رفتن به مطلب

نگهداری حیوانات خانگی و وحشی

koenigsegg
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• ارسال 243
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

• کاربر ویژه

شیراز گربه فروشی شماره دارم بهت بدم.

سگ کوچیک رو هم دوستان معرفی کردن. اگر سگ بزرگ خواستی توی خونه نگه داری ژرمن شپرد خیلی خوبه. اگر اطلاعات بیشتر در مورد سگ میخوای از کابر ata_hero بپرس اطلاعاتش در مورد سگ خیلی زیاده.

اگر گربه یا طوطی خواستی بگو من نوکرتم کمکت میکنم تا یدونه خوبش رو خودت بتونی از تمام مغازه های شیراز انتخاب کنی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام به دوستان

بارب

این ماهی بسیار زیبا و در عین حال بسیار بازیگوش است و مدام در آکواریوم میچرخند. این نوع ماهی دو مدل هستند:

بارب سبز و بارب تایگر. تکثیر این نوع ماهی راحت است و تقریبا توی هر آکواریوم که گیاه طبیعی داشته باشه تخم ریزی میکنند.

نسبت به تغییرات دما کمی مقاوم هستن اما در برابر بیماری ها زود تسلیم میشن و جزو ماهی هایی هستن که زودتر از بقیه هلاک میشن.

این ماهی هارو به هیچ وجه نباید با ماهی های آرام مثل آنجل یا ماهی هایی که بال یا دم یا ریش بلند دارند یک جا انداخت چون بارب ها علاقه ی شدیدی به کندن این اعضای ماهی ها دارن اما ماهی رو نمیکشن.

این ماهی بهترین انتخاب برای تازه کارها هست.

post-11151-0-23852400-1355349159_thumb.jpg

post-11151-0-70163100-1355349171_thumb.jpg

نئون

ماهی هایی کوچک اما با رنگی چشم گیر و براق طوری که انگار درونش یک ال ای دی روشن است. این ماهی کوچک رو باید در گله های 10 تا 30 تایی نگه داری کرد چون مثل مورچه برای خودشون گروه تشکیل میدن. بسیار حساس هستند مخصوصا نسبت به بیماری و اکسیژن آب. علاقه ی زیادی به پریدن بیرون از آب دارن پس آکواریوم شما باید سرپوشیده باشه.

یکی دیگر از دلایلی که باید در تعداد بالا نگه داری بشن اینه در صورت گشنه شدن ماهی های دیگه این نئون رو به چشم یک غذای لذیذ نگاه میکنن اما اگر گله باشن ماهی های دیگر به نئون ها حمله نمیکنن.

post-11151-0-82528500-1355349183_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

شیراز گربه فروشی شماره دارم بهت بدم.

سگ کوچیک رو هم دوستان معرفی کردن. اگر سگ بزرگ خواستی توی خونه نگه داری ژرمن شپرد خیلی خوبه. اگر اطلاعات بیشتر در مورد سگ میخوای از کابر ata_hero بپرس اطلاعاتش در مورد سگ خیلی زیاده.

اگر گربه یا طوطی خواستی بگو من نوکرتم کمکت میکنم تا یدونه خوبش رو خودت بتونی از تمام مغازه های شیراز انتخاب کنی.

فردی جان این حرفا چیه شما آقائی ...

حالا می پرسم از ایشون ببینم چی میشه ... ممنون...

والا اینجور که دیدم و شنیدم سگ خیلی وفاداره از وفاداریش خیلی شنیدم و دیدم و شیفته وفاداریش.. شدم الان حاضرم گوشیه عزیزم :دی (one x) رو بفروشم و عشق این سگ هارو تجربه کنم ... :D

قبلا پرنده (نه طوطی و مینا در حد فنچ :دی) و خرگوشو و همستر داشتم ... سگ یه چیزه دیگس :D

گربه هم خوشم نمیاد یه جورائی بی چشم و روئه هر چی هم بهش محبت کنی آخرش میبینی در رفته :دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میبخشید که من وسط حرفتون میپرم

ولی من خودم سگ داشتم و میدونم که چقدر موجود دوست داشتنی و عزیزیه و میدونم که تا چه اندازه به صاحبش

وفاداره و اینو هم که میگن سگ تا لحظه مرگ با لا سر صاحبش وای میسه و از جسد صاحبش محافظت میکنه واقعا راسته و صحت داره . و بدون شک میتونم بگم که وفادارترین موجود روی زمین سگها هستند !! در این رابطه شک نکنین که من هیچگونه شکی ندارم !

ویرایش شده توسط MEHRAN 2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

میبخشید که من وسط حرفتون میپرم

ولی من خودم سگ داشتم و میدونم که چقدر موجود دوست داشتنی و عزیزیه و میدونم که تا چه اندازه به صاحبش

وفاداره و اینو هم که میگن سگ تا لحظه مرگ با لا سر صاحبش وای میسه و از جسد صاحبش محافظت میکنه واقعا راسته و صحت داره . و بدون شک میتونم بگم که وفادارترین موجود روی زمین سگها هستند !! در این رابطه شک نکنین که من هیچگونه شکی ندارم !

بله آقا مهران درست میگن.

گربه مثل افراد خودخواهی میمونه که همه رو به چشم نوکرش میبینه( ابته گربه من از من فرار میکنه میره زیر میز چون بغلش میکنم ولی یک بار اومدم شونش کنم تلافیشو سرم در آورد).

سگ درسته نگهداریش یک ذره از گربه سخت تره ولی بی چشم و رو نیستش.

البته طوطی هم وفادار هستش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ودر رابطه با گر به ها خاطره ای دارم که اجازه بدین براتون تعریف کنم .

یک شب که خونه یکی از دوستان که یه گربه سفید پشمالوی بسیار زیبائی داشت مهمان بودیم و صاحب گربه که در حال غذا دادن

به گربه زیباش بود در همان حال یک لحظه روی خودشو از گربه برگردوند و با یکی از دوستانش شروع به صحبت کرد .

که ناگهان چند لحظه بعد گربه ناقلا چنان پنجولی به پشت دست صاحبش کشید که مقداری از گوشت بغل ناخن انگشت ان پاره

و خون جاری گردید . که در این رابطه یکی از دوستان از او پرسید مگر گربه به این زیبایی را بمنظور کوتاه نمودن ناخن به مکان

های مناسب این مورد نمیبری ؟ و صاحب گربه با حالتی خاص جواب داد که : چرا برای او همه کار میکنم !!!

از انموقع با وجودی که از ظاهر گربه ها بسیار خوشم میاید ولی هر موقع بیاد ان صحنه میافتم ناخود اگاه نیز این مثل زیبا بذهنم

خطور میکند که میگوید : نیش عقرب نه از ره کین است / اقتضای طبیعتش اینست

امیدوارم دوستان گربه دوست از دستم ناراحت نشده باشند که من خودم عاشق گربه هستم و کلا حیوانات رو خیلی دوست دارم ولی خب

گربه یه مقدار بقول معروف بی صفته !

لینک به دیدگاه

سلام. من خیلی وقت هست دنبال شاهین یا باز می گردم. یه سری توی بازار سیاه اهواز یه یکی یه باز می فروخت 2 هفتش بود. می گفت 70 تومن. رفتم پول بگیرم از بانک بیارم براش شهرداری اومد و خلاصه دل من هم کباب شد.

کسی می دونه کجا باید بخرم؟

بعد در مورد نگه داریش حرف می زنیم.

سپاس

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شاهین داریم تا شاهین. تربیت شده یا تربیت نشده.

تربیت شده ها که توی مغازه ها میفروشن قیمتشون بالای 400 تومن هست اونایی که توی بازار سیاه هستن اکثرا تربیت نشده هستن که قیمتشون حدود همون 70 تومن هست. باید بپرسم فردا زنگ میزنم ببینم داره یا نه البته توی تهران.

حالا چرا شاهین؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ایول دمت گرم خیلی حال کردم با سلیقت شاهین هم تو پرندگان یچیز دیگست واقعا خوفی و ابهت از چشاش میباره... مگه از این پرنده ها هم واسه قروش میارند؟؟؟ :x

............

در مورد گربه هم باهاتون موافقم کلا گربه سانان رو نمیشه باهاشون معاشرت کرد و گرنه خیلی از یوزپلنگ خوشم میاد، عاشقشم لامصب خیلی خوشگله!!! :x :x :x

لینک به دیدگاه

شاهین داریم تا شاهین. تربیت شده یا تربیت نشده.

تربیت شده ها که توی مغازه ها میفروشن قیمتشون بالای 400 تومن هست اونایی که توی بازار سیاه هستن اکثرا تربیت نشده هستن که قیمتشون حدود همون 70 تومن هست. باید بپرسم فردا زنگ میزنم ببینم داره یا نه البته توی تهران.

حالا چرا شاهین؟؟

آره دیگه کلا 2 هفته مگر می شه تربیت شده باشه. خودم خوراکم تربیت هست :دی بدن دستم. طرف گفت مردی بهش دست بزن گرفتم 2 تا پراشم کندم :p .

همه جاشو بسته بود سرو ته هم گرفته بودش. دلم براش سوخت.

کلا تربیت نشده هار و وحشی می خوام. به طرف هم گفتم بیماری نداره گفت گارانتیش می کنه :دی خیلی سر پا بود. مخصوصا باز که گرون تر هم می گفت. اگر باز پیدا بشه که خیلی بهتره چون زیاد رشد نمی کنه! ولی شاهین بزنم به تخته :lol

حالا شاهین نشد باز. حالا توی تهران هم بود جنس خوب بود می رم میارمش. فقط این چند وقت بد فورم حوس کردم.

ولی مهم اینه بچه سال باشه و تازه پرواز یاد گرفته باشه. مثل dvd خام.

ایول دمت گرم خیلی حال کردم با سلیقت شاهین هم تو پرندگان یچیز دیگست واقعا خوفی و ابهت از چشاش میباره... مگه از این پرنده ها هم واسه قروش میارند؟؟؟

قربونت.

آره کمو بیش می آرن برای فروش اگر این شهر داری بزاره نریزه بگیرشون.

لینک به دیدگاه

شاهین که خوبه حیوون میارن که تو گوگل هم پیدا نمیشه عکسش :دی

میخوای سرچ کنی مینویسی اژدها :))

لینک به دیدگاه

از یوزپلنگ خوشم میاد، عاشقشم لامصب خیلی خوشگله!!! :x :x :x

اخ گفتی ...

اما ببر یه چیزه دیگس لامصب انگار خدا نقاشیش کرده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من در بین تمام حیوانات چه از نظر بی آزاری و وفاداری و کم خرج بودن به گوسفند رای میدم اونم گوسفند استرالیایی :دی

post-11151-0-24719800-1355437695_thumb.jpg

البته اسب هم هست که نژاد خوبش بالای 2 میلیون هستش

ویرایش شده توسط fredy
لینک به دیدگاه

فردی از عطا پرسیدم ... نظرت راجع به نژاد پودل چیه ؟؟ و قیمتش چنده؟

البته خونه آپارتمانه اما خانوادگیه و حیاط هم داره و جدا از اون باغ هم هست اگه ریا نشه :دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من با پودل کاملا موافقم ! حرف نداره . خیلی خوشل و بامزس .

پودل فرانسوی دم کوتاه . خودشه !! فردی جون سریع یدونه باسش

جور کن .

لینک به دیدگاه

زحمتشو کشیدن و همین جا از شما مهران جان و امیر حسین کمال تشکر رو دارم ...خوشحال میشم هر چه زودتر عکسشو بزارم همینجا تو فروم :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منکه باسه دیدنش لحظه شماری میکنم !!

لینک به دیدگاه

POODLE .:. پودل

ظاهرشناسی: در سه تیپ دیده می*شود: استاندارد، مینیاتور و Toy (اسباب*بازی)، قد نوع استاندارد به طول cm38، نوع مینیاتور حداقل cm4/25 و حداکثر cm38 پودل اسباب*بازی (Toy Poodle) cm4/25 باید باشد. وزن هر سه تیپ به ترتیب 22، 12 و kg7 می*باشد. این نژاد واجد حدودی واقعی، سری متناسب با تنه، ظاهری جذاب است. آن عده*ای که به رنگ سیاه، سفید، کرم، آبی، خاکستری و نقره*ای هستند پوزه*ای سیاه دارند. چشم*ها: سیاه و یا قهوه*ای با نگاه*هایی معنی*دار، گوش*ها: به طرف گونه*ها آویزان بوده و زیر موهای موج*دار پوشیده است. آرواره*ها قیچی مانند، گردن: قوی، با کمی انحناء، سر: مغرور، دم: افراشته که نصف یا یک سوم طولش بریده می*شود. موها: فرفری و پیچش*دار. همواره تک*رنگ. طراز اصلاح موها بایستی به طور دوره*ای و فقط در فرم*های پاپی Puppy، English egger و یا Continental باشد. اگر به طرزی غیر از سه فرم اصلاح شده باشد اجازه شرکت در نمایشگاه داده نمی*شود.

رفتارشناسی: خوش*خلق، بسیار باهوش، جسور، بشاش، بادقت، تربیت*پذیر.

کارایی: این نژاد در کشور فرانسه به نام کانیچ (Caniche) شناخته می*شود که از ریشۀ Canard به معنی «اردک» می*آید، چون در گذشته پودل صاحب این ویژگی بوده که شکارش را از باتلاق صید می*کرد که این خصوصیت نیز از جدش باربت (Barbet) به او رسیده است. در سایه اخلاق جذاب، زیبایی و هوش سرشارش طی دوره*ای کوتا در ردیف سگ*های همدم قرار گرفته است. حس شنوایی و حس جهت*یابی**اش بسیار عالی است. کلمات و عبارات را بیش از هر سگی تشخیص داده و متوجه می*شود. در مواقع استحمام و یا اصلاح موهایش بسیار صبور است. از بازی با کودکان خوشش می*آید. در کلاس تربیتی مربی*اش کم حوصله است.

گروه نژادی: Gun Dog, Companion Dog

کشور منسوب: فرانسه

92woxogrlqyqc70pxzuh.jpg

مهران من هر چی گشتم همه پودل ها همینجوری بودن یعنی اینجوری آرایش شدن ... این دم کوتاه فرانسوی چه شکلیه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منظور من از دم کوتاه همون مطلبیه که اینجا نوشته و من نمیدونستم.

و اون اینه که دم اونهارو کوتاه میکنن که تقریبا اواسط مقاله نوشته

شده. پودل من دمی در حد 4-5 سانت داشت که من پودل هایی با دم بلند

تر دیده ام که از حالت دمشون خوشم نیومد . باسه همینم میگفتم دم کوتاه!

البته این حالت تزیین رو من خیلی خوشم نمیاد که مال شرکت دادن در نمایشگاهه

همونجوری که توی مقاله نوشته ! میخوام چند تا عکس از اون حالت کوتاه کردن

موشون که خیلی خوشم میاد ولی امروز نمیدونم چرا هیچ عکسی رو نمیتونم تو

سایت اپلود کنم .ولی بعدا برات میفرستم . ولی در رابطه با خصوصیاتش کاملا

درست داره میگه !!

ولی این یه لقمه سگ اندازه یه دریا احساسات و فهم داره !!!

مثل بعضی از حیوانات دیگه نیست که هیچی حالیشون نمیشه ! این کوچکترین

حرف یا حرکتتو کاملا میفهمه و درک میکنه !

لینک به دیدگاه

اره مهران جان منم از این مدل آرایشش خوشم نمیاد .. واسه همین گفتم عکس بزار آخه هر چی سرچ میکنم همین مدله !!

بی صبرانه منتظرم واسه عکس هات :)

لینک به دیدگاه

فردی جان با تلفن هائی که گفتی تماس گرفتم اما قیمت هاشون خیلی بالا بود توله 2 ماه تریر 300 !!

پودل و اشپیتز(یه همچین اسمی) 600 یا 700 !!!!!

لینک به دیدگاه

آقا یک شماره تماس بده که ما هم این گربه مورد علاقمون رو بتونیم ازش تهیه کنیم :D

جدی من دنبال یک توله نژاد بنگال هستم...

لینک به دیدگاه

ببر بنگال پوریا و باز ما چی شد :دی

قیمت گرفتید

post-11151-0-17183200-1354624483_thumb.p

عجب داستانی داریم ما با این مدل !!!

سعید جان ، بابا پست شماره 8# من رو توی صفحه اول این تاپیک بخون !!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...