رفتن به مطلب

ساپرت رم بالا 2000

AmirMahmood
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان

دوستان یه سوال مادربرد من Asus P8Z77-V است . وقتی که رمی با باس 2400 میزارم روش تصویر نمیده و یا تصویر میده و بعد چند دقیقه خاموش میشه . سر تنظیم تایمیگ رفتم پیش اقای حسینی و از شانس خوب ما بهترین اورکلاکر های ایران هم اونجا بودم منظور اقای پوریا و فرجام و بهزاد . اونا هم هر کاری کردن نتونستن اینو استیبل کنن .

فردا بلندش کردم بردم گارانتی . یارو برگشته زول زده تو چشام و میگه این مادربرد شما رم هاتونو ساپرت نمیکنه (تو سایت خود ایسوس گفته می کنه) بهش میگم تو سایت ایسوس که نوشته می کنه . بعد یارو میگه خوب اون چرت نوشته و مادربرد شما همچین ساپرتی رو نمی تونه بکنه .

حالا سوالم اینکه مگه میشه یه مادربرد که خود شرکت ادعا کرده تا 2600 رم رو ساپرت میکنه و CPu هم 3770k هست پاورم هم 785 گرین این ساپرت نکنه ؟؟؟؟؟

(خودم احتمال میدم که مادر برد مشکل داره وباید تعویض شه چون ار همون اولش هم igpu سی پی یو کار نمیکرد و وقتی بردم اونجا اونا گفتن فقط تعمیر و تعویض نداریم)

ممنون میشم راهنمایییم کنیم.

ویرایش شده توسط MZG
لینک به دیدگاه

سلام

بله مادربورد ساپورت میکنه ولی رم شما 2400 رو ساپورت نمی کنه فقط تا 1600(با توجه به امضا شما)

مشخصات رم شما

http://www.corsair.c...3m4a1600c9.html

با این رم که ساپورت میکنه مقایسه کنید

G.SKILL Dual Channel 2400-(2x4GB)8GB Trident-X F3-2400C10D-8GTX

http://www.gskill.co...s.php?index=511

در ضمن اگه رم شما هم 2400 ساپرت کنه پایدار کردن سیستم دوباره یه دردسر دیگه داره که منم با هاش مشکل دارم و بیخیالش شدم

ویرایش شده توسط vzsoft
لینک به دیدگاه

اینجا که نوشته پشتیبانی میکنه .

4 x DIMM, Max. 32GB, DDR3 2600(O.C.)/2400(O.C.)/2200(O.C.)/2133(O.C.)/2000(O.C.)/1866(O.C.)/1800(O.C.)/1600/1333 MHz Non-ECC, Un-buffered Memory

Dual Channel Memory Architecture

Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز شما مدل رمت ( کل سیستم بهتر ) رو هم بنویس تا بهتر راهنمایی بشی...!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سیستم اینه :

cpu : 3770k

mb: asus p8z77-v

ram : patriot viper extrim 2400 4*4

power : green 785

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ابتدا وارد بایوس بشید فرکانس رو روی 2400 ست کنید بصورت دستی و همینطور تایمینگ رو روی 11-11-11-30 و ولتاژ رو هم روی 1.65 بذارید.

اگر بالا اومد و تست MEMtest رو تا 250 درصد کاور داد و ارور نگرفت که عالی ولی اگر بالا نیومد و یا بالا اومد و استیبل نبود دوتا از رمها رو از داخل اسلات مشکی در بیارید و دوتای داخل آبی ها رو بذارید باشه و سپس مجدد تست کنید.

موفق باشید

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

بهش میگم تو سایت ایسوس که نوشته می کنه . بعد یارو میگه خوب اون چرت نوشته و مادربرد شما همچین ساپرتی رو نمی تونه بکنه .

اگر میشد قید مادربرد رو زد باید مادربرد رو میکردی تو حلقش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان خبر بد

با کلی دعوا بلاخره توستیم راضی شون کنیم که که جلو خودمون رو یه نو از همین مدل تست کنن . اونا هم تست کردن و باز هم همین مشکل پا برجا بود . ما که دیگه از قید این مادربرد زدیم می خوام یه asus z77 sabertooth بگیرم . دوستان به نطرتون این مادربرد خوبه و می تونه همه رم های منو تو باس 2400 ساپرت کنه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

ابتدا وارد بایوس بشید فرکانس رو روی 2400 ست کنید بصورت دستی و همینطور تایمینگ رو روی 11-11-11-30 و ولتاژ رو هم روی 1.65 بذارید.

اگر بالا اومد و تست MEMtest رو تا 250 درصد کاور داد و ارور نگرفت که عالی ولی اگر بالا نیومد و یا بالا اومد و استیبل نبود دوتا از رمها رو از داخل اسلات مشکی در بیارید و دوتای داخل آبی ها رو بذارید باشه و سپس مجدد تست کنید.

موفق باشید

سلام

از اینکه می خواستین منو راهنمایی کنین ممنون ولی تو اول پست نوشته بودم که توسط بهترین اورکلاکر های ایران تنظیم ولتاژ و تایمینگ شده . حتی رو یه ماژول هم استیبل نشد

ویرایش شده توسط MZG
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا بیا رمهاتو من میخرم .

ای اقا بزار کفن مادربرد خشک بشه بعد واسه بازماندگانش نقشه بکشین :دی

سرم بره رم هارو نمی دم خیای دوسشون دارم هم خوشکل و هم و هم باکیفیت . برای همین قصد فروششونو ندارم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

از اینکه می خواستین منو راهنمایی کنین ممنون ولی تو اول پست نوشته بودم که توسط بهترین اورکلاکر های ایران تنظیم ولتاژ و تایمینگ شده . حتی رو یه ماژول هم استیبل نشد

اوه اوه من فقط اولش رو خوندم.

دست چه اساتیدی هم بهش خورده و جواب نداده باید مین رو مینداختی دور ولی خواستی بندازی دور بگو کجا میندازی خودم برم سراغش :lol:

لینک به دیدگاه

این روش امتحان کن

Set XMP mode

CPU ratio to 40

In Advanced/CPU Config/CPU power management

Disable turbo mode

Disable spread spectrum

Digi plus power:

CPU load line calibration medium

CPU Current Capability 110%

Dram current capability 110%

VCCSA 1.0125V

VCCIO 1.150V

اگه روش بالا جواب نداد این ولتاژ هم با تنضیمات بالا تست کن

DRAM Voltage 1.75

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این روش امتحان کن

Set XMP mode

CPU ratio to 40

Disable turbo mode

Disable spread spectrum

Digi plus power:

VCCSA 1.0125V

VCCIO 1.150V

DRAM Voltage 1.75

ممنون ولی جواب نداد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این روش امتحان کن

Set XMP mode

CPU ratio to 40

Disable turbo mode

Disable spread spectrum

Digi plus power:

VCCSA 1.0125V

VCCIO 1.150V

DRAM Voltage 1.75

آقا ولتاژ 1.75 رم به نظرتون برای آیوی بریج ها یکم زیاد نیست !!؟؟

همینطور IO و SA با این ولتاژ ها برای کار در طولانی مدت و 24/7 مناسب نیست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا بزار اول استیبل بشه طولانی مدت بخوره تو سرم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز،

اگر قصد فروش مادربرد خودت رو کردی یه قیمت هم برای من پ . خ کن. شاید وسعم رسید. :)

ویرایش شده توسط Armin2012
لینک به دیدگاه

اگر میشد قید مادربرد رو زد باید مادربرد رو میکردی تو حلقش.

موافقم...I agree 100%

لینک به دیدگاه

در حالت معمولی زیاده و لی نه در حالت Over

به این صفحه یه سر بزن

Memory Overclocking Guide for Intel Ivy Bridge platform

http://www.overclockers.com/memory-overclocking-guide-ivy-bridge

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب بود ولی این ولتاژ ها برای همه نیست.

والا ولتاژ رو برای رم تا 1.9 برای پاورچیپ ها و تا 2 ولت مثلا برای مایکرون و الپیدا بالا بردن برای بهترین تایمینگ و بیشترین فرکانس ولی زیر LN2 از طرفی مموری کنترلر پردازنده با این ولتاز چه اتفاقی میفته براش!یادمه سندی ها بالای 1.65 خیلی حساس بودند و سریع مموری کنترلرشون آسیب می دید!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان خبر بد

با کلی دعوا بلاخره توستیم راضی شون کنیم که که جلو خودمون رو یه نو از همین مدل تست کنن . اونا هم تست کردن و باز هم همین مشکل پا برجا بود . ما که دیگه از قید این مادربرد زدیم می خوام یه asus z77 sabertooth بگیرم . دوستان به نطرتون این مادربرد خوبه و می تونه همه رم های منو(4تا 4گیگ9) تو باس 2400 ساپرت کنه ؟

دوستان کسی نبود جواب بده؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان کسی نبود جواب بده؟

والا رو کاغذ که این توانایی رو داره و مین قبلیتون هم داشته ولی در عمل نمیشه به یقین نظر داد!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا رو کاغذ که این توانایی رو داره و مین قبلیتون هم داشته ولی در عمل نمیشه به یقین نظر داد!

ممنون که جواب دادین . شما کسی رو سراغ نداری که امتحان کرده باشه؟

ویرایش شده توسط MZG
لینک به دیدگاه

با توجه به تست پایین مشکل شما فکر کنم از رم باشه

Ivy Bridge + Z77/Z75 @ DDR3 2400MHz Testing Procedure

For 3rd generation Intel core processors (Ivy Bridge) paired with Z77/Z75 Chipset.

Follow the steps below to test for whether the CPU is capable of overclocking memory module to 2400MHz:

1. Turn off main power supply and clear CMOS settings with jumper, or enter BIOS and “Load Optimal Default” (refer to motherboard manual).

2. Restart the computer and enter BIOS. With the CPU at stock speed, enable XMP Profile 1. Save settings and restart computer.

If unable to POST, screen is blank, BIOS Debug LED shows error code, or unable to complete booting process, please continue to step 3.

3. Enter BIOS and change the values of the following settings: CPU Voltage: 1.3V, VTT Voltage: 1.15V, VCCSA Voltage: 1.10V, DRAM Voltage: 1.75V. Save settings and restart computer.

If unable to POST, screen is blank, BIOS Debug LED shows error code, or unable to complete booting process, please continue to step 4.

4. Enter BIOS and “Load Optimal Default”. Enable XMP Profile 1, and then change DRAM frequency to 2133MHz.

If unable to POST or boot --> Possible defective memory module. Send memory kit back to waranty

If able to POST or boot --> Very likely CPU is not capable of overclocking memory module to 2400MHz.

لینک به دیدگاه

من یه سوال واسم پیش اومد مگه اسلات های آبی و مشکی رم فرق دارن؟ چه فرقی دارند؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...