رفتن به مطلب

مانیتور27اینچ 2k مستر تک بخرم؟

Recommended Posts

36 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

زبالست تجربه از نزدیک دارم
جی 5 گفتیم بگیر به پایش گیر داد یه دونه ایسوس تاف ips هم بود رنج 21 الان فکر کنم 25 اینا باشه

باید بودجه را افزایش بده یا از فروشگاهی خرید کنه و مقداری را بصورت قسطی پرداخت کنه که چیز درست حسابی بخره چون بعد از خریدن پشیمانی بی فایده هست

لینک به دیدگاه

40 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است:

زبالست تجربه از نزدیک دارم
جی 5 گفتیم بگیر به پایش گیر داد یه دونه ایسوس تاف ips هم بود رنج 21 الان فکر کنم 25 اینا باشه

والا بخدا منم موندم! دوستان این همه وقت برای راهنمایی میزارن ولی طرف تهش میره باز کار خودشو میکنه پس برای چی تاپیک میزنی و راهنمایی میخوای؟ 😂

لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است:

والا بخدا منم موندم! دوستان این همه وقت برای راهنمایی میزارن ولی طرف تهش میره باز کار خودشو میکنه پس برای چی تاپیک میزنی و راهنمایی میخوای؟ 😂

بخاطر گرانی هست تقصیر نداره هم جنس خوب میخواد هم بودجش کفاف نمیده ولی من جای ایشان باشم عجله نمیکنم یکم بیشتر پول جمع میکنم و جنس بهتری تهیه میکنم

خودم مانییتور دارم که برای فروش پیشنهاد کنم ولی چون TN هست و FHD و ایشان IPS 2K میخواد مانیتور MSI را پیشنهاد دادم که VA هست

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، Royal گفته است:

بخاطر گرانی هست تقصیر نداره هم جنس خوب میخواد هم بودجش کفاف نمیده ولی من جای ایشان باشم عجله نمیکنم یکم بیشتر پول جمع میکنم و جنس بهتری تهیه میکنم

خودم مانییتور دارم که برای فروش پیشنهاد کنم ولی چون TN هست و FHD و ایشان IPS 2K میخواد مانیتور MSI را پیشنهاد دادم که VA هست

برادر دیگه 3-4 تومن پولی نیست کسی که تا 18-19 بخواد چیزی بخره میتونه صد درصد 4-5 تومن هم روش بذاره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان برای مغازه میخوام مانیتور بگیرم و مغازه بشدت نور گیر هست 
الان یه سامسونگ قدیمی دارم با پنل VA مدل S24590 هست 
تقریبا توی روز بغیر محتوای ویندوز و پنجره ها که دیگه حداقل کاری هست که مانیتور می تونه انجام بده بدرد کار دیگه ایی نمیخوره 
بنظرتون انتخابی هست تا زیر 20 تومن 
توی سرما و گرما و گرد و خاک و رطوبت تحمل داشته باشه و همچنین فکر میکنم بیشتر از 120 هرتز هم اصلا بکارم نمیادش ولی دقت رنگ بالا نیاز هست 
بنظرتون از مانیتور های ProART چیز خوش قیمتی پیدا میشه ؟ دقت رنگشون مناسبه نسبت به مانیتور های معمولی و گیمینگ بازار؟
با سپاس 

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۸/۶ در 00:42، MSF_SE7EN گفته است:

تشکر از راهنمایی های بقیه دوستان و شما .

ببینید من پست اول هم گفتم بین این سه مدل فقط حالا بقیه مدل های مد نظرشون رو گفتن من با احترام به نظرشون ریجکت کردم به جز یک مدل اگر پایه آسانسوری بودی رَد خور نداشت که میگرفتمش اونم g5 بود.

الان هم این مورد رو گرفتم از کیفیتش راضی هستم بک لایت بلید نداره مشکی خیلی خوبی داره. یک گوشه مانیتور پیکسل سوخته داره که ممکنه هر برندی داشته باشه.

یک سری آپشن هاش غیر واقعی هست که علت ارزونی کاملا روشن هست. در ایران با این قیمت باید بسازیم بله اگر اروپا بود الان میبردمش دادگاه.

حالا این مورد رو اگر تعویض کردن برام که هیچی اگر مبلغو پس زدن یه 10 میلیونی میزارم روش دوباره مدل هایی که پیشنهاد شد رو برسی میکنم.

در ضمن بله با اعتبار 3 قسطه 15 میلیونی گرفتمش .

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

تشکر از راهنمایی های بقیه دوستان و شما .

ببینید من پست اول هم گفتم بین این سه مدل فقط حالا بقیه مدل های مد نظرشون رو گفتن من با احترام به نظرشون ریجکت کردم به جز یک مدل اگر پایه آسانسوری بودی رَد خور نداشت که میگرفتمش اونم g5 بود.

الان هم این مورد رو گرفتم از کیفیتش راضی هستم بک لایت بلید نداره مشکی خیلی خوبی داره. یک گوشه مانیتور پیکسل سوخته داره که ممکنه هر برندی داشته باشه.

یک سری آپشن هاش غیر واقعی هست که علت ارزونی کاملا روشن هست. در ایران با این قیمت باید بسازیم بله اگر اروپا بود الان میبردمش دادگاه.

حالا این مورد رو اگر تعویض کردن برام که هیچی اگر مبلغو پس زدن یه 10 میلیونی میزارم روش دوباره مدل هایی که پیشنهاد شد رو برسی میکنم.

در ضمن بله با اعتبار 3 قسطه 15 میلیونی گرفتمش .

بنظرم راضی بودن از انتخاب یه بحثه و انجام به بهترین انتخاب هم یه بحث دیگه. اینکه من از انتخابم راضی باشم و یا اینکه انتخاب درستی کرده باشم خیلی فرقه بینشون. انگار با ۵۰ میل بیشتر بهم پژو بدن بجای پراید و من بگم از همین پراید راضی هستم،یجا هم باید ببینی به ازای یک مقدار هزینه کمتر چند درصد کیفیت پایین تر گیرت میاد ،و ایا ارزش صرفه جویی و دردسر هاش رو داره یا نه... 

ویرایش شده توسط Grayli
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Grayli گفته است:

بنظرم راضی بودن از انتخاب یه بحثه و انجام به بهترین انتخاب هم یه بحث دیگه. اینکه من از انتخابم راضی باشم و یا اینکه انتخاب درستی کرده باشم خیلی فرقه بینشون. انگار با با ۵۰ میل بیشتر بهم پژو بدن بجای پراید و من بگم از همین پراید راضی هستم،یجا هم باید ببینی به ازای یک مقدار هزینه کمتر چند درصد کیفیت پایین تر گیرت میاد ،و ایا ارزش صرفه جویی و دردسر هاش رو داره یا نه... 

شما وقتی امتحان دارید کنکور یا هر چی.

میتونید بگید من صورت مسعله رو پاک میکنم یک سوال دیگه مطرح میکنم و به اون جواب میدم؟

اگر آره که من حرفی ندارم.

اگر نه! که باید تا الان همدیگرو درک کرده باشیم.

ارجاع به پست اول. با تشکر.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۴/۸/۷ در 01:07، MSF_SE7EN گفته است:

برادر دیگه 3-4 تومن پولی نیست کسی که تا 18-19 بخواد چیزی بخره میتونه صد درصد 4-5 تومن هم روش بذاره

برادر این حرف شما هم درست نیست بعضی وقتها پیش میاد یک فرد بودجه ای برای سیستم خریدن تایین می‌کنه

اما وقتی خرید شروع می‌کنه بخاطر گرانی یا به هر دلیلی بیشتر از توان مالی هزینه میشه  برای ۴ یا ۵ میلیون بیشتر باید یک ماه صبر کنه تا حقوق ماه بعدش براش واریز بشه

من خودم داشتم سیستم جمع میکردم همزمان همه چی شروع گران شدن کرد بودجه ای که برای خرید گرافیک گذاشته بودم دیگه کافی نبود مجبور شدم یک ماه صبر کنم با حقوق ماه بعدم خرید بزنم هرچند خیلی گرانتر

(همین حرف شمارو بهم زده بودن چند میلیون بیشتر هزینه کن گرافیک بخر،اما جیب وقتی خالی هست نمیشه یعنی نمیشه)

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

3254235353.jpg

دوست عزیز مبارک باشه . این مورد باید تعویض بشه چون شکستگی پنل هست و نه مشکل پیکسل

اگر بحث پلکسل هم باشه چون بیشتر از 5 تا پیکسل هست باز هم باید تعویض کنند و البته اگر زیر بار بروند

مشکل پیکسل را من در ملنیتورهای ASUS و Maya تجربه کردم. این مورد ترک خوردگی هستش باید موقع خرید تست میکردی

لینک به دیدگاه

19 دقیقه قبل، Royal گفته است:

دوست عزیز مبارک باشه . این مورد باید تعویض بشه چون شکستگی پنل هست و نه مشکل پیکسل

اگر بحث پلکسل هم باشه چون بیشتر از 5 تا پیکسل هست باز هم باید تعویض کنند و البته اگر زیر بار بروند

مشکل پیکسل را من در ملنیتورهای ASUS و Maya تجربه کردم. این مورد ترک خوردگی هستش باید موقع خرید تست میکردی

خرید آنلاین بوده و مرجوعی هم درخاست شده و تایید اولیه شده. جمعه قرار شده بیان ببرن.

ایراد فنی درج کردم . شکستکی و ... رو نمیدونم ولی با دقت برسی کردم پنل ضربه نخورده هر چی هست از داخل صورت گرفته و پیکسل ها از کار افتادن.

اولین مانیتور ایرانی که بک لایت بلید نداشت 🤣 ولی این شکلی مشکل داشت 😒

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، saeed0c گفته است:

خرید آنلاین بوده و مرجوعی هم درخاست شده و تایید اولیه شده. جمعه قرار شده بیان ببرن.

ایراد فنی درج کردم . شکستکی و ... رو نمیدونم ولی با دقت برسی کردم پنل ضربه نخورده هر چی هست از داخل صورت گرفته و پیکسل ها از کار افتادن.

اولین مانیتور ایرانی که بک لایت بلید نداشت 🤣 ولی این شکلی مشکل داشت 😒

در اثر فشار ترک خورده 

مانیتور ایرانی وجود نداره همشون ساخت چین هست فقط بدنه پلاستیکیش داخل تولید میشه و منتاژ میشه

که اون هم اگر موقع تولید پلیسه داشته باشه نتیجش میشه این که اون تیزی داخل با یک فشار کوچیک باعث ترک خوردن پنل شده

امیدوارم پس بگیرن

داخل بازار تصویرش را دیدم بد نیست ولی حرفه ای هم نیست خودم هم تصمیم گرفته بودم خرید کنم ولی مایا گرفتم اون هم کیفیتش خوب بود هنوز هم دارمش برای کارم خریدم که رو هم رفته 24 ساعت استفاده کردم و جمع کردم گزاشتم توی جعبش و دلم نیومد بفروشمش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...