رفتن به مطلب

تامین برق کیس از 2 پاور

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

نمیدونم سوالی که میپرسم مربوط به این انجمنه یانه

میخواستم بدونم میشه برق مادربرد و سی پی یو رو از یه پاور تامین کرد و برق کارت گرافیک رو از یه پاور دیگه :wacko:

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان

میخواستم بدونم میشه برق مادربرد و سی پی یو رو از یه پاور تامین کرد و برق کارت گرافیک رو از یه پاور دیگه :wacko:

امیر جان، به هیچ عنوان.

میتونی فن ها ی کیس و برق DVD Writer ها رو از پاور دوم تامین کنی ولی قطعات اصلی مانند گرافیک، مین، و CPU حتما" باید از یک منبغ تغذیه تامین بشه. وقتی دکمه ی پاور کیس رو میزنی باید همزان به قطعات اصلی برق برسه. با 2 پاور هرگز به این همزمانی برق رسانی نمیرسی.

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان

نه دوست عزیز به خاطر اینکه مطمئنا مصرف گرافیکتون بالاس!که میخاین از یه پاور دیگه تامین کنید و قطعا اون پاوری رو که میخاید بندازید هم ضعیفه به خاطر امپر کشیدن زیاد گرافیک اصلا پاور دوم استارت نمیخوره

حتی با اتصال دادن سیم سبز و مشکلی پاوری که به گرافیک هم وصله اصلا روشن نمیشه.

لینک به دیدگاه

امیر جان، به هیچ عنوان.

میتونی فن ها ی کیس و برق DVD Writer ها رو از پاور دوم تامین کنی ولی قطعات اصلی مانند گرافیک، مین، و CPU حتما" باید از یک منبغ تغذیه تامین بشه. وقتی دکمه ی پاور کیس رو میزنی باید همزان به قطعات اصلی برق برسه. با 2 پاور هرگز به این همزمانی برق رسانی نمیرسی.

جواب قانع کننده ایه :clapping:

لینک به دیدگاه

ولی من فکر اینجاشو کردم.باوصل کردن 2پین پاور دوم که مربوط به روشن شدن پاور هست میتونیم برق رو قبل از روشن شدن کیس به کارت گرافیک برسونیم.ببینید هردو پاور به محافظ دستگاه وصل هستند پس به محض روشن شدن محافظ کامپیوتر ابتدا پاور دوم روشن میشه و بعد از اون هر وقت ما کلید ONروی کیس رو بزنیم برق مادربرد و سی پی یو و همچنین درگاه pci کارت که همون مادربرد میشه از پاور اول تامین میشه و هیچ مشکلی پیش نمیاد 

ویرایش شده توسط amir25
لینک به دیدگاه

ولی من فکر اینجاشو کردم.باوصل کردن 2پین پاور دوم که مربوط به روشن شدن پاور هست میتونیم برق رو قبل از روشن شدن کیس به کارت گرافیک برسونیم.ببینید هردو پاور به محافظ دستگاه وصل هستند پس به محض روشن شدن محافظ کامپیوتر ابتدا پاور دوم روشن میشه و بعد از اون هر وقت ما کلید ONروی کیس رو بزنیم برق مادربرد و سی پی یو و همچنین درگاه pci کارت که همون مادربرد میشه از پاور اول تامین میشه و هیچ مشکلی پیش نمیاد 

طبق فرض شما، اونوقت گرافیک در حالت خاموش برای چند ثانیه بهش برق میرسه. برای چی به مدار الکترونیکی که خاموشه میخوای برق برسونی؟ ممکنه بهش آسیب بزنی یا حتی به مادربردت که خاموشه بیخودی از طریق گرافیک توش جریان الکتریسیته جریان بدی و ممکنه به قسمت هایی از اون آسیب برسه.

نکن داداشم، نکن عزیز دل، بفروش بره یک پاور پرقدرت تر بخر - این معقولانه ترین و امن ترین راهه.

من 2 تا پاور تو یه سیستم داشتم که اینو عرض میکنم.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییت

بزار یه مثال برات بزنم:فرض کن مایه مدار خاموش روشن کردن یه لامپ ساده رو داریم اگه کلید رو سر راه نول قرار بدیم فاز همیشه تو مدار داخلی لامپ جریان داره و هیچ مشکلی به لامپ نمیرسه و در صورت وصل کلید چون فاز یا همون پاور دوم تو مدار هست باید لامپ یا همون کارت گرافیک استارت بخوره

اگردلیل محکم تری دارین خواهشمندم کمک کنید راسیتش قیمت پاورها خیلی فضایی شده ماهم بی پول :unsure:

کارشناسان لیونی پس کجا

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییت

بزار یه مثال برات بزنم:فرض کن مایه مدار خاموش روشن کردن یه لامپ ساده رو داریم اگه کلید رو سر راه نول قرار بدیم فاز همیشه تو مدار داخلی لامپ جریان داره و هیچ مشکلی به لامپ نمیرسه و در صورت وصل کلید چون فاز یا همون پاور دوم تو مدار هست باید لامپ یا همون کارت گرافیک استارت بخوره

اگردلیل محکم تری دارین خواهشمندم کمک کنید راسیتش قیمت پاورها خیلی فضایی شده ماهم بی پول :unsure:

کارشناسان لیونی پس کجا

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییت

کارشناسان لیونی پس کجان ;)

کسی صدای منو غیر از ارمین جان  نمیشنوه 8-X

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییت

کارشناسان لیونی پس کجا

برادر من، خودتم میدونی که لامپ با گرافیک یکی نیست. اصن قابل قیاس نیست. اوکی اینجا پر از متخصصین گرافیک در حد تیم ملی اسپانیا.

اساتید بالاخره اظهار نظر میکنند. موفق باشی. B)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوستان :

مشکل استارت نزدن همزمان پاور ها حل شدنی هست شما میتونید سیم سبزی رو که از هر دوتا پاور امده رو به مادربورد وصل کنید . و البته سیم مشکی (زمین) هم وصل باشه به یکی از زمین های پاور دوم .

و شما کارت گرافیک رو وصل میکنید و روشن میکنید سیستم رو و لذت میبرید به همین سادگی ! ؟؟؟

نه خیر متاسفانه

مشکل اصلی این وست اینه که هیچ دوتا پاوری رو پیدا نمیکنی که ولتاژ هاشون برابر باشه ! حتی دوتا پاور از یک مدل و از یک شرکت و با یک باز مساوی رو هردو خط 12 ولتشون نوسان داره و چند میلی ولت تفاوت ایجاد میکنه (این تو حالت ایده عال )

خوب حالا چند میلی ولت تفاوت ایجاد کنه چه اشکالی داره ؟

خوب نکته اصلی همینجا هست که طبق قانون جاری شدن چریان از پتانسیل بیشتر به سمت پتانسیل کمتر جریان از پاوری که لاین زردش ولتاژ بیشتری داره به سمت پاوری که ولتاژش پایین تر هست جاری میشه تا اونو جبران کنه (مثل باتری میشناسدش) . اما پاور شما باتری نیستش که مقاوت داخلی داشته باشه و ولتاژش برابر ولتاژ لاین دوم بشه و از ظرفی هم چون منبع تغذیه شما سویتچینگ هست و طبق فید بک ارسالی به آی سی پاور شما پاور سعی میکنه ولتاژ رو همیشه ثابت نگه داره و این یعنی اینکه تا ابد یکی از پاور ها مصرف کننده خواهد بود و جریان خواهد کشید .

در نتیجه پاور دوم نه تنها کمکی نخواهد کرد ! بلکه موی دماغ پاور اول هم خواهد بود و جریان بیشتری از پاور اولیه کشیده میشود.

به مدار ساده زیر توجه کنید :

وقتی کلید خاموش هستش و ما فقط از یکی باتری برای تغذیه لامپ استفاده میکنیم جریان 0.48 آمپر از باتری ما کشیده میشه که در 11.5 ولت میشه 5.52 وات .

w86y3uktindhxp1elqfy.png

حالا بیایم کلید رو وصل کنیم تا به قول معروف دوتا باتری رو موازی کنیم :

اتفاقی که رخ میده دقیقا مصداق مطالب هست که بهش اشاره شد و باتری اول که ولتاژ بالاتر از باتری دوم داره وارد مدار میشه ابتدا لامپ رو تغذیه میکنه و سپس باتری دوم رو هم چون اختلاف پتانسیل پایین تری داره  مانند یک مصف کننده میشناسه .

همونظور که مشاهده میکنید جریان 1.34 آمپر مخالف جهت جریان اول داره به سمت باطری دوم حرکت میکنه که میشه که این نشون میده باتری 11.5 ولت ما نه تنها کمکی نمیکنه بلکه داره توی 12 ولت 1.34 آمپر مصرف میکنه که میشه 16.08 وات و یعنی ما 16.08 وات اتلاف داریم ! البته این فقط یک مثال هستش .

cc1k57kthm483l2t96zc.png

موازی کردن دو منبع بدون اتلاف امکان پذیر هست اما تغیرات گسترده ای باید ایجاد کنید که خرید یه پاور توان بالا بسیار کم هزینه تر و کم دردسر تر هستش  ;)

البته اگه واسه باتری بخواهید خیلی ساده هست واستون توضیح میدم .

موفق باشید دوستان :wub:

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

بهترین راه اینه 

دی وی دی رایتر ها و فن ها و این موارد را به یک پاور اتصال دهی 

و اجزای اصلی را هم به پاور دیگر

امکان استفاده از دو منبع  تغذیه هست

مشکلی ایجاد نمیکنه 

فقط وقتی خاموش میکنی باید هر دو خاموش کنی 

این چیزی که دوستمون توی پروتیوس رسم کرده .. کافی بود یک مقداری از جمع آثار و اطلاعات داشت 

من همین کار را دارم انجام می دهم دوست داری یک عکس از کیس قرار دهم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
بهترین راه اینه 

دی وی دی رایتر ها و فن ها و این موارد را به یک پاور اتصال دهی 

و اجزای اصلی را هم به پاور دیگر

امکان استفاده از دو منبع  تغذیه هست

مشکلی ایجاد نمیکنه 

فقط وقتی خاموش میکنی باید هر دو خاموش کنی 

این چیزی که دوستمون توی پروتیوس رسم کرده .. کافی بود یک مقداری از جمع آثار و اطلاعات داشت 

من همین کار را دارم انجام می دهم دوست داری یک عکس از کیس قرار دهم 

دوست عزیز :

این اجزایی که شما گفتید استفاده میکنید اصلا ربطی به بحث ما نداشت همه میتونند با  منبع خارجی تغذیه بشن . هارد و درایو اپتیکال و ... که سرانجام توسط یک کانکتور دیتا به مادربورد یا سیستم وصل میشند هیچ مشکلی ندارند چون تغذیه اونها با قطعات دیگه جدا گونه هستش . و هیچ وقت موازی نمیشه .

در ضمن 4 تا فن و یه درایو نوری اصلا مصرفی ندارند که پاور جداگونه در نظر گرفتید ! موضوع اصلی کارت گرافیک هستش و چون علاوه بر تغذیه جداگونه که بهش وصل میشه به منبع 12 ولت روی مادربورد هم دسترسی داره و وقتی اون رو با یه پاور جداگونه تغذیه کنیم دوتا منبع باهم موازی خواهند شد که مشکلی که در بالا توضیح دادم به وجود خواهد آمد .

من نمیدونم منظورتون چی هستش از این جمله چون کلی اشتباه جمله بندی کردید . اگه منظورتون رو واضح بگید ممنون میشوم .

لینک به دیدگاه

محمد جان خیلی ممنون که وقتتو برای اگاه کردن من گذاشتی

من خودم رشته دانشگاهیم برق بوداین چیزایی که گفتی به خوبی درک کردم اما میخوام با یه سیستم داغون این ریسکو انجام بدم بعد رو سیستم اصلی پیاده کنم

خبرشو بهتون میدم برام دعا کنید

امان از بی پولی

لینک به دیدگاه

. . . . . . . . اما میخوام با یه سیستم داغون این ریسکو انجام بدم بعد رو سیستم اصلی پیاده کنم خبرشو بهتون میدم برام دعا کنید امان از بی پولی

برادر اولا امیدوارم موفق باشی. همه ی ابتکارات با همین میزان اراده به وقوع پیوسته. ;)

جالبه شما که ماشالا مصمم هستی دیگه چرا اصلا نظر کارشناسی پرسیدی. بزن بره، شد شد نشد نشد. :lol:

لینک به دیدگاه

خوب مشاوره که بد نیست ;)

البته من همیشه اینجوریم اگه یه کاریرو شروع کنم تا تهش میرم B)

از شما هم ممنونم که تا جایی که تونستید سعی کردید منو قانع کنید اما نشد :D

در هر حال منتظر باشین تا نتایج کارمو تا اخر همین هفته ببینین 8-X

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وظیفه هستش دوست عزیز .

خوب اگه میخواهی این کارو بکنی تنها در یک صورت جواب خواهد داد اون هم اینه که ولتاژ تغذیه پشت گرافیک با لاین 12 روی مادربورد جدا گونه باشه ( احتمال داره) .

خوب یه نکته مهم رو توجه کن حتما سیم زمین (مشکلی) هردوتا پاور رو خیلی خوب به هم وصل کن و بعدش خط رو وصل کن به کارت گرافیک . چون اگه این کارو نکنی یا درست انجام ندی مشترک شدن زمین هردو پاور توسط ترک های مس روی کارت گرافیک صورت خواهد گرفت و چون تحمل آمپر بالا رو ندارند ذوب خواهند شد .

من توصیه های ایمنی رو انجام دادم تا خدای نکرده کارت رو از دست ندی دیگه بقیش با خودت موفق باشی . ^_^

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

بالاخره دو پاور رو به سیستم وصل کردم هیچگونه مشکلی هم به وجود نیومد

اون 8 پینرو از پاور اول و اون 6 پین رو هم از پاور دوم گرفتم مثل ساعت داره کار میکنه

الان دارم با همین سیستم کار میکنم

قیمت یه پاور 880 فکر کنم 400 باشه اما من با یک پاور گرین 530euو یک پاور 300 وات متفرقه این کارو کردم که سرجمع 150تومن نمیشه :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
سلام دوستان

بالاخره دو پاور رو به سیستم وصل کردم هیچگونه مشکلی هم به وجود نیومد

اون 8 پینرو از پاور اول و اون 6 پین رو هم از پاور دوم گرفتم مثل ساعت داره کار میکنه

الان دارم با همین سیستم کار میکنم

قیمت یه پاور 880 فکر کنم 400 باشه اما من با یک پاور گرین 530euو یک پاور 300 وات متفرقه این کارو کردم که سرجمع 150تومن نمیشه :D

سیستم با گرین 530eu روشن نمیشد ؟

الان گرین رو فقط به گرافیک وصل کردی و 300 رو به مادربورد ؟

لینک به دیدگاه

چرا روشن میشد و برای کارهای معمولی عادی بود اما وسط بازی کامی قفل میکرد

گرین به مادربرد و سی پی یو دی وی دی و کارت گرافیک (8پین)وصله و اون متفرقه هم فقط به کارت(6پین) وصله

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
چرا روشن میشد و برای کارهای معمولی عادی بود اما وسط بازی کامی قفل میکرد

گرین به مادربرد و سی پی یو دی وی دی و کارت گرافیک (8پین)وصله و اون متفرقه هم فقط به کارت(6پین) وصله

یعنی به یه کارت گرافیک که یه تغذیه 8 پین و یه 6 پین داره وصل شده یا دوتا کارت داری که یکیشون 8 پین و اونیکی 6 پین ؟

لینک به دیدگاه

نه یه کارته که یه 8پین داره یه 6پین

به 8پینش گرین وصله%2

لینک به دیدگاه

به 8پینش گرین وصله به 6 پینشم 300

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به 8پینش گرین وصله به 6 پینشم 300

واسه یه کارت گرافیک دیروز با مولتی متر تست کردم متوجه شدم کارت هایی که تغزیه جدا گونه دارند کانکتور 12 ولتشون هیچ ارتباطی با 12 رو مادربورد و پردازنده نداره و کاملا جدا هستش .

که نشون میده مشکلی واسه تغذیه کردنش با یه سوپلای جداگونه وجود نداره .

اما اینکه میگید دوتا کانکتور تغذیه میخوره فکر میکنم این دوتا کانکتور 12 ولت هاشون به هم وصل باشه ! بنده کارتم یدونه کانکتور تغذیه میخوره .

مولتی متر داری بگم دوتا تست انجام بدی همه چی روشن بشه ؟

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

بله دارم 

چی میخوای روشن بشه؟

لینک به دیدگاه

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...