رفتن به مطلب

مشورت خرید گرافیک

Recommended Posts

34 دقیقه قبل، PERSIAN GRIFFIN گفته است:

دم amd گرم واقعا ... با یک پردازنده ی ۶ هسته ای میشه همچین فریمی گرفت

یک سوال همینجوری به ذهنم رسید که میپرسم

شما درایور چیپست amd رو نصب کردید ؟ منظورم اونی هست که تو سایتشه نه اونی که خود آپدیت ویندوز اتوماتیک نصب میکنه

اگر نصب نکردید لطفا نصب کنید و ببینید اختلافی تو پرفورمنس ایجاد میکنه یا نه

https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/chipsets/am5/a620.html

چشم چک می کنم اگر نصب نکرده باشم انجام میدم و دوباره تست میکنم 

19 دقیقه قبل، lvlEhRaN گفته است:

الان اگه دقت کنید چون گرافیک بیشتر رفته زیر لود از 250 وات یه مقدار بیشتر داره واتیج میکشه . حدود 0.5 وات

کارتتون کارت خیلی خوبیه و دمای عالی هم داره .

برای بازی های فعلی و احتمالا بازی های نسل بعدی هم این کارت کاملا جوابه . این کارتها معمولا دوال بایوس هستند و میتونید از  بایوس سایلنت به بایوس  پرفورمنس سوییچ کنید اگه بخوایید عملکرد بهتری بگیرید .

یه سوال برای پیش اومده چرا داخل رزولیشن 4k با اینکه گرافیک به حداکثر لود خودش رسیده اما cpu کمتر از حالت 1080 زیر بار رفته و مصرف کمتری داره......

لینک به دیدگاه

• ارسال 54
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

3 ساعت قبل، mohsensoleymani220 گفته است:

یه سوال برای پیش اومده چرا داخل رزولیشن 4k با اینکه گرافیک به حداکثر لود خودش رسیده اما cpu کمتر از حالت 1080 زیر بار رفته و مصرف کمتری داره......

سوال خوبیه 

علتش بر میگرده به این که وقتی توی یک بازی رزولوشن رو میبری روی 4K ، باتلنک سیستم تغییر می کنه .

توی رزولوشن پایین تر مثل FHD کارت گرافیک خیلی سریع تر میتونه فریم ها رو رندر کنه چون پیکسل زیادی نداره برای پردازش گرافیکی !

این مسئله باعث میشه سرعت نهایی تولید فریم بیشتر به پرازنده مرکزی CPU وابسته بشه 

چون CPU باید محاسبات فیزیک، AI انمی ها ، مدیریت Draw Call و... رو به سی پی یو بده

اما توی رزولوشن بالا این مسئله فرق می کنه 

حجم پیکسل ها و بار پردازشی روی GPU خیلی بیشتره 

اینجا دیگه محدود کننده اصلی حالا GPU هست و نه CPU

چون جی پی یو وقت بیشتری برای رندر هر فریم لازم داره و سی پی یو عملا بیشتر منتظر درخواست های جی پی یو می مونه و کمتر تحت فشار قرارر میگیره و چون GPU دیرتر فریم ها رو تحویل میده >> CPU بعد از اینکه داده های درخواستی ره به گرافیک فرستاد باید صبر کنه تا GPU خالی بشه و تازه نوبت فریم بعدی برسه در نتیجه CPU عملا Idle بیشتری داره>> لود پایین تر

لینک به دیدگاه

30 دقیقه قبل، lvlEhRaN گفته است:

سوال خوبیه 

علتش بر میگرده به این که وقتی توی یک بازی رزولوشن رو میبری روی 4K ، باتلنک سیستم تغییر می کنه .

توی رزولوشن پایین تر مثل FHD کارت گرافیک خیلی سریع تر میتونه فریم ها رو رندر کنه چون پیکسل زیادی نداره برای پردازش گرافیکی !

این مسئله باعث میشه سرعت نهایی تولید فریم بیشتر به پرازنده مرکزی CPU وابسته بشه 

چون CPU باید محاسبات فیزیک، AI انمی ها ، مدیریت Draw Call و... رو به سی پی یو بده

اما توی رزولوشن بالا این مسئله فرق می کنه 

حجم پیکسل ها و بار پردازشی روی GPU خیلی بیشتره 

اینجا دیگه محدود کننده اصلی حالا GPU هست و نه CPU

چون جی پی یو وقت بیشتری برای رندر هر فریم لازم داره و سی پی یو عملا بیشتر منتظر درخواست های جی پی یو می مونه و کمتر تحت فشار قرارر میگیره و چون GPU دیرتر فریم ها رو تحویل میده >> CPU بعد از اینکه داده های درخواستی ره به گرافیک فرستاد باید صبر کنه تا GPU خالی بشه و تازه نوبت فریم بعدی برسه در نتیجه CPU عملا Idle بیشتری داره>> لود پایین تر

دقیقا چه قشنگ توضیح دادید...

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۶/۲۸ در 15:52، PERSIAN GRIFFIN گفته است:

دم amd گرم واقعا ... با یک پردازنده ی ۶ هسته ای میشه همچین فریمی گرفت

یک سوال همینجوری به ذهنم رسید که میپرسم

شما درایور چیپست amd رو نصب کردید ؟ منظورم اونی هست که تو سایتشه نه اونی که خود آپدیت ویندوز اتوماتیک نصب میکنه

اگر نصب نکردید لطفا نصب کنید و ببینید اختلافی تو پرفورمنس ایجاد میکنه یا نه

https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/chipsets/am5/a620.html

این کار رو انجام دادم نصب نکرده بودم الان که نصب کردم نمیتونم دقیق بگم اما احساس میکنم در حد ۳تا ۵ درصدی فریم بهتر شده ..

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، mohsensoleymani220 گفته است:

این کار رو انجام دادم نصب نکرده بودم الان که نصب کردم نمیتونم دقیق بگم اما احساس میکنم در حد ۳تا ۵ درصدی فریم بهتر شده ..

سعی کنید همیشه آپدیتش کنید ... حدودا هر 3-4 ماه یبار یه آپدیت میده amd

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...