رفتن به مطلب

مشکل جدی با مانیتور LCD

اشتراک گذاری

Recommended Posts

مشکلی که دارم اینه وقتیکه سیستم روشن میکنم مانیتور برای 2 ثانیه روشن میشه بعدش دیگه تصویر نمیاد

ولی مطمئن هستم مشکل از کارت گرافیک نیست

البته وقتیکه بوت میشه میاد روی ویندوز بعضی وقتا مانتیور روشن میشه

وقتیکه هم چراغ پاور مانتیور رو خاموش روشن میکنم برای 2 ثانیه روشن میشه باز تصویر قطع میشه

مدل سامسونگ سری n1732

لینک به دیدگاه

منظئرت اینه که وقتی ویتندوز داره بالا میاد، مونیتور خاموش میشه؟

اگر بری داخل تنظیمات بایوس ، باز هم همین مشکل وجود داره یا نه؟

لینک به دیدگاه

عزیز مانیتور دوست منم همینطوری شد یکی از ای سی هاش عوض کردن 50 تومن خرجش شد مثل روز اول

لینک به دیدگاه

حتي وقتي كابل مانيتور رو از كارت گرافيك جدا ميكنم ؛ NO Signal نميزنه و تصوير نداره ؛ بايد مانيتور رو خاموش و روشن كنم تا چند ثانيه تصوير بياد و دوباره تصوير ميره

البته بعد از اينكه چندين بار خامموش و روشن ميكنم مشكل حل ميشه ولي وقتي دوباره مانيتور خاموش بشه و يا سيستم ريست بشه ، مشكل برميگرده

لینک به دیدگاه

اوکی . به احتمال زیاد اشکال زا مدار تغزیه یا سوئیچینگ مانیتور هست. اول چیزی که باید چک ، خازن های ورودی هستند که معمولا خراب میشوند. اگر مدار تغزیه درست باشه ، میتونه همان اشکالی باشه که کاربر arashmoli گفتند. با نمایندگی سامسونگ تماس بگیر ، میان تو محل درستش میکنند.

لینک به دیدگاه

ممنون، من هم اول با نمايندگس تماس گرفتم ولي بعد پرس و جو ، متوجه شدم كه اين مشكل براي 2 نفر ديگه از دوستان هم پيش اومده بود و در هر دو مورد بعد از 2-3 هفتهدخودكار خوب شده بود .

ميخواستم ببينم كسي ميدونه مشكل LCD سامسونگ چيه كه براش همچين اتفاقي ميفته

لینک به دیدگاه

البته يكي از دوستام هم تماس گرفت و گفت مشكل از باطري مانيتوره ، البته ايشون به مسايل الكترونيك آشنايي داره ولي من تعجب كردم چون فكر نميكنم داخل مانيتور باطري داشته باشه!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...