رفتن به مطلب

کمک در اورکلاک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من یه sapphire 6970 مرجع دارم که میخوام اور کنمش

ویندوزم 8 هست

اومدم با trixx v4.3 اور کنم فرکانس رو که بردم بالا تصویر تو دسکتاپ میپرید وکج و کنجل میشد ولی تو تست مشکلی نبود وقتی ولتاژ رو زیاد کردم توی furmark و HWmonitor می زد ولتاژ فرقی نکرده

با msi 2.2.1 هم کردم ولی بازم میزنه فرقی نمیکنه

مشکل از کجاست ؟

از windows8 نیست؟

با چه نرم افزاری اور کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به احتمال زیاد ولتاژ گرافیک شما قفل هست عزیز!

لینک مدل دقیق گرافیک رو اینجا بذارید...

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

سلام

من یه sapphire 6970 مرجع دارم که میخوام اور کنمش

ویندوزم 8 هست

اومدم با trixx v4.3 اور کنم فرکانس رو که بردم بالا تصویر تو دسکتاپ میپرید وکج و کنجل میشد ولی تو تست مشکلی نبود وقتی ولتاژ رو زیاد کردم توی furmark و HWmonitor می زد ولتاژ فرقی نکرده

با msi 2.2.1 هم کردم ولی بازم میزنه فرقی نمیکنه

مشکل از کجاست ؟

از windows8 نیست؟

با چه نرم افزاری اور کنم؟

دوست عزیز،

اول اینکه بهتر است از همان نرم افزار trixx استفاده کنید چون برای همین برند هست. البته Asus GPU Tweak هم من باهاش کار کرده ام خوب است.

دوم اینکه اول از همه پیشنهاد می کنم آخرین درایور را دانلود و نصب کنید که هماهنگی نرم افزار و سخت افزار بهتر شود.

و سوم وقتی ولتاژ رو افزایش دادید، برنامه رو ببندید و باز کنید ببینید آیا ولتاژ تغییر کرده است؟ می توانید هنگام تست، ولتاژ رو با همین GPU Tweak مانیتور کنید و ببینید آیا به حداکثری که شما برایش تعیین کرده اید می رسد؟

همچنین برای پایداری بهتر می توانید Power Target را افزایش دهید.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز،

اول اینکه بهتر است از همان نرم افزار trixx استفاده کنید چون برای همین برند هست. البته Asus GPU Tweak هم من باهاش کار کرده ام خوب است.

دوم اینکه اول از همه پیشنهاد می کنم آخرین درایور را دانلود و نصب کنید که هماهنگی نرم افزار و سخت افزار بهتر شود.

و سوم وقتی ولتاژ رو افزایش دادید، برنامه رو ببندید و باز کنید ببینید آیا ولتاژ تغییر کرده است؟ می توانید هنگام تست، ولتاژ رو با همین GPU Tweak مانیتور کنید و ببینید آیا به حداکثری که شما برایش تعیین کرده اید می رسد؟

درایور که 12.10

با trixx نمیخوام چون وقتی به چیزی دست میزنم صفحه تکون میخوره مدام

ولی اگر تو msi همین کارو کنم هیچ اتفاقی نمی افته

تو msi چجوری gpu clock و memory clock رو زیاد کنم از 950 و 1450 بالا تر نداره تهشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز 8 با برنامه های زیادی مشکل داره خودمم چند بار توش اور کردم ولی اعداد را فضایی نشون میداد مثلا فرکانس رم را 4800 نشون میداد که غیر ممکن است

نرم افزار فورمارک هم مانند سم برای جیپیو هست تا میتونید باهاش تست نگیرید برای تست پایداری از 3dmark11 تست های گرافیکش استفاده کنید

لینک به دیدگاه

درایور که 12.10

تو msi چجوری gpu clock و memory clock رو زیاد کنم از 950 و 1450 بالا تر نداره تهشه

نرم افزار trixx گویا آخرین ورژنش مورد داره ؛ چون بنده هم با این نرم افزار وقتی اور میکنم صفحه بالا پایین میشه ولی با ورژن های قبلیش این مشکل رو نداشتم .

میتونید از طریق خود کاتالیست , over drive اور کنید کارتتون رو

لینک به دیدگاه

نرم افزار trixx گویا آخرین ورژنش مورد داره ؛ چون بنده هم با این نرم افزار وقتی اور میکنم صفحه بالا پایین میشه ولی با ورژن های قبلیش این مشکل رو نداشتم .

از طریق خود کاتالیست بیشتر از 950 1450 نداره

ولتاژ رو هم نمیشه تغییر داد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز،

Asus GPu tweak دوستان تست کردن و میگن که ولتاژ رو بیش از اون اندازه ای که ست کردید تنظیم می کنه که کمی خطرناکه.

درایور که 12.10

ظاهرا این مشکل پرش صفحه برای همه هست و من هم تست کردم همینطوری هست.

با برنامه آی توربو شرکت HIS هم به همین صورت هست.

از طرفی فرکانس ها در داخل برنامه افتربارنر خیلی محدودند.

دوست عزیز 8 با برنامه های زیادی مشکل داره خودمم چند بار توش اور کردم ولی اعداد را فضایی نشون میداد مثلا فرکانس رم را 4800 نشون میداد که غیر ممکن است

نرم افزار فورمارک هم مانند سم برای جیپیو هست تا میتونید باهاش تست نگیرید برای تست پایداری از 3dmark11 تست های گرافیکش استفاده کنید

کامیار جان فرکانس حافظه گرافیکی 4800 بود یا رم خود سیستم!با کدوم برنامه این مقار نشون میده فرکانس رو!؟

فورمارک بیشتر از اینکه برای GPU سم باشه برای کل کارت سم هست!مخصوصا اگر روی بالاترین حد تنظیماتش اونرو بذارید مدار تغذیه کارت با صدای آرامی شروع میکنه به سوت کشیدن!

برای تست نظرم با شما یکی هست و همون 3Dmark 11 خوبه.

از طریق کاتالیست مثل برنامه افتربارنر معمولا محدود هست فرکانسها...

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

من الان رفتم فایلای افتر برنر رو تغییر دادم فرکانس باز شد ولی افزایش که دادم دوباره صفحه پرش دار شد

اگه 7 بریزم مشکل درست نمیشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه عزیزم فرکانسهاتون قفل هست که اونطوری میشه و عملا فرکانس بالا ست نمیشه.

باید از برنامه RBE استفاده کنید برای از بین بردن محدودیت کلاک ها.کار با این برنامه کمی پیچیده هست و نیاز به مهارت و تجربه دارد.

لینک به دیدگاه

Asus GPu tweak دوستان تست کردن و میگن که ولتاژ رو بیش از اون اندازه ای که ست کردید تنظیم می کنه که کمی خطرناکه.

اگر اینطوره که می فرمایید پس من هم دیگز ازش استفاده نمی کنم!

فورمارک بیشتر از اینکه برای GPU سم باشه برای کل کارت سم هست!مخصوصا اگر روی بالاترین حد تنظیماتش اونرو بذارید مدار تغذیه کارت با صدای آرامی شروع میکنه به سوت کشیدن!

چرا اینطوریه؟ علت خاصی داره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متاسفانه آموزش کاملی ازش ندیدم و در سایت های خارجی جسته و گریخته مطالبی در موردش خوندم. این برنامه از مارچ 2011 به اینطرف آپدیتی هم دریافت نکرده و کارتهای جدیدتر رو ساپورت نمی کنه.

از دوستان هم پوریا عزیز یا همون پوریا لیون خودمون فکر کنم کار به این برنامه مسلط باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر اینطوره که می فرمایید پس من هم دیگز ازش استفاده نمی کنم!

چرا اینطوریه؟ علت خاصی داره؟

اگر به دماها دقت کنید بیش از حد متعارف باید بالا باشه وقتی با این برنامه اورولت می کنید و این خود نشان دهنده ولتاژ اضافی بیش از حد ولتاژ ست شده به وسیله این برنامه هست.تا اونجا که یادم میاد یکی از دوستان با برنامه و دستگاهی که داشت(فکر کنم ولت متری چیزی بود) ولتاژ رو اندازه گرفته بود که اختلاف فاحشی داشتند.

هیچ بازی قادر نیست که فشاری که فورمارک میاره به کارت رو اعمال کنه .برای تست همون 3Dmark11 و یا برنامه استرس خود GPU-z در حالت فول اسکرین کافی هست.

لینک به دیدگاه

حالا انلاک کردن کلاک ها خطری داره یا نه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیزم پیشنهاد می کنم از اورکلاک کردن این کارت صرف نظر کنی

اصولا کارت های رفرنس برای این کار مناسب نیستن اورکلاک زیادی نمی تونید انجام بدید و برای نهایت ۲/۳ فریم بیشتر در بازی ها ارزش نداره که به کارت آسیب برسونید

لینک به دیدگاه

اره راست میگی کاش همون موقع مرجع نمیگرفتم ای کاش....

:(

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...