رفتن به مطلب

سرویس کارت گرافیک

Unhappy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت بخیر

یه کارت rx 6700 xt sapphire nitro+ دارم که الان دوسال هست به صورت دست دوم خریداری کردم دیروز تست furmark ازش گرفتم دما کارت 67 بود ولی هات اسپات کارت 110 هست میخوام خودم سرویسش کنم چه خمیری پیشنهاد میدید دوستان بودجه هم برای خرید ترمال پد ندارم  به نظر شما با تعویض خمیر مشکل حل میشه؟ ممنون

لینک به دیدگاه

خمیر ضریب انتقال بالای 10 بگیر مثل کولرمستر میکر و مدلهای مشابه

اندرولت و دور فن دستی یادت نره راحت 20 دقیقه از هات اسپات کم میشه

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز به نظرم طبق صحبت دوستمون که بالاتر فرمودند بهترین راه حل کاهش چشمگیر دما ، آندرولت و کاستوم فن درست و حسابی براساس آزمون و خطاست و شاید اصلا نیازی به تعویض خمیر و پد هم نباشه.حتی کاهش یک تا پنج درصد قدرت کارت میتونه دما رو در حد 20 درجه و مصرف کارت رو حتی بیش از 100 وات پایین بیاره و دیگه نیازی به تعویض خمیر و پد هم نباشه. به شخصه هم روی کارت 6800xt  هم 5700xt و هم 6700xt تست کردم. مثلا 5700 روی فرکانس 1950  احتیاج به حداکثر ولتاژ و پاورلیمت داشت و دما بالا میرفت ولی با کاهش فرکانس به 1850 تا 1900 و کاهش ولتاژ ، مصرف کارت از 200 وات به 125 وات میرسید و دما از 79 به 67. همین طور 6800 با کاهش 50 الی 100 مگاهرتز و کم کردن ولتاژ روی 1050 استیبل بود و مصرف از 270 یا 300 وات به 180 تا 200 وات میرسید و دما هم بسیار کمتر میشد. چیزی که من فهمیدم توی اکثر قطعات اعم از کارت گرافیک و cpu وات یا مصرف مساوی است با مقدار دما. مثلا فلان واتر کولر توانایی خنک سازی تا 600 وات رو داره. ریسک باز کردن و سرویس کارت هم بسیار بالاست حتی برای افراد حرفه ای پس کمی مواظب باشید. در آخر موفق باشید

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، blooder گفته است:

سلام

دوست عزیز به نظرم طبق صحبت دوستمون که بالاتر فرمودند بهترین راه حل کاهش چشمگیر دما ، آندرولت و کاستوم فن درست و حسابی براساس آزمون و خطاست و شاید اصلا نیازی به تعویض خمیر و پد هم نباشه.حتی کاهش یک تا پنج درصد قدرت کارت میتونه دما رو در حد 20 درجه و مصرف کارت رو حتی بیش از 100 وات پایین بیاره و دیگه نیازی به تعویض خمیر و پد هم نباشه. به شخصه هم روی کارت 6800xt  هم 5700xt و هم 6700xt تست کردم. مثلا 5700 روی فرکانس 1950  احتیاج به حداکثر ولتاژ و پاورلیمت داشت و دما بالا میرفت ولی با کاهش فرکانس به 1850 تا 1900 و کاهش ولتاژ ، مصرف کارت از 200 وات به 125 وات میرسید و دما از 79 به 67. همین طور 6800 با کاهش 50 الی 100 مگاهرتز و کم کردن ولتاژ روی 1050 استیبل بود و مصرف از 270 یا 300 وات به 180 تا 200 وات میرسید و دما هم بسیار کمتر میشد. چیزی که من فهمیدم توی اکثر قطعات اعم از کارت گرافیک و cpu وات یا مصرف مساوی است با مقدار دما. مثلا فلان واتر کولر توانایی خنک سازی تا 600 وات رو داره. ریسک باز کردن و سرویس کارت هم بسیار بالاست حتی برای افراد حرفه ای پس کمی مواظب باشید. در آخر موفق باشید

سلام اندرولت انجام دادم فعلا در تست فورمارک 1 دقیقه دما به صورت قابل توجهی پایین امد

دما قبل از اندرولت: دما 68 و هات اسپات 110

دما بعد از اندرولت: دما 60 و هات اسپات 96

داخل گیم هم اگه اوکی بود فعلا خمیر عوض نمیکنم

ممنون بابت راهنمایی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...