رفتن به مطلب

کمک فوری در مورد برق‌دار بودن کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان، من امروز میخواستم سیستم رو روشن کنم، طبق عادت یکی از دستام رو گذاشتم روی کیس که یهویی متوجه برق شدم و سریع دستم رو کشیدم، وقتی به اطراف کیس دست میزدم مشکلی نبود ولی قسمت بالایی کیس برق داشت که بعضی جاهاش شدید بود و حتی فازمتر میزدم بهش روشن میشد

بعد از اون قسمت پشت کیس که کابل‌ها وصل هست رو‌ تست کردم با فازمتر که دیدم چراغ فازمتر با بیشترین حالت ممکن روشن شده که من دیگه حتی جرئت نمیکنم با دست امتحان کنم!!!

نکته عجیب‌تر اینه که وقتی محافظ خاموش هم باشه باز هم قسمت پشت کیس برق داره (ولی با شدت کمتر) که این برام خیلی عجیب هست وقتی محافظ خاموش هست چرا باید برق رد بشه؟! گفتم شاید محافظ مشکل داشته باشه ولی وقتی با یه محافظ دیگه تست کردم همچنان مشکل پابرجا بود...

داخل اتاق با ۳ پریز مختلف تست کردم مشکل پابرجا بود، چون محافظم ۵ متری هست حتی از پریزهای بیرون از اتاق هم تست و باز هم مشکل داشت!!!

لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟ میترسم تو این گرونی آسیبی به سیستم برسه... مدل پاور هم fsp vita gd 750w gold هست.

لینک به دیدگاه

دوستان یک سوال دیگه ذهنم رو مشغول کرده که نمیدونم عادی هست یا نه... داخل هر پریز محافظ دوتا تیکه فلزی اومده بیرون که نمیدونم اتصال ارت هست یا برا محکم نگه‌داشتن دوشاخه... اونم وقتی فازمتر میزنم برق داره!!! چه وقتی محافظ روشن باشه چه وقتی خاموش باشه! فقط زمانی که کامل محافظ رو از برق میکشم دیگه برق نداره... آیا این طبیعیه؟! با چندتا پریز مختلف تست کردم همینطوری بود.

@ARMIN

ویرایش شده توسط mamad-pc
لینک به دیدگاه

سلام پشت پریز رو چک کنید ببینید کابل ارت وصل هست که به احتمال زیاد وصله و ارت ساختمان فاز داره حالا یا داخل ساختمان یک وسیله ای اتصال بدنه داره یک سره یا چاه ارت کار تخلیه بار الکتریکی رو انجام نمیده شما میتونید سیم ارت رو جدا کنید برای اون پریز 

حتما فیوز رو بزنید قبل انجام هر کاری و با خاموش کردن فیوز همچنان ارت برق داره و شاید خطرناک باشه بهتره حواست باشه به بدنت نخوره در نهایت جدا کردی چسب برق بزن بهش همینجوری ولش نکنی 

متاسفانه ارت رو اصولی انجام نمیدن بعضی وقتا اینطوری فاز میافته توش 

رنگ سیم ارت هم سبز و زرد باید باشه اما برق کار معلوم نیست شاید هر رنگی بزنه از پشت پریز مشخص هست 

برای آسیب رسیدن به وسیله هم ارت کارش اینه که دقیقا این اتفاق نیافته و عمر وسیله رو بالا ببره و خطر برق گرفتگی با اتصال بدنه رو از بین ببره 

اما این برعکسه 

لینک به دیدگاه

دوستان یه چیز عجیب و غریب، من دمپایی پلاستیکی پوشیدم حالا نه برق منو میگیره و نه چراغ فازمتر روشن میشه!!! میشه یکی به زبون ساده بهم توضیح بده چه اتفاقی داره میوفته؟!!!😐

همینکه دمپایی رو درمیارم دوباره برق دار میشه همه‌چی😐

ویرایش شده توسط mamad-pc
لینک به دیدگاه

آپدیت؛

بیشتر تست کردم وقتی دمپایی پوشیدم قسمتایی که برق ضعیفتر بود دیگه اصلا برق نداره مثلا با دمپایی دیگه بدنه کیس وقتی دست میزنم منو برق نمیگیره

قسمت فلزی پشت کیس که کابل‌ها وصل میشه برق خیلی شدیدتر هست یعنی چراغ فازمتر با شدت زیاد روشن میشه ولی وقتی دمپایی میپوشم چراغ فازمتر خیلی نورش کمتر میشه! 

الآن من چیکار کنم؟ نگران باشم یا نباشم؟ مشکلی برای سیستم پیش نمیاد؟

این مشکل تحقیق کردم هوش مصنوعی میگفت میتونه به خاطر رطوبت زمستون باشه، من تابستون مشکلی نداشتم چون استان بوشهر هستم و هوا گرمه اینجا ولی این ۲ روز خیلی بارون زد و دقیقا بعد از بارون این مشکل به‌وجود اومده!

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، mamad-pc گفته است:

دوستان یک سوال دیگه ذهنم رو مشغول کرده که نمیدونم عادی هست یا نه... داخل هر پریز محافظ دوتا تیکه فلزی اومده بیرون که نمیدونم اتصال ارت هست یا برا محکم نگه‌داشتن دوشاخه... اونم وقتی فازمتر میزنم برق داره!!! چه وقتی محافظ روشن باشه چه وقتی خاموش باشه! فقط زمانی که کامل محافظ رو از برق میکشم دیگه برق نداره... آیا این طبیعیه؟! با چندتا پریز مختلف تست کردم همینطوری بود.

اون قسمتی که میفرمایید برای ارت پریز هست یه جایی نشتی برق پیش اومده و جریان افتاده داخل ارت یا نول خونه ،شما بررسی داشته باشید ایا هر دوتا سوراخ پریز برق داره یا فقط یکیش به این صورت هست .

اون چندتا پریزی هم که تست کردید احتمالا همش باهم روی یه خط برق و کلید فیوز هست ، میتونید با پریز داخل پذیرایی مجدد تست بفرمایید ببینید مشکل پابرجا هست یاخیر.

3 ساعت قبل، mamad-pc گفته است:

دوستان یه چیز عجیب و غریب، من دمپایی پلاستیکی پوشیدم حالا نه برق منو میگیره و نه چراغ فازمتر روشن میشه!!! میشه یکی به زبون ساده بهم توضیح بده چه اتفاقی داره میوفته؟!!!😐

همینکه دمپایی رو درمیارم دوباره برق دار میشه همه‌چی😐

به دلیل این هست پتانسیل صفر ،زمین هست و زمانی که شما دست خودتون رو میزارید روی کیس چرخه مدار برق وصل میشه و جریان از بدن شما به زمین منتقل میشه و وقتی شما دمپایی پا میکنید باعث میشه مقاومت بدن شما بالا بره وجریان عبوری متوقف بشه .

میزان نشت جریان برگشتی از شبکه کمه بخاطر همین فیوز عمل نمیکنه ؛نیاز هست یه برقکار بررسی داشته باشه خونه شما رو .

لینک به دیدگاه

برقکار آوردید در کنارش یک فیوز جریان باقیمانده یا Rcd تک فاز تهیه کنید بدید براتون نصب کنند در تابلو برق که از اتفاقات بد درآیند برای افراد داخل منزل جلوگیری بشه.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

برقکار آوردید در کنارش یک فیوز جریان باقیمانده یا Rcd تک فاز تهیه کنید بدید براتون نصب کنند در تابلو برق که از اتفاقات بد درآیند برای افراد داخل منزل جلوگیری بشه.

دقیقا برقکار باید مشکل برق منزلشون رو حل کنه که با سیم ارث فازمتر روشن نشه.

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

دقیقا برقکار باید مشکل برق منزلشون رو حل کنه که با سیم ارث فازمتر روشن نشه.

5 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

ممنون بابت راهنمایی

الآن که بیشتر تست کردم یه مورد عجیب متوجه شدم، حتی وقتی دکمه پاور پشت کیس رو هم قطع میکنم بازم کیس برق داره!!! دکمه پاور سالمه چون سیستم روشن نمیشه و چراغ کابل lan هم خاموش میشه پس دکمه پاور مشکلی نداره... الآن موندم وقتی پاور خاموشه چرا باید بدنه‌ی کیس برق داشته باشه؟ این برق از کجا میاد؟! اصلا چرا مشکل دقیقا بعد از بارون شروع شد و قبلش هیچ مشکلی نبود؟!

تو اینترنت خیلی‌ها رو دیدم همچین مشکلی داشتن و نمیدونم تو این حالت سیستم روشن بشه خطری داره یا نه... بعضی‌ها میگفتن چندین سال همینطوری استفاده کردن و اوکی بوده!

متاسفانه اینجا هم که زندگی میکنم برقکار درست و حسابی نیست که واقعا وارد باشه، باید بپرسم بیینم کسی سر در میاره یا نه...

ویرایش شده توسط mamad-pc
لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، mamad-pc گفته است:

ممنون بابت راهنمایی

الآن که بیشتر تست کردم یه مورد عجیب متوجه شدم، حتی وقتی دکمه پاور پشت کیس رو هم قطع میکنم بازم کیس برق داره!!! دکمه پاور سالمه چون سیستم روشن نمیشه و چراغ کابل lan هم خاموش میشه پس دکمه پاور مشکلی نداره... الآن موندم وقتی پاور خاموشه چرا باید بدنه‌ی کیس برق داشته باشه؟ این برق از کجا میاد؟! اصلا چرا مشکل دقیقا بعد از بارون شروع شد و قبلش هیچ مشکلی نبود؟!

تو اینترنت خیلی‌ها رو دیدم همچین مشکلی داشتن و نمیدونم تو این حالت سیستم روشن بشه خطری داره یا نه... بعضی‌ها میگفتن چندین سال همینطوری استفاده کردن و اوکی بوده!

متاسفانه اینجا هم که زندگی میکنم برقکار درست و حسابی نیست که واقعا وارد باشه، باید بپرسم بیینم کسی سر در میاره یا نه...

در مورد موضوعی که میفرمایید به طور مشخص کلید پاور یا هر کلید دیگه ای فقط وظیفه قطع و وصل فاز رو داره ؛  نه نول شبکه، و اینکه خیلی مختصر بخوام توضیح بدم نول شبکه همون ارت شبکه هست و در ساختار شبکه این 2 بهم متصل هستند یا متصل میکنند؛شما الان جریان برگشتی در شبکه برق واحدتون دارید.

یه راهنمایی که میتونم داشته باشم این هست که کلید یا فیوز اصلی بعد از کنتور برق واحد  رو قطع کنید ببیند  با فازمتر شینه نول یا ارت داخل خونه  همچنان روشن میشه یاخیر اگر روشن شد مشکل از واحد شما نیست و مشکل از واحد های دیگه هست یا شبکه برق محله به مشکل خورده که باید به اداره برق گزارش بدید که مشکل رو رفع کنند .

بیشتر از این امکان راهنمایی نیست برای شما به سبب خطراتی که برای افراد بی اطلاع ممکن هست به وجود بیاد و گرنه با همون فاز متر خیلی کارا میشه کرد.

برای سیستم و تجهیزات الکترونیکی  ممکن هست باعث سوختنشون بشه ،شرایط برای همه یکسان نیست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود
یه راهکار ساده میگم بهتون که یه تعمیر کار یخچال یه بار بهم یاد داد. وقتی چیزی برق داره، کافیه دو شاخه رو توی پریز برعکس بزنید، ینی جای فاز و نول برعکس بشه، 99 درصد مشکل حل میشه. اینکه دکمه پاور هم میزنید هنوز برق داره، دلیلش اینه که اون دکمه فقط یکی از سیم ها رو قطع میکنه و اگه اونی که هنوز وصله، فاز باشه، برق داره همچنان کیس.

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود
یه راهکار ساده میگم بهتون که یه تعمیر کار یخچال یه بار بهم یاد داد. وقتی چیزی برق داره، کافیه دو شاخه رو توی پریز برعکس بزنید، ینی جای فاز و نول برعکس بشه، 99 درصد مشکل حل میشه. اینکه دکمه پاور هم میزنید هنوز برق داره، دلیلش اینه که اون دکمه فقط یکی از سیم ها رو قطع میکنه و اگه اونی که هنوز وصله، فاز باشه، برق داره همچنان کیس.

باسلام و درود 

مشکل ایشون از اون مورد نیست کلا قسمت ارت پریز برق داره و هرکاریش کنی باز وضعیت مثل الان خواهد بود.

لینک به دیدگاه

30 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

اتفاقا اینو تست کرده بودم ولی فایده‌ای نداشت...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
27 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

باسلام و درود 

مشکل ایشون از اون مورد نیست کلا قسمت ارت پریز برق داره و هرکاریش کنی باز وضعیت مثل الان خواهد بود.

بله الان دیدم منم.
خب یه موردی، خونه آیا ارت داره؟ چیزی که من فهمیدم محافظ ارت داره و ارت های محافظ برق دارن. الان مشخصه که مشکل از محافظه و اتصالی داره از داخلش

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

بله الان دیدم منم.
خب یه موردی، خونه آیا ارت داره؟ چیزی که من فهمیدم محافظ ارت داره و ارت های محافظ برق دارن. الان مشخصه که مشکل از محافظه و اتصالی داره از داخلش

اینکه خونه ارت داره یا نه واقعا اطلاعی ندارم چون تو این مورد هیچگونه تخصصی ندارم، مشکل نمیشه گفت از محافظ هست چون با یه محافظ دیگه هم تست کردم دوباره بدنه کیس برق داره! حتی مستقیم هم به پریز برق وصل کردم بازم مشکل پابرجا بود

سیستم قدیمی هم با ۲ محافظ تست کردم با هر دو دقیقا همین مشکل رو داشت...

ویرایش شده توسط mamad-pc
لینک به دیدگاه

دوستانِ اهل فن یه سوال

داخل آشپزخونه یه کتری برقی داریم وقتی با فازمتر میزنم بهش چراغش روشن میشه ولی وقتی با دست میزنم بهش هیچ برقی احساس نمیکنم! دلیلش چیه؟

لینک به دیدگاه

بهترین کار دادن ارت به کیس هست از پنجره یا میله ارت

میتونی به زیرانداز عایق بزاری زیر پات تا برق نگیرت

شما کیس هم از برق بکشی چون مانیتور بهش وصله بازم احتمال برق گرفتگی هست

کتری و هیترها و موتور های سیم پیچ برق القایی دارن عادیه

لینک به دیدگاه

سلام مجدد خدمت دوستان

من با برقکار صحبت کردم ولی به نتیجه‌ای نرسیدم متاسفانه اینجا برقکاری که واقعا وارد باشه نیست..

برای همین خودم دست به کار شدم و مثل آموزش‌هایی که تو اینترنت دیدم برای کامپیوتر ارت درست کردم یعنی یه سر سیم رو به پیچ کیس وصل کردم و یه سر دیگه رو به پیچ دستگیره پنجره وصل کردم! الآن دیگه سیستم هیچ برقی نداره و با فازمتر هم تست کردم چراغش اصلا رو نمیشه

حالا سوال من اینه، آیا این کار منطقی هست؟ میتونه جلوی آسیب به سیستم رو بگیره یا همین کاری که انجام دادم خطرات دیگه‌ای داره؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شبکه در حالت عادی هیچ مشکلی نداره

دو حالت داره یا اینکه واحد خودتون فاز روی نول افتاده

یا اینکه تو منطقه شما یک ساخمانی کار غیرقانونی انجام داده و داره نوازش اساسی به وسائل منزل میده

اینکه به چارچوب فلزی پنجره یا شیر شوفاژ وصل کنید شاید برق گرفتگی موردی شما رو حل بکنه ولی وسائل منزل رو داره نوازش میکنه

تنها راهش هم زدن چاه ارث هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...