رفتن به مطلب

کمک در مورد کاهش نویز خط Adsl

Arshia_m.d
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

بنده سرویس adsl مخابرات دارم و مودم روبه پریز تلفن وصل کردم ، از وضعیت سیمی که اومده به پریز واستون بگم ، از پست اومده از روی کابل برق رد شده ( بخاطر این که سیم شکم نده) و وارد تقسیم ساختمان شده که از کنار پنل فیوز های ساختمون رد میشه ، از توی تقسیم علاوه بر اتاق من ۲ تا اتاق دیگه سیمشون به سیم تلفن اصلی وصله

با این حال من :

SNR UP : 22.5

SNR DOWN : 7 

میگیرم.

حالا من میخام کابل تلفن بگیرم و مستقیم از پست بکشم تا پشت پنجره اتاق و به مودم وصل کنم ( اتاق من پنجره اش دقیقا سمت پست هست ) حدودی حساب کردم حدود ۴۰ متر سیم میخام کمتر یا بیشتر دقیق نمیدونم بالای دیوار پست هم قبلا میله بلند جوش دادیم که  سیم از توش رد میشه که ارتفا میخوره و میاد سمت ساختمون ، طبقه دوم هم هستم.

۲ تا سوال دارم 

1.من تاپیک های دیگه رو دیدم دوستان گفتن کابل کرمان 0.6 تمام مس بگیر ، از کجا میتونم تهیه کنم؟ قیمت دقیقش چنده متری؟ 

2. از کوچه یه کابل برق رد شده که بالا گفتم داستانش چیه ، اگه کابل رو بندازم روش یعنی از روش ردش کنم چقد نویز میندازه چون یکم فاصله زیاده سیم شکم میده ممکنه هم به دزدنش ،،،

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Arshia_m.d گفته است:

سلام 

بنده سرویس adsl مخابرات دارم و مودم روبه پریز تلفن وصل کردم ، از وضعیت سیمی که اومده به پریز واستون بگم ، از پست اومده از روی کابل برق رد شده ( بخاطر این که سیم شکم نده) و وارد تقسیم ساختمان شده که از کنار پنل فیوز های ساختمون رد میشه ، از توی تقسیم علاوه بر اتاق من ۲ تا اتاق دیگه سیمشون به سیم تلفن اصلی وصله

با این حال من :

SNR UP : 22.5

SNR DOWN : 7 

میگیرم.

حالا من میخام کابل تلفن بگیرم و مستقیم از پست بکشم تا پشت پنجره اتاق و به مودم وصل کنم ( اتاق من پنجره اش دقیقا سمت پست هست ) حدودی حساب کردم حدود ۴۰ متر سیم میخام کمتر یا بیشتر دقیق نمیدونم بالای دیوار پست هم قبلا میله بلند جوش دادیم که  سیم از توش رد میشه که ارتفا میخوره و میاد سمت ساختمون ، طبقه دوم هم هستم.

۲ تا سوال دارم 

1.من تاپیک های دیگه رو دیدم دوستان گفتن کابل کرمان 0.6 تمام مس بگیر ، از کجا میتونم تهیه کنم؟ قیمت دقیقش چنده متری؟ 

2. از کوچه یه کابل برق رد شده که بالا گفتم داستانش چیه ، اگه کابل رو بندازم روش یعنی از روش ردش کنم چقد نویز میندازه چون یکم فاصله زیاده سیم شکم میده ممکنه هم به دزدنش ،،،

سلام اگه به صورت موازی چند متر کنار کابل برق باشه نویز میگیره مثلا 5 متر کنار کابل برق توی یک خرطومی باشه تازه کابل شیلد دار هم هست که همون نویز هم نمیگیره 

به سر اتصالات خیلی توجه کن مثلا همینطوری یک دور بپیچی چسب بزنی با اینکه خوب گره بزنی و چسب بزنی خیلی تفاوت داره 

اول به نظرم یک مودم ببر بزن به قبل ساختمون تست کن snr و max rateو data rate و crc

اینا درست باشن 

میتونی سرعت خوبی بگیری اما نویز داشته باشی 

یا برعکس نویز نداشته باشی ولی سرعتت خوب نباشه 

crc باید 0 باشه

snr بالا 25 

max rate باید بدونی مخابرات برات چند محدود کرده 16000به بالا نوشت دیگه مهم نیست یعنی خوبه 

data rate هم باید اون حدود باشه 

در نهایت پینگ بگیر با 8.8.8.8 و دانلود هم چک کن اگه ok بود و با داخل ساختمون فرق داشت بعد سیم کشی کن 

اگر هم کابل شیلد دار گرفتی شیلدش رو حتما سعی کن اتصال بدی به شیلد کابل اصلی مخابرات دیگه خیلی اصولی میشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...