رفتن به مطلب

فروش یک سیستم قدرتمند

Recommended Posts

سلام بر همگی.

قضد فروش سیستم دسته دوی خودم را دارم چون که می خواهم آن را با یک سیستم جدید عوض کنم، همگی قطعات مرغوب بوده و تهیه شده از کولکسیون های ویژه ی بازی خور هاست (البته منظور جنس نوی موجود در نمایشگاه های مربوطه است، نه دسته دوم)، مشخصات آن نیز به شرح زیر است:

Case : Cooler Master CM690 with Transparent Acrylic Side Window Panel
Power : Cooler Master RealPower 6 Rail Power Supply 850W Regular 1000W Peak

توجه : کیس و پاور فروشی نیستند، شرمنده.
Mainboard : Gigabyte P35-DQ6
CPU : Core 2 Quad Q6600 2nd edition
VGA : XFX Nvidia GTX 275 CORE Editon OC + FarCry 2 & 3DMARK Vantage advanced free in package
Ram : OCZ DDR2 1066 Nvidia Edition 2GB
Ram2(Optional): TeamGroup DDR2 800 4GB
HDD : Seagate Barracuda 7200.12 2x 1TB Raid 0
Fan : 2x 3-Pin + 1x LED inside
Monitor : LG W2284F
Mouse : Logitech G500 Gaming mouse
Controller : Microsoft XBOX 360 wireless Controller for windows 2x
قطعات زیر عادی هستند ولی آنها نیز به فروش می رسند:
ODD : Lg DVD-RW Super multi
Speaker : Genius 2.1 Channel with Sub
عزیزان توجه کنند که کیبورد به فروش نمی رسد ولیکن اگر اصرار ورزید شاید آن را به صورت رایگان همراه سیستم بدهم، در ضمن خرید کیس و پاور و مانیتور و اسپیکر و ماوس و درایو نوری و رم دوم و دسته نیز اختیاری است.
لطفا قیمت بدهید.
قیمت پایه برای رم(آپشن دوم یعنی 4GB)،مادر و سی پی یو:450
قیمت پایه برای گرافیک: 280

قیمت پایه برای مانیتور: 280
توجه کنید که قیمت رم ها به دلیل حذف رم ویژه(یعنی OCZ) پایین آمده است.
در ضمن همچنین توجه کنید که سیستم خود را با یک سیستم بهتر نیز عوض می کنم و البته که این عمل همراه با پرداخت مازاد قیمت خواهد بود.
ممنون.
لینک ها:
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=2908
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=3168
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=2543
http://www.mihanmarket.com/Products/11282/%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-VGA-Graphics-Card-%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%D9%81-%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3-XFX-GTX-275-896MB-Core-Edition-DDR3
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128046
http://www.lg.com/uk/monitors/lg-W2284F-lcd-monitor
http://www.logitech.com/en-us/product/gaming-mouse-g500?crid=7
http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-8500-sli-ready-edition-dual-channel-eol.html
http://www.seagate.com/internal-hard-drives/desktop-hard-drives/barracuda/
http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/xbox-360-wireless-controller-for-windows/JR9-00011

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

ممنون از لطف شما، لطفا قیمت پیشنهاد دهید.

لینک به دیدگاه

مسلما مادربورد از سی پی یو جدا نمی شود، و همچنین نمیتوان هاردها را جدا فروخت یا رم ها یا فن ها را در ضمن پیشنهاد می کنم که کیس را همراه پاور بخرید چون به هم مچ هستند.

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

Case : Cooler Master CM690 with Transparent Acrylic Side Window Panel

Power : Cooler Master RealPower 6 Rail Power Supply 850W Regular 1000W Peak

VGA : XFX Nvidia GTX 275 CORE Editon OC + FarCry 2 & 3DMARK Vantage advanced free in package

Ram : OCZ DDR2 1066 Nvidia Edition 2GB

Ram2(Optional): Geil DDR2 800 2GB or TeamGroup DDR2 800 4GB

HDD : Seagate Barracuda 7200.12 2x 1TB Raid 0

Fan : 2x 3-Pin + 1x LED inside

قیمت لطفا" ؟ 

سعی کنید خودتون یه قیمت پایه بزارید عزیز .. در غیر این صورت خیلی دیر به نتیجه خواهید رسید و تاپیک هم اسپم باران میشود .... :D

لینک به دیدگاه

از راهنماییتون متشکرم،

متاسفانه حقیقتش این است که می ترسم قیمت پایه بگذارم و روز بعد قیمت دلار بالا برود و سرم بی کلاه بماند، به همین دلیل قیمت گذاری را فعلا بی خیال شدم، باز هم ممنون.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
از راهنماییتون متشکرم،

متاسفانه حقیقتش این است که می ترسم قیمت پایه بگذارم و روز بعد قیمت دلار بالا برود و سرم بی کلاه بماند، به همین دلیل قیمت گذاری را فعلا بی خیال شدم، باز هم ممنون.

درود

اگه اینجوری فکر کنید پس هیچ وقت نمیتونید قطعات رو بفروشید عزیز .... :)

در ضمن اگر قیمت دلار هم بالا بروند آنچنان تغییری در قیمت قطعات شما ندارند .. حداقل خیلی محسوس هست عزیز ....

چون قطعات کارکرد معمولا" قیمت ثابتی دارن ... ;)

لینک به دیدگاه

درود بر شما قربان.

قطعات مذکور آنچنان هم که شما می گویید سطح پایین نیست عزیز. در ضمن اگر این طوری بود که شما می گویید، فروشنده ها کالاهای احتکاری و غیر آکبند خود را نباید گرانتر می فروختند.

مسلم است که قصد من سود جویی نبوده و می خواهم سیستم خود را با سیستم جدید عوض کنم، اگر قیمت کالا در بازار بالا برود، آنگاه ...

به هر حال با همه ی این گفته ها قصد توهین به شما را نداشتم، و چشم، قیمت پایه را نیز به زودی خواهم گذاشت

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
درود بر شما قربان.

قطعات مذکور آنچنان هم که شما می گویید سطح پایین نیست عزیز. در ضمن اگر این طوری بود که شما می گویید، فروشنده ها کالاهای احتکاری و غیر آکبند خود را نباید گرانتر می فروختند.

مسلم است که قصد من سود جویی نبوده و می خواهم سیستم خود را با سیستم جدید عوض کنم، اگر قیمت کالا در بازار بالا برود، آنگاه ...

به هر حال با همه ی این گفته ها قصد توهین به شما را نداشتم، و چشم، قیمت پایه را نیز به زودی خواهم گذاشت

دو صد درود

بنده هم عرض کردم تفاوت قیمت محسوسی نسبت به آکبند پیدا میکنه برادر ...

خواهش میکنم عزیز .... بنده هم قصد جسارت نداشتم ... کالا متعلق به شماست و اختیار کالای خو را دارید و هر قیمتی هم برای فروش بزارید کسی حق دخالت ندارد ....

بنده فقط برای اینکه زودتر به نتیجه برسید گفتم قیمت پایه بزارید .... اگر هم قصد تک فروشی دارید قیمت هر قطعه رو مشخص کنید ...

شاید قسمت شد ما هم چیزی از شما خرید کردیم داداش

لینک به دیدگاه

باز هم سلام،

برای مادربورد، سی پی یو و رم( با هم) قیمت پایه گذاشتم، رم DDR2 گران است پس پیشنهاد می کنم که سه قطعه ی مذکور را جدا در خواست نکنید ممنون

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

یکی از هارد ها رو در صورت داشتن گارانتی 175 خریدارم.

هارد ها گارانتی دارند، ولی رید بین آنها از بین خواهد رفت.

در ضمن ممنون از پیشنهادتان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

کیس ( Cooler Master CM690 ) رو اگه جدا میفروشید قیمت رو واسم پیام خصوصی کنید ....

راستی مدل دقیق رمها رو میفرمائید .... 1 گیگ هستن یا 2 گیگ  ... فرکانس و تایمینگ  چنده ؟

ممنون 

لینک به دیدگاه

سلام 

کیس ( Cooler Master CM690 ) رو اگه جدا میفروشید قیمت رو واسم پیام خصوصی کنید ....

راستی مدل دقیق رمها رو میفرمائید .... 1 گیگ هستن یا 2 گیگ  ... فرکانس و تایمینگ  چنده ؟

ممنون 

نمی توانم کیس را جدا از پاور بفروشم، جدا کردن پاور از کیس برای پاور سلب گارانتی دارد.

رم ها هم همگی Dual Channel CL5 هستند(که البته CL5 1066 معادل CL4 800 هستش که شاهکاره)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
نمی توانم کیس را جدا از پاور بفروشم، جدا کردن پاور از کیس برای پاور سلب گارانتی دارد.

رم ها هم همگی Dual Channel CL5 هستند(که البته CL5 1066 معادل CL4 800 هستش که شاهکاره)

اولین باره همچین چیزی میشنوم عزیز .... :huh: 

کی بهتون گفته سلب گارانتی میشه ....   :blink: 

لینک به دیدگاه

اولین باره همچین چیزی میشنوم عزیز .... :huh: 

کی بهتون گفته سلب گارانتی میشه ....   :blink: 

این رو فروشنده بهم گفته بود ،البته هنوز دفترچه ی گارانتی آن را کامل کامل نخواندم. شاید لازم باشد یک سری هم به آن بزنم.

از اطلاع رسانی تان ممنون.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیمت مد نظرت رو واسه

گرافیک و پاور و یکی از هاردها رو واسم پیغام خصوصی کن

و همینطور dvd rw

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
این رو فروشنده بهم گفته بود ،البته هنوز دفترچه ی گارانتی آن را کامل کامل نخواندم. شاید لازم باشد یک سری هم به آن بزنم.

از اطلاع رسانی تان ممنون.

مرتضی جان فکر کنم دوستمون مزاح کردند :lol:

دوست گرامی اگر قیمت دلار پایین بیاد تکلیف چیه ؟؟؟؟

قیمت رو خودتون بذارید لطفا

لینک به دیدگاه

مرتضی جان فکر کنم دوستمون مزاح کردند :lol:

از خوش بینی و ارادت شما صد مرتبه سپاسگذارم، البته...

دوست گرامی اگر قیمت دلار پایین بیاد تکلیف چیه ؟؟؟؟

قیمت رو خودتون بذارید لطفا

متاسفانه بایستی عرض حضورتان برسانم که هم اکنون قیمت دلار باز هم بالا رفت، بدین ترتیب دیگر نمی توانم کیس و پاور خود را برای فروش بگذارم

در ضمن مطمئن باشید که با توجه به وضع سیاسی فعلی به هیچ عنوان نمی توانیم تا آخر خرداد شاهد کاهش قیمت ها باشیم.

بعد از آن هم کاملا بستگی به شرایط سیاسی داشته که باز هم بعید است.

با تشکر

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

به هر حال امید به روزی که قیمت دلار پایین بیاید که به نفع همه است، هم به نفع شما که می توانید قطعات را ارزانتر بخرید و هم به نفع بنده که ارتقاء سیستم برای بنده نیز ارزانتر تمام خواهد شد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

برای اولین پیشنهاد مادربورد و cpu رو 320 خریدارم  ...

لینک به دیدگاه

دستگیرها دوتاست ؟ 

برای شروع دونه ای 30 ( البته اگر اصلی باشه )

لینک به دیدگاه

درود

برای اولین پیشنهاد مادربورد و cpu رو 320 خریدارم  ...

ممنون از پیشنهادتان،

شاید لازم باشد دلیل کمی گرانتر بودن مادربورد از حد معمول را بگویم، بله من این را از کلکسیون مخصوص خریده بودم چون این مادربورد یکی از اولین ها در زمینه ی پشتیبانی از بلوری بود.

در صمن سی پی یو این مادربورد نسخه ی 2009 بوده و گارانتی آن همین 3 ماه پیش به اتمام رسیده است، اگر بخواهید تست کامل استرس را نیز روی آن انجام خواهم داد.

البته پیشنهاد شما جای احترام داشته و من قصد کوبیدن آن را نداشتم( چه بسا پیشنهاد شما به عنوان اولین آن معقول نیز بود.)

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

دستگیرها دوتاست ؟ 

برای شروع دونه ای 30 ( البته اگر اصلی باشه )

سلام دوست من.

نسخه ی ویندوز دسته ی ایکس باکس گرانتر از نسخه ی عادی آن است، در ضمن این دو دسته 6 ماه شان هم نیست و هر دو دسته 1 سال گارانتی مایکروسافت را نیز دارا هستند. همچنین این نکته را توجه داشته باشید که دسته ها بی سیم هستند.

ولی من با این حال از پیشنهاد شما تشکر می کنم.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...