رفتن به مطلب

فروش یک سیستم قدرتمند

Recommended Posts

خوب شما که قیمت نمیدی ! قیمت آخر رو پ خ کن . من خریدارم ( مشکی هستند ؟ گیرنده هم روش داره یا فقط دستگیره است ؟ )

لینک به دیدگاه

برای گرافیک و مانیتور قیمت پایه گذاشتم، لطفا به صفحه ی اول رجوع شود

لینک به دیدگاه

خوب شما که قیمت نمیدی ! قیمت آخر رو پ خ کن . من خریدارم ( مشکی هستند ؟ گیرنده هم روش داره یا فقط دستگیره است ؟ )

قیمت پایه را گذاشتم 240 البته اگر پسند کنید(برای هر دو).

جواب هر دو سوالتان هم بله است، البته اگر غیر این می بود که وایرلس ویندوزی نمی شد!

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
شاید لازم باشد دلیل کمی گرانتر بودن مادربورد از حد معمول را بگویم، بله من این را از کلکسیون مخصوص خریده بودم چون این مادربورد یکی از اولین ها در زمینه ی پشتیبانی از بلوری بود.

در صمن سی پی یو این مادربورد نسخه ی 2009 بوده و گارانتی آن همین 3 ماه پیش به اتمام رسیده است، اگر بخواهید تست کامل استرس را نیز روی آن انجام خواهم داد.

دوست عزیز شاید این برد یک زمانی برای خودش خاص بوده ولی در حال حاضر جزو معمولی ترین بردهاست و به دلیل DDR2 بودن کمترین طرفدار را دارد .

سی پی یو هم  فرق چندانی با دیگر سی پی یو های بازار ندارد و اکثر سی پی یو های موحود در بازار G0 هستند و اگر گارانتی هم داشته شما آنرا طی دوران استفاده مستهلک کردید و این داستان پوئنی محسوب نمیشود .

قیمت گرافیک هم در پست اول زدید 280 که واقعا جای تعجب دارد چون همین چند روز پیش در همین فروم مشابه این گرافیک از برند معتبر EVGA و خیلی تمیزرا 180 بنده خریداری کردم و در نهایت هم تا 200 قیمت میخورد .

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=16348

اگر واقعا قصد فروش دارید سعی کنید با واقعیات حال حاضر روبرو بشید نه با شرایط هنگام خرید این سیستم . اگر واقعا میخواهید این سیستم فروش رود باید قیمتهایتان را تعدیل کنید ولی اگر میخواهید شانس تان را امتحان کنید آن یه مسئله دیگه هست و من هم برایتان دعا می کنم .

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

قیمت پایه را گذاشتم 240 البته اگر پسند کنید(برای هر دو).

جواب هر دو سوالتان هم بله است، البته اگر غیر این می بود که وایرلس ویندوزی نمی شد!

امیدوارم خوب بفروشی !!!  :blink:  فقط ببخشید قیمت رو بر طبق چه چیزی اعلام کردید ؟

لینک به دیدگاه

فن ها چیه دوست عزیز ؟؟؟

عکس ازشون میذاری؟؟

اصلا کلا یه سری عکس از سیستمت بذار ببینیم چی داری اصلا؟؟

فنها اگه led آبی و 120 میل باشه خریدارم

البته عکس بذار تا ببینیم اونی هست که میخوایم یا نه

ممنون

ویرایش شده توسط Dark Bloo
لینک به دیدگاه

امیدوارم خوب بفروشی !!!  :blink:  فقط ببخشید قیمت رو بر طبق چه چیزی اعلام کردید ؟

مرسی عزیزم،

قیمت حدودی بازار ضربدر 2/3 البته این طبق اطلاعات بنده است و طبیعتا وحی منزل نیست.

با تشکر

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

فن ها چیه دوست عزیز ؟؟؟

عکس ازشون میذاری؟؟

اصلا کلا یه سری عکس از سیستمت بذار ببینیم چی داری اصلا؟؟

فنها اگه led آبی و 120 میل باشه خریدارم

البته عکس بذار تا ببینیم اونی هست که میخوایم یا نه

ممنون

متاسفانه کیس فروشی نیست عزیز، فن ها همگی جزو متعلقات کیس بودند. و بله، فن LED آبی رنگ بوده و همگی فن ها 35CFM Ultrasilent 12 cm هستند

ویرایش شده توسط ali2551
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوست عزیز

این فقط در حد یه پیشنهاده...

اگه برا اجناستون قیمت پایه مشخص کنید,میتونید همه روز قیمتهارو  آپدیت کنید.

چون تفاوت قیمت دلار در روزهای گذشته محسوس نبوده و آنچنان چشمگیر نیست که حضرتعالی بخواین اجناستون رو بر اساس قیمت دلار روز  محاسبه کنید.

با تشکر از دوست عزیز @};-

لینک به دیدگاه

مرسی عزیزم،

قیمت حدودی بازار ضربدر 2/3 البته این طبق اطلاعات بنده است و طبیعتا وحی منزل نیست.

با تشکر

درست می فرمایید ولی من می تونم همین دستگیره های دست دو رو دونه ای 60 در اختیارتون بذارم !!! البته با در نظر گرفتن اینکه سود خودمم هم گرفتم ازتون !!! 

البته همین طور که بهزاد هم گفت :  کالای شماست می تونید هر قیمتی که خواستید بدید ! 

خوب بفروشید  ;)

ویرایش شده توسط You_You
لینک به دیدگاه

متاسفانه کیس فروشی نیست عزیز، فن ها همگی جزو متعلقات کیس بودند. و بله، فن LED آبی رنگ بوده و همگی فن ها 35CFM Ultrasilent 12 cm هستند

من فنها رو خواستم نه کیس

عزیز اگه فروش نداری اونی رو که نمیخوای اصلا از پستت حذفشون کن

بازم ممنون

لینک به دیدگاه

درست می فرمایید ولی من می تونم همین دستگیره های دست دو رو دونه ای 60 در اختیارتون بذارم !!! البته با در نظر گرفتن اینکه سود خودمم هم گرفتم ازتون !!! 

البته همین طور که بهزاد هم گفت :  کالای شماست می تونید هر قیمتی که خواستید بدید ! 

خوب بفروشید  ;)

دوست عزیز، دونه ای 60 برای مدل سیم دار آن است، نه بی سیم آن. در ضمن این دسته ها اوریجینال هستند و هنوز گارانتی دارند.

همه ی اینها را هم قبلا گفته بودم.

تشکر.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...