رفتن به مطلب

LED loop و بوت نشدن

_Shayan_
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان

یک مادربرد z270f دارم که روی Boot loop مونده مطالق فیلم و بوت نمیشه و فقط با کلیر سیموس تصویر میده و خطای زیر رو میاره ، بایوس مادربرد رو هم آپدیت کردم چلی فایده ای نداشت ، قبل از این اتفاق تنها کاری که کردم این بود که فرکانس رم روی 3200 گذاشتم و بعد ریستارت این اتفاق افتاد .

IMG_20250913_202057_433.thumb.jpg.83cb2b4c8935a23eefdb19f4012d8a96.jpg

لینک فیلم :  https://uupload.ir/view/1757782500310_vcfi.mp4/

مشخصات سیستم

Asus ROG Z270F

G4400

2 عدد رم 8 گیگ توین موس

پاور 750 وات fsp

الان چیکار کنم ؟ هر نظری دارید لطفاً بفرمایید.

لینک به دیدگاه

این جور که از ویدیو پیداست. رمها رو در جای درستی قرار ندادید. اسلت a2 و b2 قرار بدید. الان سیستم یکی از رمهاتون رو میشناسه یا این که یک خشاب قرار دادید. سی پی یوی شما نمیتونه با فرکانس 3200 کار بکنه بر خلاف مادربرد. اگر با زدن f1 داخل بایوس رفت چک کنید فرکانس رم اوتو یا 2133 یا حداکثر 2400 باشه. کلیر سیموس رو چطور انجام میدید.

Memory_Slot_2of4_PjPNY3L.width-1000.format-webp.webp

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

از گرافیک آنبرد استفاده میکنی ؟ (اگه کارت گرافیک جدا داری خراب باشه اینجوری میشه) تصویر نمیده و چراغ بوت روشن میشه

پردازنده روی همین برد بوده یا بعدا اضافه شده ؟ البته کلیر سیموس کردید باید درست میشد

f1 میزنی میره داخل بایوس بعدش چی میشه ؟ درایوری که میخوای روش ویندوز بزنی یا داری فقط اونو وصل کن

لینک به دیدگاه

فیلم الان نگاه کردم رمها هم تک کاناله گذاشتی باید اسلات هم رنگ بزاری و معمولا روی اسلات های توسی قرار میگیره  (دقیقتر بخوای دفترچه مادربرد باید مطالعه بشه)

لینک به دیدگاه

بعد کلیر سیموس هم کلا بوت نمیشه؟

اول چک کن ک رمها رو اسلات a2 , b2 باشن

مموری کنترلر سری های پنتیوم معمولا ضعیف تر از سری core هستن. g4400 احتمالا بیشتر از 2600- 2800 استیبل کار نکنه پس فرکانس رم رو تو بایوس کم کن تا جایی ک استیبل بشه

لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، blooder گفته است:

این جور که از ویدیو پیداست. رمها رو در جای درستی قرار ندادید. اسلت a2 و b2 قرار بدید. الان سیستم یکی از رمهاتون رو میشناسه یا این که یک خشاب قرار دادید. سی پی یوی شما نمیتونه با فرکانس 3200 کار بکنه بر خلاف مادربرد. اگر با زدن f1 داخل بایوس رفت چک کنید فرکانس رم اوتو یا 2133 یا حداکثر 2400 باشه. کلیر سیموس رو چطور انجام میدید.

Memory_Slot_2of4_PjPNY3L.width-1000.format-webp.webp

خیر اون عکسی که قرار دادم مربوط به موقعی هستش که تک اسلت تست گرفتم . هر دو رم رو در a2 و b2 قرار دادم بودم و همینطور بود . کلیر سیموس هم دکمه پاور رو میزنم و باتری رو به مدت چند دقیقه بیرون میارم و دوباره جا میزنم .

11 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

از گرافیک آنبرد استفاده میکنی ؟ (اگه کارت گرافیک جدا داری خراب باشه اینجوری میشه) تصویر نمیده و چراغ بوت روشن میشه

پردازنده روی همین برد بوده یا بعدا اضافه شده ؟ البته کلیر سیموس کردید باید درست میشد

f1 میزنی میره داخل بایوس بعدش چی میشه ؟ درایوری که میخوای روش ویندوز بزنی یا داری فقط اونو وصل کن

بله از گرافیک آنبرد سیپیو استفاده میکنم ، بعدا اضافه شده . بعد از f1 میره داخل بایوس و همه چی عادی داخل بایوس . فقط هم ssd وصله 

6 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

فیلم الان نگاه کردم رمها هم تک کاناله گذاشتی باید اسلات هم رنگ بزاری و معمولا روی اسلات های توسی قرار میگیره  (دقیقتر بخوای دفترچه مادربرد باید مطالعه بشه)

اون عکس رو موقعی گرفتم که یکی از رم ها رو جدا کرده بودم ، همیشه روی a2 b2 میزارم 

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، αяιαиχ97 گفته است:

بعد کلیر سیموس هم کلا بوت نمیشه؟

اول چک کن ک رمها رو اسلات a2 , b2 باشن

مموری کنترلر سری های پنتیوم معمولا ضعیف تر از سری core هستن. g4400 احتمالا بیشتر از 2600- 2800 استیبل کار نکنه پس فرکانس رم رو تو بایوس کم کن تا جایی ک استیبل بشه

بعد از کلیرسیموس بازر بوق بوت میزنه و میره روی صفحه اون تصویری که گذاشتم و بعد f1 رو میزنی میری داخل بایوس و بعد بایوس هیچی ، اگه هم به زور خاموش کنی ( دکمه پاور و کیس ) و بعد روشن کنی هم بازم همینه . بعد کلیر سیموس فرکانس رم میره روی اتومات ( خودش روی 2133 میزاره )

لینک به دیدگاه

دوست عزیز از طریق جامپر کلیر سیموس کنید. اگر داخل بایوس وصال داد فرکانس رم رو روی اتو قرار بدید یا تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید. اس اس دی رو جدا کنید. شاید از اون باشه. ببینید اگر شما از طریق bclk اقدام به بالابردن کلاک سی پی یو یا فرکانس رم کرده باشید احتمال آسیب دیدن قطعات دیگه من جمله اس اس دی بسیار بالاست. گرفتن دکمه پاور به مدت چند ثانیه مخصوص ماربردهای گیگابایت هست. مادربردهای ایسوس وقتی نتونه با تغییرات مچ بشه بیشتر مواقع با کمی تاخیر خودکار روی تنظیمات دیفالت بالا میاد و شما باید تنظبمات رو به حالت قبل برگدونید. برای کلیر سیموس هم یا باید از جامپر اقدام کنید یا باطری رو در بیارید و دکمه پاور رو از پشت کیس در حالت آف قرار بدید و یک یا چند دقیقه صبر کنید و اینجا باید یک یا چند بار دکمه پاور جلوی کیس رو بزنید تا تخلیه الکتریسیته خازنها انجام بشه. به نظرم شما کلیر سیموس رو درست انجام نمیدید. اگر همه این کارها رو کردید و نشد باید برید دنبال جدا کردن  تک تک قطعات و بالا آوردن بدون اونها. ابتدا رمها رو جدا کنید و بدون رم بوت کنید. باید بوق ممتد بزنه. بعد خاموش کنید و مجدد جا بزنید.

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

بسیار متشکرم از دوستان عزیزی که کمک کردن ، مشکل با کلیر سیموس مجدد و 10 ثانیه گرفتن جامپر CLRTC و پشت سر هم زدن دکمه پاور بالاخره بعد از چند بار ریستارت بوت شد .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...