بالاتری داره.

نمیدونم این مدل مسی هست یا نه ولی رنگ مس رو داره و یه نفر دقیقا با ssd شما هم نظر گذاشته پایینش.

image.png.c451109ff48dd0b973471f32f02c936f.png

image.thumb.png.94a572cba1645b5f1fed27ccd093a5f0.png

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Cantaver گفته است:

قربان شما

کیستون که خوبه و به اندازه کافی هم فن داره، دیگه آخرین راه همون تعویض هیت سینکه

تجربه نداشتم از تعویض هیت سینک ssd ولی اگه ظاهر زیاد براتون مهم نیست ترجیحا هیت سینک مسی باشه چون ضریب انتقال حرارتی بالاتری داره.

نمیدونم این مدل مسی هست یا نه ولی رنگ مس رو داره و یه نفر دقیقا با ssd شما هم نظر گذاشته پایینش.

image.png.c451109ff48dd0b973471f32f02c936f.png

image.thumb.png.94a572cba1645b5f1fed27ccd093a5f0.png

داداشم تشکر😍😍

همینو میگیرم میبندم نتیجشو اینجا میزارم شاید به درد کسی هم خورد 

لینک به دیدگاه

منم یک هیت سینک کوچک برای nvme خریدم از مغازه الکترونیکی ها. باید بری بازار الکترونیک بگو هیت سینک رنگ دار میخوام.معمولا رنگ آبی یا سبز یا رنگ مسی دارن. یک مدل 7 سانتی دیدم رنگ مشکی.

بعد با خمیر سیلیکون Coolermaster Mastergel Pro V2 زدم . بعد خمیر کافوتر مدل K-704 برای چسباندن هیتسینک به برد Nvme. که باز هم همون الکترونیکی ها دارن

نهایت دما تا 63 درجه.البته این حافظه که دارم مدل WD SN580 است دو تا سنسور داره یکی برای چیپ و دیگری کنترلر چیپست. از طریق نرم افزار HWinfo64 موقع رایت متوجه شدم فقط کنترلر چیپست دما وحشتناک میره تو 85 درجه.با این هیتسینک  رسوندم نهایتا 67 درجه تحت رایت طولانی. البته بالای حافظه یک فن گذاشتم.

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، BehrouzSedigh گفته است:

منم یک هیت سینک کوچک برای nvme خریدم از مغازه الکترونیکی ها. باید بری بازار الکترونیک بگو هیت سینک رنگ دار میخوام.معمولا رنگ آبی یا سبز یا رنگ مسی دارن. یک مدل 7 سانتی دیدم رنگ مشکی.

بعد با خمیر سیلیکون Coolermaster Mastergel Pro V2 زدم . بعد خمیر کافوتر مدل K-704 برای چسباندن هیتسینک به برد Nvme. که باز هم همون الکترونیکی ها دارن

نهایت دما تا 63 درجه.البته این حافظه که دارم مدل WD SN580 است دو تا سنسور داره یکی برای چیپ و دیگری کنترلر چیپست. از طریق نرم افزار HWinfo64 موقع رایت متوجه شدم فقط کنترلر چیپست دما وحشتناک میره تو 85 درجه.با این هیتسینک  رسوندم نهایتا 67 درجه تحت رایت طولانی. البته بالای حافظه یک فن گذاشتم.

دمت گرم دادا 

فن چه اندازه ای استفاده کردید از این فن‌های ۳ سانتی یا ۴ سانتی بستید ؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...