رفتن به مطلب

شناخته نشدن هارد wd elements

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان من یک هارد wd elements گرفتم بعد از اینکه فرمت کردم دیگه شناخته نمیشه هارد کار میکنه و چراغش روشن میشه تو دیویس هم میاد اما قسمت مای کامپیوتر نیست :(

ویرایش شده توسط ashkan_shz
لینک به دیدگاه

اگر ویندوز 7 دارید، گزینه disk managment را اجرا کنید بعد از صفحه یک تصویر بگیرین و اینجا آپلود کنید تا ببینیم اشکال از چیه

لینک به دیدگاه

پیوست شد

post-11665-0-10230800-1355290615_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش این هارد 500 که پارتیشن بندی نشده

و تا پارتیشن بندی نشه تو مای کامپیوتر نمی یاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

روی قسمت مشکی بزن فکر کنم یه گزینه new می یاد

بعد مراحل رو برو و پارتیشن بندی کن

فقط حجم درایوها رو بده باقی رو بگذار تنظیمات خودش باشه عزیز

لینک به دیدگاه

شما طبق گفته کاربر altec lansing عمل کنید . مشکلتون حل میشه. الان یک فضای 45 گیگا و یک هارد 500 دارید که پارتیشن بندی نشده. شما باید پارتیش را ایجاد کنی تا برای ویندوز قابل شناسایی باشه.

لینک به دیدگاه

الان ماوس رو ببر رو قسمتی که مربوط به هارد 500 هست. right click کن و یک تصویر از مونیتور بگیر لطفا

لینک به دیدگاه

فکر کنم باید پارتیشن را اکتیو کنی . ولی مطمئن نیستم .فعلا دست نگه دار تا بقیه دوستان هم ببینند تا یک وقت کار اشتباهی انجام ندی ;)

لینک به دیدگاه

درود

هاردتون usb 3 هست؟ به کدوم پورت از pc تون نصب کردید ؟

لینک به دیدگاه

هم پورت عقب هم جلو بله usb3 هست

لینک به دیدگاه

هم پورت عقب هم جلو بله usb3 هست

همزمان که هاردتون به این پورت وصل هست ، اخرین درایور usb3 مربوط به مادربردتون رو یکبار دیگه نصب کنید ممکنه خوب ساین نشده باشه.هاردتون باید قاعدتا پلاگ اند پلی باشه ولی اونم اگر درایور خاصی داره اخرین نسخشو متناسب با نوع ویندوزتون دریافت و نصب کنید

لینک به دیدگاه

اینم اموزش تصویری :

ابتدای کار اگه پارتیشنی درست کردید روش راست کلیک کنید و delete volume رو بزنید .

wqmkaxmd1zewauh4zog_thumb.jpg

گزینه اول رو انتخاب کنید

bfgudjmo2qqwbb1svky8_thumb.jpg

در صفحه باز شده next رو بزنید .

wmayzks1n4jcxjofzhcf_thumb.jpg

مقدار هر پارتیشن رو تعیین کنید ( چون من یک پارتیشن نیاز داشتم عدد رو تغییر ندادم ولی اگه شما مثلا 2 تا پارتیشن بخوایید بسازید مثلا یکبار 100000 برای 100 گیگ و بقیه رو برای پارتیشن بعدی نگه دارید )

767ci312wgl39cfgzv_thumb.jpg

volume درایور رو انتخاب کنید ؛ البته خودش به صورت پیش فرض یک حرف رو انتخاب میکنه ولی اگه خواستید میتونید تغییرش بدید و مشکلی نداره .

ioe1wbadcbgi3jagd8e_thumb.jpg

این قسمت مربوط میشه به نوع پارتیشن که پیشنهاد میکنم که NTFS باشه چون در غیر این صورت بسته به فرمت های دیگه نمیتونید فایل بزرگتر از 4 گیگ رو جابجا کنید

o14wnbv2gvyot1jnliz0_thumb.jpg

finish رو بزنید و کار تمام است . سپس صبر کنید تا کار فرمت درایو تمام شود و درایو به صورت اتومات مانند شکل پایین بالا بیاد .

d9trq1qrf217sdbi5m_thumb.jpg

فقط یک نکته رویاد آوری کنم ؛ در صورتی که بخواید بیش از یک پارتیشن درست کنید و مراحل بالا رو مثلا با 100 گیگ انجام داده باشید ؛ یک درایو با 100 گیگ فضا ساخته میشه و برای ایجاد پارتیشن بعدی باید مراحل بالا رو دوباره با پارتیشنی که ( 400 گیگ ) هنوز فرمت نشده انجام بدید.

لینک به دیدگاه

ممنون بابت زحمات دوستان من درایورusb مادربرد رو نصب کردم اما نشد طبق عکس دوستمون هم پیش رفتم اما باز شناسایی نمیشه :(

لینک به دیدگاه

دوستان اخر کار که finish میزنم چند دقیقه بعد این ارور میاد

post-11665-0-17410900-1355314411_thumb.png

لینک به دیدگاه

خب دوست عزیز یه بار دیسک منیجمنت رو ببندید و از نو باز کنید ببینید بازم این مشکل وجود داره ؟

لینک به دیدگاه

اوکی ؛ به کامپیوتر دیگه ای برای انجام این کار دسترسی داشته باشید میتونید همونجا اینکارو انجام بدید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...