رفتن به مطلب

فروش یک سیستم غول...

Recommended Posts

من کل سیستم را بدون گرافیک میخرم

قیمت گرافیک هم شما کم کن به قول خودتون 1700 کم کن

شما دبه در آوردی قیمت را بالا بردی

قیمت دلار هم می آید پایین لایون هم قیمت ها را پلیین آورده

من 2 میلیون کل قطعات را می خرم

منظور از دبه در آوردن شما نبودین موقعی که دلار بالای 3 تومان بود گرافیک به 1و700 رسید و موقعی که دلار به بالای 4و 5 تومان رفت قیمت این گرافیک بالای 2 تومان بود. شما اگه خریدار بودین اولین پستی که زدین براتون پیغام میدادم جواب میدادین الان اومدین... اگه خریداری با قیمتی که نوشتم بسمالله اگه نه خواهشا قیمت الکی ندین توی پست اول گفتم یزر قیمت پایه نمیدم مجبور که نیستم دارم زیر قیمت دست دوم بازار میفروشم.

صبر کنید تا قیمت ها پایین بیاد برین نو خرید کنید ، البته شتر در خواب بیند پنبه دانه ما که از بازاریا و اصناف و با تجربه ها ساول کردیم یه چیز دیگه گفتن نمیشه توی تایپیک بحث کرد چون خلاف قوانین هست در هر صورت آینده رو اگه خدا بخواد خواهیم دید....

با تشکر

لینک به دیدگاه

با عرض معذرت

دوست عزیزمون درست میفرمایند قیمت اس اس دی بالا نرفته بلکه پایین هم اومده

الان شما با 280 تومن CORSAIR FORCE GT 90 میتونید بگیرید

سلام

هارد رو توی گرانی خریدم و سیستم رو قسطی گرفتم بالا در اومد نهایتا کسی با قیمت پایه نخواست نمیفروشم چون میدونم روز های آینده بالاتر از قیمت پایه مشتری براش پیدا میشه، چند هفته دیگه بازار از قطعه خالی میشه وارداتی هم که نداریم دلار هم که میخواد بالا بره بعد اونایی که امروز خرید نکردن پشیمون میشم دقیقا مثل هفته ها و ماه های قبل که کسی خرید نکرد به امید این که قیمت بیاد پایین اما نیومد که هیچ بالاتر هم رفت این روال خیلی وقته و به این زودیا تمومی نداره در هر صورت از ما گفتن بود.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...