رفتن به مطلب

مشکل روشن شدن چراغdram زرد رنگ در مادربرد

Sina10
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

من کامپیوترم رو امروز اسمبل کردم و موقه ی روشن کردن سیستم روشن میشه اما تصویر نداره

چراغ دومی dram که زرد رنگ هستش روشن میشه و چند ثانیه هم روشن هست بعد یکباره خاموش میشه و تصویر ندارم

بایوس اپدیت کردم از طریق فلش بک

باتری مادربرد دراوردم

کابل هارو چک کردم

خنک کننده و سی پی رو چک کردم

گرافیک ده بار باز بسته کردم

رم هارو روی اسلایت های  مختلف تست کردم نشد که نشد که نشد. 

رمم پتریوت ۸ گیگ هست 5200 

مادربرد هم z890 tuf ASUs

لینک به دیدگاه

IMG_3957.thumb.jpeg.ec0f43a703323a31f15212335245a21a.jpeg

IMG_3957.jpeg

دوستان این پایه ها خم نشدن مشکل ندارن؟ گیج شدم واقعا 

ویرایش شده توسط Sina10
توضیحات ننوشتم
لینک به دیدگاه

سلام رم سازگار بوده و تهیه کردید؟ لیستش رو چک کردید که اصن رم سازگاره یا نه؟ 

لینک به دیدگاه

رم 8 gig patriot 5200. Cl 42

از فروشنده پرسیدم گفت سازگاره با مادربردت نمیدونم چیکار کنم. شهرستان هستم هیچ کسی هم نزدیک نیست که کمک کنه. 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Sina10 گفته است:

رم 8 gig patriot 5200. Cl 42

از فروشنده پرسیدم گفت سازگاره با مادربردت نمیدونم چیکار کنم. شهرستان هستم هیچ کسی هم نزدیک نیست که کمک کنه. 

عکس زیف که گذاشتی بنظر سالمه اگه پایه ها بهم بچسبه ممکنه این اتفاق بیوفته ولی این چسبیدن پایه توی نسل 1000و5000 کهam4بودن شایع بود البته شما اینتل هستی 

لینک به دیدگاه

سلام

در صورت امکان با رم دیگه تست کنید. اگه مقدور نیست رم رو پیش فروشنده ببرید تا اونجا تست کنه. میتونید اسلت رم رو هم تغییر بدید. یا یک بار بورد رو بدون رم روشن کنید ببینید بوق ممتد میزنه یا نه. در قطعات جدیدی چیز به نام سازگاری اصلا وجود نداره. یعنی حداقل بالا میاد و اگه قراره ناسازگار باشه با صفحه آبی مرگ مواجه خواهید شد. بردتون که استوک یا ریفرنیست. چون این مشکلات در بردهای ریفر بسیار شایع هست

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، blooder گفته است:

سلام

در صورت امکان با رم دیگه تست کنید. اگه مقدور نیست رم رو پیش فروشنده ببرید تا اونجا تست کنه. میتونید اسلت رم رو هم تغییر بدید. یا یک بار بورد رو بدون رم روشن کنید ببینید بوق ممتد میزنه یا نه. در قطعات جدیدی چیز به نام سازگاری اصلا وجود نداره. یعنی حداقل بالا میاد و اگه قراره ناسازگار باشه با صفحه آبی مرگ مواجه خواهید شد. بردتون که استوک یا ریفرنیست. چون این مشکلات در بردهای ریفر بسیار شایع هست

برد ریفر چیه؟ من همه جی رو نو انداختم تازه دیروز اسمبلش کردم  من شهرستانم دسترسی به رم دیگه ندارم که تست کنم 

کسی هم نیست راهنماییم کنه اینجا 

رم هارو توی تمام اسلات ها گذاشتم دونه دونه تست کردم اوکی نشد 

بایوس رو هم اپدیت کردم 

کیسی گرفتم بوق نداره 

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، mohammadhossein گفته است:

عکس زیف که گذاشتی بنظر سالمه اگه پایه ها بهم بچسبه ممکنه این اتفاق بیوفته ولی این چسبیدن پایه توی نسل 1000و5000 کهam4بودن شایع بود البته شما اینتل هستی 

الان مشکل به نظرتون چیه؟

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، Sina10 گفته است:

الان مشکل به نظرتون چیه؟

این مدل رم پاتریوت با مادربردهای سری 800 سازگار نیست.

لینک به دیدگاه

این رمهای اقتصادی پاتریوت فقط با مادربردهای سری 600 و 700 اینتل سازگاری دارند با مادربردهای AMD.

روی مادربردهای سری 800، حتما از رمهایی استفاده کنید که کف فرکانسی 6400 داشته باشند و غیر از پاتریوت باشند.

لینک به دیدگاه

همون طور که اقا آرمین فرمودند ؛ تو لیست ارایه شده توسط شرکت این نمونه رم در پشتیبانی مادربرد نیست .

Opera Snapshot_2025-12-27_013614_www.asus.com.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...