رفتن به مطلب

نصب ویندوز 8 روی SSD

AmirMahmood
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان

می خواستم ویندوز 8 بریزم ولی واسم یه سوال پیش اومده

من ویندوز 7 ام رو یه پارتیشن نصب کردم . یعنی قبل اینکه ویندوز رو نصب کنم با برنامه paragon partion manager یه پارتیشن درست کردم تا اون پارتیشن 100 مگابایتی که موقع نصب ویندوز رو سیستم به صورت اتوماتیک درست میشه ، درست نشه . حالا وقتی که می خوام از طریق ستاپ خود ویندوز 8 پارتیشن نصب کنم . یه پارتیشن به صورت خودکار خودش درست می کنه که فکر کنم 300 مگ بود که خیلی شبیه اون 100 مگی هست و جلوش نوشته system .

1- این اصلا چی هست و به چه درد سیستم می خوره

2- به نظر شما از همین طریق ویندوز پارتیشن بندی کنم و استفاده کنم ؟

3- یا اینکه از طریق paragon partion manager یه پارتیشن درست کنم تا اون 300 مگی درست نشه ؟

-----------------

یه سوال دیگه

این برنامه Rapid Storage اینتل چیه و چی کار می کنه ؟؟

رو ویندوز 8 نصبش کنم یا نه ؟

ویرایش شده توسط MZG
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از من به شما نصیحت اصلا ویندوز 8 نصب نکن

1- چون خیلی از بازیها رو به دلیل پشتیبانی نکردن از NET. 4.5 به پایین تر اجرا نمیکنه مثل مکس پین3 ال ای نویر کانفیگ فیفا13 هم اجرا نمیشه

نرم افزارایی هم که از دات نت4.5 به پایین پشتیبانی میشن هم به همین مشکل دچارن

لینک به دیدگاه

اون پارت 100 یا 300 مگی جهت اطلاعات بوت سیستم عامل هستش

یکی از مزایاش اینه که از دسترس ویندوز خارج میشه تا ویروس روش اثر نکنه! (از دسترس ویروس خارج میشه نه ویندوز)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از من به شما نصیحت اصلا ویندوز 8 نصب نکن 1- چون خیلی از بازیها رو به دلیل پشتیبانی نکردن از NET. 4.5 به پایین تر اجرا نمیکنه مثل مکس پین3 ال ای نویر کانفیگ فیفا13 هم اجرا نمیشه نرم افزارایی هم که از دات نت4.5 به پایین پشتیبانی میشن هم به همین مشکل دچارن

برادر من 4.5 که پشتیبانی می کنه . 3.5 هست که به صورت دیفالت پشتیبانی نمی کنه و باید از کنترل پنل فعالش کنی و دانلود کنیش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
اون پارت 100 یا 300 مگی جهت اطلاعات بوت سیستم عامل هستشیکی از مزایاش اینه که از دسترس ویندوز خارج میشه تا ویروس روش اثر نکنه! (از دسترس ویروس خارج میشه نه ویندوز)
ممنون از اینکه جواب دادی . یعنی بعد نصب فایل سیستم عامل روی اون . دیگه هیچ چیزی از نرم افزار رو اون ذخیره نمیشه ؟؟

راستی جواب اون یکی سوال ها هم می تونی بی زخمت بدی ؟

لینک به دیدگاه

نه بذار بمونه و دلیت نکنش .مشکل خاصی نداره. و هیچ چیزی جز بوت ویندوز در اون قسمت قرار نخواهد گرفت. چون داخل ویندوز اصلی کاملا مخفی خواهد شد و دیده نمیشه. ولی اگه بزنی به یه سیستم دیگه قابل مشاهده میشه.

رپید استوریج یک نوع درایور میشه گفت براش. چند تا کار داره. اطلاعات پورت های ساتا رو نشون میده. از هارد و اس اس دی جهت افزایش سرعت به صورت کش استفاده میکنه و ...

در کل در این باره اطلاعاتم ناقصه.

و اما در مورد پارتیشن بندی: اگه نمیخوای دیتا رو از دست بدی با برنامه پارتیشن بندی کن. ولی اگه اطلاعات خاصی نداری با خود ویندوز پارتیشن بندی و فرمت کن. تا خودش بر اساس نیاز اون 100 مگ رو ایجاد کنه.

توصیه میکنم اون 100 مگ رو بذاری ایجاد بشه و پاکش نکنی.

ویرایش شده توسط central_core
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...