رفتن به مطلب

عکس اعضا فروم لیون

سعید حسینی
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

آقای حسینی یه پیشنهاد دارم براتون این تاپیک رو قفل کنید اینا دست از سرتون بر نمیدارن ~x(

دیگه کسی عکس نمیزاره داستان شده بحث در مورد شما:D

البته من عكسم رو ميزارم تا اونوقت قفلش نكنيد ها !!!

اگه گفتيد چه شكلي هستم؟:)

لینک به دیدگاه

اينم هميجوري واسه خندوندن دوستان !!! :)

2x53u9l4y2ua1e9hbd8.jpg

ماشا الله....خوش قيافه ايي....عجب هيكلي.....ماشا الله....

لینک به دیدگاه

با سلام

محمد جان فکر کنم با گوشی خودت عکس رو گرفتی ، عجب دوربینی داره واقعا عالیه به این میگن گوشی :) :D ~x(

شوخی کردم محمد جان به دل نگیری ولی ایول به قیافه

من قبلا گزاشتم ولی چون فروم یه بار به 50 روز قبل برگشت پاک شد حالا دوباره میزارم

فعلا

لینک به دیدگاه

این هم من

عکس مربوط میشه به نمایشگاه الکامپ همین امسال که البته دوستان بنده رو دیدن و فقط باعث رنجش خاطرشون میشه

i10321_DSC.JPG

لینک به دیدگاه

رضا دامينيتر عکس خودت بگذار~x(

~x(:):-w:-w:-w:-w

آره دیگه نوبتی هم باشه نوبت گیر دادن به منه آخه عکس منو میخوای چیکار :D?

لینک به دیدگاه

همه گذاشتن،تازه تو همون اوّلا بايد ميگذاشتی،نميتونی در بری:)

باشه میگردم یه عکس پیدا میکنم و میزارم :D

لینک به دیدگاه

درود

به همه دوستان . بابا به هم گیر ندید . هومن جان عکستو دیدم به یاد یکی از دوستان بچگیم افتادم و این باعث شد که همین الان باهاش تماس بگیریم و احوالشو بپرسم .

لینک به دیدگاه

والّا من که سياهی در صورت محمود جان مشاهده نکردم احتملا منظور ايشان سياهی درون کيس بوده! محمد جان هم که هيکل فيتنس خوب و احتياج به باشگاه رفتن هم ندارن،علی جان هم که بنظر من قيافه اصيل ايرانی دارند و خوش تيپ تر از آقای مثال زده هستند،فکر کنم پست های ايشان اگر حذف بشن بحث تاپيک طبق رول پيشين ادامه پيدا کنه

لینک به دیدگاه

درود

به همه دوستان . بابا به هم گیر ندید . هومن جان عکستو دیدم به یاد یکی از دوستان بچگیم افتادم و این باعث شد که همین الان باهاش تماس بگیریم و احوالشو بپرسم .

اختيار داريد شما جاي برادر بزرگ من هستيد

همين كه اينقدر قيافه ي بريخت من به شما كمك كرده خوشحالم

لینک به دیدگاه

اختيار داريد شما جاي برادر بزرگ من هستيد

همين كه اينقدر قيافه ي بريخت من به شما كمك كرده خوشحالم

صميمانه در گذشت عموي شما رو بازهم تسليت عرض ميكنم و همين الان براي شادي روحش فاتحه اي خواندم:)(

لینک به دیدگاه

درود

با سلام

قدیما یه نفر پست بر خلاف نظر یه مدیر میداد بن میشد اما حالا رسما دارن توهین میکنن ولی هیچ خبری نیست حتما دیگران هم باید مدیر باشن . آخه من که این طرف رو نمیشناسم برای چی باید چنین چیزی رو بپزیرم اگر رضا یا رضا مقدم به من یا دوستان به این صورت صحبت میکردن تازه خوشحال هم میشدیم چون دوستان ما هستن و برای شوخی میگن ولی کسی که سه تا پست داده و توی هر سه پست خودش به دیگران توهین کرده نباید حداقل پستهاش پاک بشه ما نمیخوایم طرف بن بشه ولی پستهای بی ربطش رو که میشه پاک کرد .

والّا من که سياهی در صورت محمود جان مشاهده نکردم احتملا منظور ايشان سياهی درون کيس بوده! محمد جان هم که هيکل فيتنس خوب و احتياج به باشگاه رفتن هم ندارن،علی جان هم که بنظر من قيافه اصيل ايرانی دارند و خوش تيپ تر از آقای مثال زده هستند،فکر کنم پست های ايشان اگر حذف بشن بحث تاپيک طبق رول پيشين ادامه پيدا کنه

شما لطف دارین

با تشکر

لینک به دیدگاه

خوب علیرضا حق با شماست و باید بیشتر بررسی کنم . گار اینطور باشه که شما میگید و ادامه پیدا کنه حتما برخورد میشه و مسئله بعدی اینکه در این فروم مدیر و سایر کاربران نداره و هر کسی به کسی توهینی کنه حتما برخورد میشه .

در اینجا میخوام که در این مورد اگر ممکنه دیگه بحثی نشه .

لینک به دیدگاه

بابا من باشگاه نميرم كه !!! البته هرروز حدود 3 الي 4 كيلومتر پياده روي ميكنم . راستي هيكلم خوبه ؟؟؟ خودم اينطور فكر نميكنم !!! :)

ویرایش شده توسط MoHaMaD
لینک به دیدگاه

در اینجا میخوام که در این مورد اگر ممکنه دیگه بحثی نشه .

منم با صحبت آقا سعيد موافقم . بهتره كه ديگه ادامه نديد !!!

عيب نداره . اين دفعه اين دوستمون رو ببخشيد . من كه از ايشون دل گير نشدم !!!

لینک به دیدگاه

سلام ! پس عکس بقیه کو ؟ دوستانی همچون اقا رضا دومینیتور / مستر پی سی / ارمان / امید / ! اقا منتظر عکس هاتون هستیم ! من یکی که از دیدن عکس های دوستان واقعا لذت بردم ! عکس سعید اقا با اون پرنده ای که زده بودند که حرف نداشت ! عکس سایر دوستان همچون ارش عطاری ( اقا من توی یاهو اشتباهی میخوندم ارش اتاری و تازه افتاد ) :D و علی اقا و محمد و هومن عزیز که هر سه خیلی خوش تیپ بودن ! علی اقا که حرف ندارن !

در ضمن هومن جان شیکسته نستعلیق نکنید ! تیپ خاص و خیلی باحالی دارید ! محمد خانم بهتره بجای پیاده روی یه فکر اساسی بکنند ! درسته که در حال حاضر هیکل ورزشکاری دارن ولی خیلی مطمئن نباشن که همیشه اوضاع به همین منوال خواهد موند و پیشنهاد میکنم دویدن رو فراموش نکنند و اگه واقعا به پیاده روی علاقه دارند ! حداقلش کوه نوردی رو در پیش بگیرند ! البته در کنار دویدن ! :) نمیدونم کسی رو از قلم انداختم یا نه ولی خب خلاصش این که با تریپ همتون حال کردم و منتظر عکس های سایر دوستان هستم !

در ضمن جناب اقا رضا دومینیتور ما همچنان منتظر اون عکسی که قرار بود پیدا کنید هستیم ! :cool:

دوستان اگه بخودم اجازه اظهار نظر دادم معذرت ولی خب بدلیل بالاتر بودن سنم نسبت به شما ! ایرادی ندیدم ! ~x(

دوستدار همتون / فرامرز ~x(

لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان بعضی از پست های این تاپیک به دلیل بی احترامی به دوستان سایت پاک شد.بنده شخصا از دوستانی که بابت مسایل پیش آمده ناراحت شدند عذر خواهی میطلبم.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

آقای رضا خان دامينيتر تا 3 ميشمرم عکست گذاشتيا ! اميد خان ،بقيه دوستان.... بجنبين

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...