رفتن به مطلب

مشکل در پیدا کردن هارد لب تاپ

ashkan_shz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشین من لب تاپ دل 5010 دارم وقتی که میخوام ویندوز نصب کنم قسمتی که باید درایورها رو انتخاب کنی چیزی نمیاد وقتی هم که میخواد ویندوز بالا بیاد یک صفحه مشکی میاد و هارد لب تاپ چند تا بوق میزنه :wacko: یعنی سوخته !!! مشکلش چیه؟ :(

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

ورودتون رو تبریک میگم

آیا لپتاب ضربه ای خورده؟ چون سوکت هارد تو این سری رو به پایین هست و به راحتی ممکنه از جاش در بیاد ؛ اگه بعد از روشن کردن لپتاب و فشردن کلید f12 , توی لیستی که باز میشه هارد نباشه یعنی احتمالا از سوکتش خارج شده و یا اینکه سوخته

شما باید لپتاب رو باز کنید و چک کنید . فقط دقت کنید که زیر کیبرد 5 تا پیچ هست و اون بالای کیبرد 4 تا خار هست که با پیچ گوشتی تخت باید فشار بدید و بکشید بیرون

بازم کمکی خواستید من در خدمتم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز باطری لپ تاپ رو 20 دقیقه در بیار و به زار لپ تاپ به حال خودش باشه . بعد بزن جا . و امتحان کن درست شده یا نه . چون این سری اگر بیش از حد تو برق باشن . شاسگول میشن و بعضی از قطعات رو نمشناسن . مثلا برای من چون زیاد تو برق بود ورودی lan رو نمی شناخت

لینک به دیدگاه

ممنون از نظرات دوستان لب تاپ رو باز کردم هارد رو در اوردم و دوباره زدم جا اما مشکلم حل نشد مثل اینکه سوخته ایا هارد رو تعمیر میکنن؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو ایران شرکت های گارانتی کننده تعمیر نمی کنند و اگه لطف کنن تعویض می کنن

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هارد به یه سوکت سیاه وصل میشه درسته ؟ و اون سوکت به برد اصلی وصل میشه

شما باید چک کنید ببینید اون سوکت بین هارد و مادربرد آیا لقی داره یا نه ؛ اگه داره از جاش در اومده و باید جابزنیدش.

لینک به دیدگاه

مدل اینسپایرون مشکل با هاردشون زیاده هم سوکت در میاد هم هارد سوزی دارند

یک هراد لپ تاپ می تونی بخری یا اس اس دی

گارانتی هم شاید برات کاری بکنه اگر زیگورات باشه عوض می کنن

لینک به دیدگاه

western digital

hitachi

seagate

toshiba

ولی من همون وسترن رو بیشتر میپسندم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...