رفتن به مطلب

تعویض Silver Arrow با واترکولینگ

AmirMahmood
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان
یه عدد کولر ایر Silver Arrow دارم که یه ماهم کار نکرده و می خوام با یه واترکولینگ خوب و تمیز عوض کنم . دلیلش هم اینکه رم های جدیدم هیت سینک هاشون درازه و به کولر گیر می کنه . یه چیز جمو جور می خوام
با جعبه و کلیه مطعلقات .

کولر فروخته شد

d464_i1f7l192wl63sm7u9vv8.jpgd464_i1f7l192wl63sm7u9vv8.jpg

ویرایش شده توسط MaHMooTi
لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز فروش هم دارید یا فقط تعویض؟ اگر فروش دارید من خریدار هستم قیمت رو پ.خ بفرمایید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام اولیت با تعویض . اگر هم واتر کولینگی هم پیدا کردم واسه خرید قیمت فروش را اعلام می کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

داداش گلم منم به دلیل کمبود جا مجبور شدم واترکولر بستم و کولر ماچو رو از رو بوردم بازش کردم.ولی واقعا پشیمون شدم و اگه امکان داشت بازم از ایرکولر استفاده میکردم.کولر شما بسیار قدرتمنده و این جدی میگم اگه امکان داره واترکولر نگیر! مگه واتر کولر حرفه ای و قدرتمند...

اگه میتونی یه کیت XSPC جمع کن یا حداقل Reserator1 V2 بگیر.غیر از اینها به نظرم همین ایرکولرت نگه داری بهتره.واقعا کولرت عاااالیه....حتی h100 کورسیر بخری هم اشتباه محضه اصن شک نکن.اگه مثل من انتک 920 بخری که دیگه واویلاس.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
درود

داداش گلم منم به دلیل کمبود جا مجبور شدم واترکولر بستم و کولر ماچو رو از رو بوردم بازش کردم.ولی واقعا پشیمون شدم و اگه امکان داشت بازم از ایرکولر استفاده میکردم.کولر شما بسیار قدرتمنده و این جدی میگم اگه امکان داره واترکولر نگیر! مگه واتر کولر حرفه ای و قدرتمند...

اگه میتونی یه کیت XSPC جمع کن یا حداقل Reserator1 V2 بگیر.غیر از اینها به نظرم همین ایرکولرت نگه داری بهتره.واقعا کولرت عاااالیه....حتی h100 کورسیر بخری هم اشتباه محضه اصن شک نکن.اگه مثل من انتک 920 بخری که دیگه واویلاس.

حرف شما رو قبول دارم ولی حیف که جا نیست جا الان برام مهم تره تا خنکا. اخه اور زیادی هم نمی کنم الان رو 4.5 . یه انتیک 920 هم کارم رو راه منندازه

لینک به دیدگاه

درود

مجید جان تجربه ای که داری رو به ماهم بگو که چرا واتر کولر بد تر از ایر عمل میکنه؟

من حدس میزنم روی سندی و آی وی بریج تاثیر ندارن! چون انتقال دماشون خیلی جالب نیست! و خنک کردن بورد(نه سی پی یو) با فن ارجح تر هست.

لینک به دیدگاه

سلام شما قصد خرید واترکولر داری، ولی مثل اینکه Zalman 12X طوری طراحی شده که به رم هایی که هیت سینک بلند دارن برخورد نکنه!

به این عکس نگاهی بیندازید ------------» 12X_05.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
مجید جان تجربه ای که داری رو به ماهم بگو که چرا واتر کولر بد تر از ایر عمل میکنه؟

من حدس میزنم روی سندی و آی وی بریج تاثیر ندارن! چون انتقال دماشون خیلی جالب نیست! و خنک کردن بورد(نه سی پی یو) با فن ارجح تر هست.

امین جان واترکولر حرفه ای بسیار عالیه ولی واترکولرهای سرهم شده که فقط از کارتن درمیاری میبندی اکثرا جالب نیستن! اولا که رادیاتور اکثرا 120 میلیمتریه که مایع کولانت در سطح وسیعی تبادل گرمایی با محیط اطراف نداره.بر فرض مثال هم که H100 در نظر بگیریم که رادیات 240 میلیمتری داره و دو فن اضافه هم روی رادیاتور ببندیم,چون پمپ روی بلاک سوار شده,گرمای تولید شده توسط پمپ مستقیما به بلاک منتقل میشه و خودش عامل اصلیه کاهش راندمان میشه...دقیقا مشکل من هم همینه! دمای CPU من تو گیم با انتک 920 روی 38-42 درجه هست و با ماچو حدود 46-50 درجه بود.حالا اگه یه فن ترمالرایت دیگه هم روی ماچو ببندیم حداقل 4 درجه و حتی تا 6-7 درجه خنک تر عمل میکنه...

به معنای واقعی یعنی پول رو دور ریختن! ضمن اینکه یه ایرکولر خوب نهایتا نیاز به تمیز کردن فن داره.همین. ولی تعویض کولانت واترکولرهای آماده مخصوصا انتک بسیار سخت و اعصاب خورد کنه و بیشتر مواقع راندمانش هم کم میشه...

من اگه موضوع کمبود جا و ارتفاع و کمبود اسلات PCIe نباشه NOCTUA NH-D14 رو به واترکولرهای آماده ترجیح میدم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
امین جان واترکولر حرفه ای بسیار عالیه ولی واترکولرهای سرهم شده که فقط از کارتن درمیاری میبندی اکثرا جالب نیستن! اولا که رادیاتور اکثرا 120 میلیمتریه که مایع کولانت در سطح وسیعی تبادل گرمایی با محیط اطراف نداره.بر فرض مثال هم که H100 در نظر بگیریم که رادیات 240 میلیمتری داره و دو فن اضافه هم روی رادیاتور ببندیم,چون پمپ روی بلاک سوار شده,گرمای تولید شده توسط پمپ مستقیما به بلاک منتقل میشه و خودش عامل اصلیه کاهش راندمان میشه...دقیقا مشکل من هم همینه! دمای CPU من تو گیم با انتک 920 روی 38-42 درجه هست و با ماچو حدود 46-50 درجه بود.حالا اگه یه فن ترمالرایت دیگه هم روی ماچو ببندیم حداقل 4 درجه و حتی تا 6-7 درجه خنک تر عمل میکنه...

به معنای واقعی یعنی پول رو دور ریختن! ضمن اینکه یه ایرکولر خوب نهایتا نیاز به تمیز کردن فن داره.همین. ولی تعویض کولانت واترکولرهای آماده مخصوصا انتک بسیار سخت و اعصاب خورد کنه و بیشتر مواقع راندمانش هم کم میشه...

من اگه موضوع کمبود جا و ارتفاع و کمبود اسلات PCIe نباشه NOCTUA NH-D14 رو به واترکولرهای آماده ترجیح میدم!

راهنمایی بسیار خوبی بود ممنون از شما . حالا ببینیم چی میشه . اگه پولم جور شه واسه سومین 680 دیگه اون موقع حتما باید یه واتر بگیرم . (شتر در خواب بیند پنبه دانه(منظورم خودمم)) :D

لینک به دیدگاه

راهنمایی بسیار خوبی بود ممنون از شما . حالا ببینیم چی میشه . اگه پولم جور شه واسه سومین 680 دیگه اون موقع حتما باید یه واتر بگیرم . (شتر در خواب بیند پنبه دانه(منظورم خودمم)) :D
جان من کوتاه بیا بابا همینشم من ظهر تو کفشم شما میخوای سومی رو بزاری؟

کارت درسته محمود جان ایول بابا!

تو کار چاقاق اودلاری؟سودش خوبه ما هم بیاییم:دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من پیشنهاد میدم شما که بهترین کولر ایر رو داری اون فن 14 بالای اسلات رمها رو که به رمهات گیر می کنه باز کنی و ببندی پشت کولر و در عوض یک فن 12 سانتی ببندی بالای شونه ی رمها(دفع گرما از بالای لوله های U شکل هست)

واقعا حیف هست کولر به این خوبی رو با این واتر های ضعیف بازار تعویض کنی.

پ ن :فکر کنم نام کاربریتون رو عوض کردید برای اینکه بچه ها هم بشناسند شما رو تو این تاپیک اعلام کنید :

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=1452&page=5

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
من پیشنهاد میدم شما که بهترین کولر ایر رو داری اون فن 14 بالای اسلات رمها رو که به رمهات گیر می کنه باز کنی و ببندی پشت کولر و در عوض یک فن 12 سانتی ببندی بالای شونه ی رمها(دفع گرما از بالای لوله های U شکل هست)

واقعا حیف هست کولر به این خوبی رو با این واتر های ضعیف بازار تعویض کنی.

پ ن :فکر کنم نام کاربریتون رو عوض کردید برای اینکه بچه ها هم بشناسند شما رو تو این تاپیک اعلام کنید :

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=1452&page=5

ممنون از راهنمایی تون . دوستان MZG بودم که الان به اسم واقعیم یعنی محمود که در تلفظ بعضی دوستان محموتی تغییر کاربری دادم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اتفاقا الان همین کار رو کردم ولی اون 12 رو جلو نبیستم چون بد می ری... به استایل Trident X ها . فرجام میفهمه اینا چه عزیز هایی هستن که نباید هیچ کس روشونو بگیره و نزاره معلوم  نشن

ویرایش شده توسط MaHMooTi
لینک به دیدگاه

دوسته من این مدل موجوده 

کولرتون رو می گیرم + مابتفاوت  خواستید پ.خ بدید 

DSC02858.jpg

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

کورسیر h100 دارم اگه می خواهی تعویض به علاوه مبلغی هم سر می گیرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
کورسیر h100 دارم اگه می خواهی تعویض به علاوه مبلغی هم سر می گیرم

چه میزان مد نظرتون واسه مابتفاوت ؟

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

به دلیل پیدا کردن یه واتر کولینگ در همین انجمن به فروش هم خواهد رفت

قیمت 200   . هر کی هم بالاتر پیشنهاد بده واسه اون میشه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...