رفتن به مطلب

لایسنس ویندوز 10

mahdi24
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من ویندوز 10 به صورت کرکی استفاده میکردم و هر بار بعد از نصب خودکار بدون اینکه کاری کنم خودش اکتیو میشد 

الان میخوام ویندوز 10 غیر کرکی استفاده کنم و لایسنس اورجینال بگیرم برا همین از سایت مایکروسافت ویندوز 10 برداشتم و اون رو نصب کردم ولی بازم خودکار اکیتو کرده مثل اینکه اثرات اکتیو کرک قبلی مونده و اگه اشتباه نکنم روی مادربرد ذخیره شده 

من چه طور میتونم هر نوع لایسنس کرکی قبلی رو از کامپیوتر خودم به طور کامل حذف کنم ؟؟

لینک به دیدگاه

اگه به اکانت مایکروسافتت لوگین میکنی, خودش خودکار ویندوز را اکتیو خواهد کرد

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Elderado گفته است:

اگه به اکانت مایکروسافتت لوگین میکنی, خودش خودکار ویندوز را اکتیو خواهد کرد

ممنون از شما 
نه اکانت مایکروسافت ندارم ولی بعد از نصب ویندوز در اولین اتصال به اینترنت خودش اکتیو میکنه مثل اینکه لایسنس کرکی در واقع سخت افزار من رو لایسنس کرده به نظرتون اپدیت کردن بایوس و  در اوردن باتری مادربرد میتونه چنین اثرات کرک رو پاک کنه ؟

لینک به دیدگاه

همچین چیزی امکان نداره، یا لاگین به اکانت میکنید که از قبل لایسنس روش هست یا ویندوز اورجینال نصب نمیکنید و از قبل اکتیو هست. غیر از این دو حالت نمیشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...