رفتن به مطلب

پاورچی بردارم؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

من برای یه سیستم باپردازنده ای ام دی 5200+بامادربوردی که گرافیک آنبوردداره(ati3200)چه پاوری بردارم بهتره؟آگه توان پاوربالا باشه مثلا600وات برای سیستم ضررداره یا باعث کارایی بهتراون میشه؟

لطفایه پاورمعرفی کنین که درآینده بتونه یه فنوم چهارهسته ای ویه گرافیک رادون مثلا 4850روساپورت کنه.بودجه هم 60تا70تومن.

ممنون از همه دوستان....علی یارتون

جناب حسینی عزیزضمن خسته نباشی میخواستم قیمت پاورهای معرفی شده راهم بفرمایین.ممنون

لینک به دیدگاه

سلام دوستان.

من برای یه سیستم باپردازنده ای ام دی 5200+بامادربوردی که گرافیک آنبوردداره(ati3200)چه پاوری بردارم بهتره؟آگه توان پاوربالا باشه مثلا600وات برای سیستم ضررداره یا باعث کارایی بهتراون میشه؟

لطفایه پاورمعرفی کنین که درآینده بتونه یه فنوم چهارهسته ای ویه گرافیک رادون مثلا 4850روساپورت کنه.بودجه هم 60تا70تومن.

ممنون از همه دوستان....علی یارتون

جناب حسینی عزیزضمن خسته نباشی میخواستم قیمت پاورهای معرفی شده راهم بفرمایین.ممنون

سلام

تو این رنج میتونید این چند مدل رو در نظر بگیرید:

1-Thermaltake 500W Active که قیمتش حدود 70-75 هستش.

2-NZXT PP600W که قیمتش حدودا 75 تومنه.

3-Cooler Master 600W Passive که اینم حدود 75 تومنه.

همشون هم اون سیستم مورد نظر شما رو جواب میدن و از نظر بازدهی همشون تو یه سطح هستن.توان پاور هم بیشتر از حد مورد نیاز باشه مشکل ایجاد نمیکنه.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز خوب هستید من هم یک پاور Cooler Master 600W Passiveرو به شما پیشنهاد میدم مثل اقا رضا زیر این یعنی 500 نگیر مخصوصآ برای اینکه یک 4850 بعدآ می خواهید بردارید و یک پردازنده فنوم ! ولی اگر برای الان یعنی همین قطعات فعلی 400 وات هم بسه!

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...