رفتن به مطلب

پیرو مشکل قبلی مین

amirff1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان

اگر یادتون باشه من با مینم به یه مشکلی برخوردم، اونم این بود که گرافیک مجتمعو پیدا نمیکرد، کاریشم نمیشد کرد و من بیخیالش شدم

ولی مشکل ضاحرا  عجیب تره، اومدم ویندوز نصب کنم، وقتی باید ریست بشه تا ویندوز بیاد واسه استارت اول، دوباهر میرفت و من دوباره ویندوز نصب میکردم و دو باره هم همین اتفاق میافتاد و هر دفعه بقل قبلی میرفت، تا متوجه شدم باید دستی برم از هارد بوت کنم، اون موقع خود ویندوز یه دور همه ی هاردا رو چکک میکرد و استارت اول رو میخورد

اینم خوب بازم در جای خودش مشکلی نبود

بعد اومدم ای آی سوییت نصب کنم که بعد از نصب این پیام رو ویندوز داد:

post-9773-0-62508500-1357552443_thumb.jpg

حالا با توجه به این شواهد و مدارک که دادم ببینید ، به نظرتون مشکل از کجاس؟

لینک به دیدگاه

سلام بر دوستان

اگر یادتون باشه من با مینم به یه مشکلی برخوردم، اونم این بود که گرافیک مجتمعو پیدا نمیکرد، کاریشم نمیشد کرد و من بیخیالش شدم

ولی مشکل ضاحرا  عجیب تره، اومدم ویندوز نصب کنم، وقتی باید ریست بشه تا ویندوز بیاد واسه استارت اول، دوباهر میرفت و من دوباره ویندوز نصب میکردم و دو باره هم همین اتفاق میافتاد و هر دفعه بقل قبلی میرفت، تا متوجه شدم باید دستی برم از هارد بوت کنم، اون موقع خود ویندوز یه دور همه ی هاردا رو چکک میکرد و استارت اول رو میخورد

اینم خوب بازم در جای خودش مشکلی نبود

بعد اومدم ای آی سوییت نصب کنم که بعد از نصب این پیام رو ویندوز داد:

attachicon.gifCapture.JPG

حالا با توجه به این شواهد و مدارک که دادم ببینید ، به نظرتون مشکل از کجاس؟

امير چيپ ست رو اول نصب كردى؟

ميگم، از خود DVD مادربرد نصب ميكنى؟ معمولا اين DVD ها يه Install All داره براى درايور ها. از اون طريق مى رى بعد اين ارور رو ميده؟

لینک به دیدگاه

نه والا از خود سایتش دانلود کردم و نصب کردم

از این لیست چیو نصب کنم؟:

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77V_LX/#download

اصلا این ام باس چی هست  :( ؟ مرتبط با مشکلم هست؟

یعنی ممکنه از این باشه؟ :huh:  راستش از سایتش یه چیزی واسه اینتل چیپست دان کرده بودم و نصب کردم، ممکنه اون این مشکلو به وجود آورده باشه؟ :(

لینک به دیدگاه

به نظر من هم کاری که آرمین گفت را انجام بده . خود cd یک گزینه داره که هم چیز را با هم اینستال میکنه و به ترتیب. اول با این دی وی دی . سیستم را بیار بالا ، بعد برو سراغ آپدیت. من هم پارسال یکبار این بلا سرم اومد. چون موضوع قدیمی شده ، دقیقا جزیات بیادم نیست. اونجاه مشکلم این بود که درایور برای Igpu  را آپدیت کردو، کلا تصویر رفت. :D . اگر اشتباه نکرده باشم و درست یادم بیاد، مجبور شدم در ابتدا بایوس را آپدیت کنم و بعدش هم از روی dvd ایسوس، مجددا همه درایور ها رو نصب کردم تا درست شد.  فکر میکنم ترتیبت اینستال شدن درایور ها هم مهم باشه.

لینک به دیدگاه

پس اینم یه بار امتحان میکنم

متشکرم از همه مخصوصا آرمین جان

لینک به دیدگاه

دوستان من یه چیزی متوجه شدم

تو ویندوز 8 خیلی مصرف گرافیکم کم تر بود

به این عکس نگاه کنید:

post-9773-0-81008600-1357612963_thumb.jpg

این به خاطر اصیت ویندوز هفت هست؟؟آخه ویندوز هشت یه خط صاف تو جای پایین بود این اینطوری هست!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

توصیه می کنم اول چیپست بعد صدا و کنترلر های دیگه رو نصب کنید ...

اگه مشکلی داشتی بعد هر نصب یه ری استارت توصیه کردن انجام بدی بهتره چون بعضی نرم افزارها و کنترلر ها بعد ری استارت فعال می شن...

فکر کنم بخاطر نرم افزار سوییت asus این مصرف و داری، واسه من بعد از نصب این نرم افزار سیستم بیکار نبود همیشه سرش گرمه مثل به بار اضافه می مونه معلومم نیست چیکار میکنه دفیفا... :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...