رفتن به مطلب

فروش لاوستر آب شیرین

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان یک لاوستر آب شیرین زرد دارم که خیلی بزرگ شده و دلیل فروشش هم همینه. اصلا تهاجمی نیست. کاملا سالم هستش. همونطور که در عکس میبینید ریش هایش کوتاه هست و این به دلیل نژاد این نوع از لاوستر هستش. با لاوستر آبی ماده هم تعویض میشه. قیمت پایه رو 30 تومن میزارم توی بازار زیر 45 تومن نمیتونید پیدا کنید. تحویل فقط حضوری در تهران

لاوستر ماده آبی روی چنگ هایش خط قرمزی که نر دارد را ندارد. اون هم دست خودمه که گرفتمش :)

post-11151-0-32857900-1354045456_thumb.jpg

post-11151-0-89733200-1354045540_thumb.jpg

راستی طول این لاوستر 15 سانت هستش

در صورت خرید این لاوستر و کالایی که در لینک زیر هستش تخفیف خوبی خواهم داد

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=15586

ویرایش شده توسط fredy
لینک به دیدگاه

درود

دو.ست گلم خوشم میاد که به حیوانات با هر قیافه ای علاقه دارید و این حسن بسیار خوب و بزرگیه عزیز بهتون تبریک میگم .

خیلی خوشم میاد از این رفتارتون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقای حسینی حتی از اون سوسک هایی که توی خونه پرسه میزنن بدم نمیاد و با دست برشون میدارم و در اکثر مواقع نمیکشمشون چون برای محیط زیست بسیار مفید هستن . مدفوع این سوسک ها منبع نیتروژن بسیار خوبی برای خاک هست و این نیتروژن یک ماده ی حیاتی برای گیاهان هستش.

لینک به دیدگاه

آقای حسینی حتی از اون سوسک هایی که توی خونه پرسه میزنن بدم نمیاد و با دست برشون میدارم و در اکثر مواقع نمیکشمشون چون برای محیط زیست بسیار مفید هستن . مدفوع این سوسک ها منبع نیتروژن بسیار خوبی برای خاک هست و این نیتروژن یک ماده ی حیاتی برای گیاهان هستش.

اره منم راجبش شنیده بودم ولی مشکل سوکسها اینه که اگر شما هم نترسی و چندشت نشه ولی افراد زیادی در منزل هستن که از این حیوان بی ازار :D میترسن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سازمان حمایت از حقوق مبارزان سوسک :

353535_ashpazonline_weblog_1346697768.jpg

اما خودمونیم عجب ملخ دریایی بزرگیه .اینها را میشه کنار گلدفیش نگه داری کرد یا اینکه می خوردش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ویرایش شده توسط nightkiler
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سازمان حمایت از حقوق مبارزان سوسک :

353535_ashpazonline_weblog_1346697768.jpg

اما خودمونیم عجب ملخ دریایی بزرگیه .اینها را میشه کنار گلدفیش نگه داری کرد یا اینکه می خوردش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینا میتونن از خودشون دفاع کنن ولی اگر چند تایی حمله کنن اون لاوستر بدبخت به فنا میره

گلدفیش حال شنا کردن نداره چه برسه به حمله

اگر یک هفته غذا نخورن اونوقت شاید یه ناخونک به ماهی ها بزنن

ویرایش شده توسط fredy
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منظورم این بود که لاوستر گلدفیش را می خوره یا نه؟؟؟؟؟؟؟چون قبلا چندتا از این میگوهای قرمز چنگال دار می خواستم بخرم فروشنده گفت هرماهی جلوش باشه دلخشو در میاره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه دخل ماهی هارو نمیاره

فقط اینارو نمیشه با ماهی هایی مثل گوپی یا پلاتی یه جا انداخت

به این نژاد میگن برکه ای خیلی گوشه گیر هستن فقط برای گیر اوردن غذا شاید یک ساعتی شن های آکواریوم رو جستجو کنن اما شن هارو بهم نمیریزن

ماهی مرده رو هم میخورن یعنی نمیزارن که اون ماهی مرده آلودگی توی آب ایجاد کنه

من دوتا از همون قرمز ها و یکی آبی( نژادش با قرمز ها و اون زرده که برای فروش گذاشتم فرق میکنه) دارم

عاشق کاهو و تره و پوست خیار هستن

غذای مخصوص هم دارن که ارزونه

ویرایش شده توسط fredy
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به فروش رفت تاپیک بسته شود

لینک به دیدگاه

مبارکه خریدار جدید باشه.

1 مثبت دادم به صاحب تاپیک به خاطر اینکه به نظر من ایشان جالبترین تاپیک خرید فروش کالای متفرقه را در یک انجمن تخصصی کامپیوتر ایجاد کردند. :D ;)

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...