رفتن به مطلب

تامین برق کیس از 2 پاور

Recommended Posts

• کاربر ویژه
بله دارم 

چی میخوای روشن بشه؟

کانکتور های تغذیه کارت گرافیک رو جدا کن و 12 ولت 8 پین و 6 پین روی کارت رو با مولتی متر تست اتصال کوتاه بگیر یا مقومت بینشون رو بگیر ببینیم به هم مرتبط هستند نه .

و تست اصلی اینکه کابل 12 ولتی رو که به پاور 300 وصل کردی رو سیم مثبتش رو یکجوری جدا کن و آمپر متر قرار بده . دقت کن طرف پروب منفی آمپر متر سمت کارت باشه و پروب مثبت آ»پر متر به سیم زرد پاور 300 . جریانش رو بگیر بزار اینجا . اگه منفی بود پروب هارو بر عکس کن و بگیر .

روشن بشه منظورم اینه که متوجه بشیم کار درست پیش رفته یا نه . از اون لحاظ که نبود داداش ;)

لینک به دیدگاه

تست اولی رو میشه انجام داد اما  تست دوم به نظرم خطرناکه چون امکان قطع شدن اتصال امپرمتر در حین اندازه گیری وجود داره و ممکنه در اثر افت ولتاژ به کارت اسیب برسه :excl:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
تست اولی رو میشه انجام داد اما  تست دوم به نظرم خطرناکه چون امکان قطع شدن اتصال امپرمتر در حین اندازه گیری وجود داره و ممکنه در اثر افت ولتاژ به کارت اسیب برسه :excl:

سیم هارو دور پروب بپیچ و بعد سیستم رو روشن کن و ببر زیر لود .

لینک به دیدگاه

باشه ببینم چیکار میتونم بکنم خبرشو بهت میدم بازم ممنون که پیگیر کار منی

مرسی ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امیر جان چیکار کردی ؟

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

راسیتش تست اولی رو انجام دادم به هم مرتبط نبودن

ولی دومیرو هرچی باخودم کلنجار رفتم نتونستم انجام بدم باخودم گفتم من تا اینجاش خیلی ریسک کردم و ... :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
راسیتش تست اولی رو انجام دادم به هم مرتبط نبودن

ولی دومیرو هرچی باخودم کلنجار رفتم نتونستم انجام بدم باخودم گفتم من تا اینجاش خیلی ریسک کردم و ... :(

همون اولی هم کافیه و قضیه رو روشن کرد .

ورودی ها نباید هم مرتبط باشند . چون کارت داره از دو فاز جداگونه بهره میبره . خیالت راحت باشه تا وقتی ک پاور ها باهم کار میکنند هیچ مشکلی نداره .

فقط دوستان یک مهم نکته رو توجه کنند :

که این کاری که امیر جان انجام دادن فقط در صورتی امکان پذیر هست که هر ورودی تغذیه کارت با یک پاور تامین بشه . به هیچ عنوان نمیشه دوتا لاین پاور رو موازی کردن و داد به یک ورودی .

لینک به دیدگاه

فقط دوستان یک مهم نکته رو توجه کنند :

که این کاری که امیر جان انجام دادن فقط در صورتی امکان پذیر هست که هر ورودی تغذیه کارت با یک پاور تامین بشه . به هیچ عنوان نمیشه دوتا لاین پاور رو موازی کردن و داد به یک ورودی .

موافقم محمد جان بازم ممنون از لطفت

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

بسوزه این قیمت های نجومی بازار کامپیوتر ببین بچه های ما رو به چه ریسک هایی که وادار نمی کنه

اما برای اولین بار بود و بسیار بسیار جالب

موفق باشید و دو موتوره !

لینک به دیدگاه

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...